دیدار و گفتگوی دبیر شورای عالی امنیت ملی ارمنستان با عراقچی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار به کنگره آمریکا درباره خطر حمله چین به تایوان آیا یمن می‌تواند جنگ غزه را متوقف کند؟ سرپرست وزارت خارجه طالبان به ایران و چین سفر خواهد کرد فرمانده نیروی دریایی ارتش: ناوگروه های ما در حال اسکورت کشتی ها و ماموریت در آب های بین المللی هستند پزشکیان: به هیچ عنوان نمی‌پذیرم در هیچ حوزه‌ای از دیگر کشور‌ها عقب بمانیم | مذاکره می‌کنیم اما با تهدید از حق مسلم خودمان پا پس نمی‌کشیم رهبر کره شمالی: آمادگی جنگی باید افزایش یابد رژیم صهیونیستی از آغاز عملیات «ارابه‌های گدعون» و گسترش جنگ علیه غزه خبرداد جمعی از معلمان کشور از ساعتی دیگر با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند + فیلم تأکید عراقچی بر غیرقابل مذاکره بودن حفظ غنی‌سازی و زیرساخت‌های هسته‌ای ایران جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول
سرخط خبرها

روحانی: اجازه نمی‌دهیم دولت سیزدهم با مشکل کالاهای اساسی روبرو شود

  • کد خبر: ۷۲۴۷۷
  • ۰۸ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۳
روحانی: اجازه نمی‌دهیم دولت سیزدهم با مشکل کالاهای اساسی روبرو شود
رییس جمهوری گفت: دولت با برآورد واقع بینانه و انجام پیش‌بینی‌های لازم اجازه نخواهد داد، دولت سیزدهم در آغاز فعالیت خود با مشکلی در زمینه تامین کالاهای اساسی روبرو شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دویست و سی و هفتمین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت روز سه‌شنبه به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی رییس جمهوری برگزار شد و در ابتدای این جلسه سازمان برنامه و بودجه گزارشی از تامین و پرداخت خرید تضمینی کالاهای اساسی مردم ارایه کرد.

 

براساس این گزارش خرید گندم تولید داخلی، انجام و تاکنون بیش از ۹۰ درصد مطالبات گندم کاران پرداخت شده است و براساس برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته مطالبات باقی‌مانده کشاورزان نیز تا پایان‌ ماه تسویه خواهد شد. همچنین تلاش شده است علاوه بر تامین کافی ذخایر، در مسیر تامین نیازهای آینده بگونه‌ای برنامه‌ریزی و اقدام شود که در ادامه کار در دولت آینده نیز هیچ گونه مشکلی وجود نداشته باشد.

 

رییس جمهوری گفت: عوارض اقتصادی ناشی از محدودیت‌های پاندمی کرونا موجب افزایش قیمت‌های جهانی در تمامی کالاها به ویژه کالاهای اساسی شده است و از سوی دیگر خشکسالی هم تولید برخی محصولات را کاهش داده است از این روی دولت با برآورد واقع‌بینانه، پیش‌بینی‌های لازم را انجام داده و با وجود همه مشکلات بویژه دو مانع بزرگ کرونا و جنگ اقتصادی، اجازه نخواهد داد، دولت سیزدهم در آغاز فعالیت خود با مشکلی در زمینه تامین کالاهای اساسی روبرو شود.

 

همچنین در این جلسه پیرو مباحث مطرح شده درباره تامین کالاهای اساسی، بانک مرکزی گزارش مدیریت بهینه منابع ارزی و تامین کالاهای اساسی مورد نیاز را ارائه کرد.

 

روحانی با بیان اینکه با مقاومت مردم امروز شاهد طلیعه‌های امید بخش شکست جنگ اقتصادی دشمن و لغو تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران هستیم، گفت: با آزادسازی منابع ارزی کشور که به ناحق و غیرقانونی در کشورهای مختلف بلوکه شده است، انشاالله شاهد به ثمر نشستن مقاومت ملت ایران در برابر جنگ اقتصادی و اعتراف دشمن به ناکارآمدی تحریم‌ها خواهیم بود.

 

وی افزود: نحوه هزینه منابع ارزی آزاد شده باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که بر سرعت و سهولت جریان تامین کالاهای اساسی و مواد اولیه تولید داخلی کشور افزوده شود و مناسبات بانکی بین‌المللی در مسیر رونق تولید کشور تقویت شود.

 

رییس جمهوری همچنین استفاده از منابع ارزی برای تسریع واکسیناسیون عمومی چه از طریق تولید داخل و چه از طریق واردات واکسن را با توجه به اهمیت واکسیناسیون همه افراد جامعه در سریع‌ترین زمان ممکن مورد تاکید قرار داد.

 

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی رییس‌جمهوری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->