توصیه یک جنایتکار جنگی برای اعطای جایزه صلح نوبل به «ترامپ»! سفیر چین در مانیل احضار شد مجتبی پورمحسن، خبرنگار اینترنشنال کیست؟ + مدارک لو رفته توسط گروه هکری حنظله بررسی طرح توسعه پایدار محدوده شرق شهر مشهد در استانداری خراسان رضوی جزئیات تازه از حمله دوباره به یک کشتی در مجاورت آب‌های یمن (۱۷ تیر ۱۴۰۴) مصر یورش شهرک‌نشینان اسرائیلی به مسجدالاقصی را محکوم کرد رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: نیرو‌های مسلح ایران با تمام توان در برابر زورگویی ایستادگی کرد تقدیر سخنگوی دولت از نقش «ایکوم» در حفاظت از اشیای تاریخی در جنگ تحمیلی ۱۲روزه گروه هکری حنظله: شبکه تروریستی اینترنشنال به طور کامل هک شد لیبرمن: نتانیاهو خطر واقعی برای اسرائیل است واکنش گولان به تارومار شدن نظامیان اسرائیلی: مجبوریم جنگ غزه را تمام کنیم طحان نظیف: طرح تشدید مجازات همکاری با اسرائیل، به دلیل ابهامات به مجلس ارجاع شد هشدار قسام: نظامیان اسرائیلی بیشتری را در غزه اسیر می‌کنیم ایوبی: انسجام جهانی فارسی زبانان، رسالت ایران و تاجیکستان است هلاکت ۵ نظامی صهیونیست در شمال باریکه غزه (۱۷ تیر ۱۴۰۴) کمیسیون امنیت ملی مجلس: مجموعاً ۶۰ هزار پهپاد وارداتی و داخلی داریم سفیر ایران در ارمنستان: همواره خواهان روابط پایدار با کشور‌های منطقه هستیم تحلیلگر سابق سیا: اوکراین به سمت فروپاشی حرکت می‌کند برافراشته شدن پرچم ایران در دسته عزاداری ایالت سند پاکستان رئیس مجلس قانون انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا را ابلاغ کرد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) سازمان ملل زنگ خطر را به صدا درآورد: غزه در حال احتضار است جالوت سایبری مدیرکل اتباع وزارت کشور: تلاش برخی رسانه‌های خارجی برای ایجاد جوسازی علیه سیاست‌های مهاجرتی ایران است نماینده مردم مشهد در مجلس: در پروسه خروج اتباع باید حریم‌ها و حرمت‌ها حفظ شود یک نماینده مجلس: دولت باید اهتمام جدی در خصوص پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری داشته باشد منابع آگاه از احتمال ازسرگیری ارسال کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین خبردادند ابلاغ پیام وزیر خارجه ایران به همتای عمانی‌اش
سرخط خبرها

جهانگیری: از کلانتری می خواهم اقدامات لازم را انجام دهد

  • کد خبر: ۷۲۶۰۸
  • ۰۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۴
جهانگیری: از کلانتری می خواهم اقدامات لازم را انجام دهد
معاون اول رییس جمهور با اشاره به حادثه برای اتوبوس خبرنگاران و فوت دو خبرنگار گفت: کسانی که مسئول بودند باید پاسخگو باشند. جامعه خبرنگاری هم موضوع را پیگیری کند و من هم از آقای کلانتری می خواهم که اقدامات لازم را انجام دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اسحاق جهانگیری در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر اینکه مسئولیت ستاد احیای دریاچه ارومیه با شماست و با توجه با حادثه واژگونی اتوبوس خبرنگاران، اهالی رسانه خواستار عذرخواهی آقای کلانتری بودند اما این اتفاق نیفتاد، آیا دولت قصدی برای برکناری کلانتری به دلیل عدم پذیرش مسئولیت خود در حادثه تصادف اتوبوس خبرنگاران و فوت دو خبرنگار دارد و اقدام دولت در این خصوص چیست؟ اظهار کرد: یک اتفاق خیلی تلخی رخ داده است.‌ به خانواده خبرنگاران فوت شده تسلیت می گوییم و آرزوی سلامت و شفا برای خبرنگاران مصدوم داریم.

 

وی ادامه داد: دستگاه ها برنامه های اجرایی تنظیم می کنند و از خبرنگاران برای بازدید از برنامه های خود دعوت می کنند. گاهی اوقات از این اتفاقات ناگواری هم رخ می دهد و آن دستگاه نباید از مسئولیت شانه خالی کند و باید مسئولیت قبول کند و اقدام مناسب انجام دهد. به موقع حضور داشته باشد و سعی کند امکاناتی که لازم است را فراهم کند و اطمینان داشته باشد همه امکانات لازم و مناسب را فراهم کند. کسانی که مسئول بودن باید پاسخگو باشند جامعه خبرنگاری موضوع را پیگیری کند و من هم از آقای کلانتری می خواهم که اقدامات لازم را انجام دهد.

 

جهانگیری همچنین در پاسخ به این پرسش که چرا کلانتری حاضر به عذرخواهی نیست، افزود: مسئولان هر دستگاهی اگر قصوری در انجام کاری داشته باشند باید با شهامت عذرخواهی کنند.

 

وی با تاکید بر اینکه دغدغه و مطالبه خبرنگاران را حتما دنبال می کند، افزود: من آن دو خبرنگار را می شناختم. آنها جزو بهترین خبرنگاران بودند. وقتی خبر فوت آنها را شنیدم خیلی متاثر شدم. حتما تذکر لازم را می دهم.

 

معاون اول رییس جمهور در پاسخ به سوالی درباره ادامه مذاکرات برجام گفت: من در جریان مذاکرات نیستم و باید از آقای عراقچی سوال کنید.

 

وی در ادامه در پاسخ به این پرسش که دولت چه اقدامی برای رفع مشکل و اعتراض کارگران صنعت نفت انجام داده است، خاطرنشان کرد: مصوبه ای امروز در هیات دولت تصویب کرده ایم که برای کارکنان صنعت نفت است. وزیر نفت، رییس سازمان اداری استخدامی و رییس سازمان برنامه و بودجه پیشنهاد مفصلی دادند که آن را تصویب کردیم که در حدی دغدغه کارکنان رسمی صنعت نفت که طبق بودجه برای آنها محدودیتی ایجاد شده بود را  برطرف می کند که از فردا اجرایی می شود. برای کارکنان قراردادی هم قرار شد وزیر تعاون پیگیری کند.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->