آخرین اخبار از آتش‌سوزی در یک مجتمع تجاری در سبزوار + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان چه بخوریم تا ریه‌های سالمی داشته باشیم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت پرسش مهر: اختصاص یک ساعت از زنگ انشا به این سوال
سرخط خبرها

درست کردن کمپوت‌های خانگی به روش کنسروی

  • کد خبر: ۷۲۸۴۴
  • ۱۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۴
درست کردن کمپوت‌های خانگی به روش کنسروی
کمپوت کردن یکی از روش‌های قدیمی برای نگهداری چنین میوه‌هایی است که بسیار هم طرف دار دارد، اما خیلی‌ها به دلیل اینکه کمپوت‌های خانگی عمر زیادی نمی‌کنند و خراب می‌شوند، ترجیح می‌دهند از کمپوت‌های بازاری و آماده استفاده کنند.
امیر مقدم  | شهرآرانیوز؛ یکی از خوبی‌ها و امتیازت ویژه فصل تابستان تنوع میوه‌ها در آن است، میوه‌هایی که از برخی از آن‌ها تا سال دیگر خبری نیست، مانند گیلاس، آلبالو و زردآلو یا اگر هم باشد، مانند هلو و شلیل، بسیار گران اند. برای همین، خیلی‌ها از روش‌هایی مانند فریزکردن برای نگهداری این نوع میوه‌ها استفاده می‌کنند. با این روش، خاصیت میوه و طعم اصلی آن را تا حد زیادی ازبین می‌برند.

کمپوت کردن یکی از روش‌های قدیمی برای نگهداری چنین میوه‌هایی است که بسیار هم طرف دار دارد، اما خیلی‌ها به دلیل اینکه کمپوت‌های خانگی عمر زیادی نمی‌کنند و خراب می‌شوند، ترجیح می‌دهند از کمپوت‌های بازاری و آماده استفاده کنند. روشی که هیچ توصیه نمی‌کنیم، چون نه سلامت این محصولات تضمین شده و نه قیمت آن‌ها به صرفه است.
 
این در حالی است که در نوع خانگی آن، همه چیز از جمله میزان شکر استفاده شده و نوع آن دست خود شماست. نظیر اینکه به جای شکر سفید از شکر سالم قهوه‌ای استفاده کنید. از این رو، امروز تصمیم داریم روشی سنتی و به صرفه برای درست کردن کمپوت به شما معرفی کنیم که بتوان از این طریق تا چند سال کمپوت‌ها را صحیح و سالم نگه داشت.


روش کنسرو کردن انواع میوه

برای تهیه انواع کمپوت به قدری میوه، شکر (ترجیحا شکر قهوه ای)، مقداری آب و ظرف‌های شیشه‌ای درفلزی نیاز دارید. میوه برای کمپوت باید سفت و سالم باشد. برای اینکه در خریدتان اقتصادی‌تر عمل کنید، حتما میوه را از میدان میوه و تره بار تهیه کنید. با این کار،  تا ۲۵ درصد در خریدتان صرفه جویی اقتصادی خواهید کرد. چون خرید از میدان میوه و تره بار کلی است، می‌توانید با بخش‌های معیوب میوه ها، مربا یا لواشک تهیه کنید.
 
میوه‌ها را پس از شستن، آماده کنید. برای نمونه، میوه‌هایی مانند هلو، سیب و گلابی را باید پوست بگیرید و قطعه قطعه کنید، ولی میوه‌هایی مانند گیلاس و آلبالو را به همان شکل اصلی خود نگه دارید. حالا میوه‌ها را همراه با شکر موردنیاز و آب درون ظرف شیشه‌ای بریزید و در آن را محکم ببندید. آب باید ظرف را کامل پرکند و فضایی برای هوا وجود نداشته باشد. شیشه‌ها را درون قابلمه‌ای بچینید و قابلمه را تاحدی که شیشه‌ها زیر آب برود، پر آب کنید و روی حرارت بگذارید. ۱۵-۲۰ دقیقه بگذارید آب به همان حالت بجوشد. بعد شعله را خاموش کنید. شیشه‌ها که قدری سردتر شد، دوباره در آن‌ها را محکم کنید. با این روش کمپوت‌های شما کنسروی می‌شوند و قابلیت نگهداری برای چند سال را خواهند یافت.


چرا خانگی به صرفه‌تر است؟

برای اینکه متوجه به صرفه بودن تولیدات خانگی خود در مقایسه با نوع بازاری اش شوید، بد نیست این قیمت‌ها را باهم مقایسه کنید.
 
درست کردن کمپوت‌های خانگی به روش کنسروی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->