قیمت امروز پول افغانی (۷ آبان‌ ۱۴۰۴) فینال فارسی‌زبانان | تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتسال ایران و افغانستان در فینال رقابت‌های آسیایی بحرین خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و تایلند + فیلم مذاکره در ترکیه آشتی در تهران + فیلم نتیجه دیدار تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و تایلند تیم ملی والیبال افغانستان نایب‌قهرمان مسابقات مرکز آسیا شد + فیلم قیمت امروز پول افغانی (ششم آبان‌ماه ۱۴۰۴) بلندقامتان افغانستان برای اولین بار به فینال بازی‌های والیبال مرکز آسیا راه یافتند اجلاس کمیساران آب هیرمند به میزبانی تهران برگزار خواهد شد رویترز: افغانستان و پاکستان در مذاکرات صلح استانبول به نتیجه نرسیدند از گفت‌وگو درباره حقابه تا توافق برای نوسازی علائم مرزی | نگاهی به اهداف سفر معاون حقوقی وزیر خارجه به کابل + فیلم اتباع خودمعرف به اردوگاه سفیدسنگ فریمان مراجعه نکنند نبرد سرنوشت‌ساز | تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و تایلند در نیمه‌نهایی (۵ آبان ۱۴۰۴) ذبیح‌الله مجاهد: به گفت‌و‌گو با پاکستان متعهدیم، اما به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم واشنگتن‌پست در گزارشی، از ردپای تاریخی انگلیس در تنش‌های مرزی پاکستان و افغانستان خبر داد تاریخ و ساعت بازی تیم ملی فوتسال افغانستان در مسابقات همبستگی کشور‌های اسلامی خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و چین + فیلم نتیجه دیدارتیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و چین | صعود با اقتدار معاون وزارت صنعت طالبان: هند متعهد به گفت‌و‌گو با آمریکا درباره بندر چابهار شد فرماندار تایباد از غربالگری بیش از ۱۸۴ هزار مسافر ورودی در گذرگاه دوغارون خبر داد قیمت امروز پول افغانی (چهارم آبان‌ماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نگرانی وزارت بهداشت افغانستان از افزایش بیماری قارچ سیاه در میان افراد مبتلا به کرونا

  • کد خبر: ۷۲۹۱۶
  • ۱۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۳
نگرانی وزارت بهداشت افغانستان از افزایش بیماری قارچ سیاه در میان افراد مبتلا به کرونا
سرپرست وزارت بهداشت افغانستان از افزایش موارد بیماری قارچ سیاه در میان افراد مبتلا به کرونا در افغانستان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «وحید مجروح»، سرپرست وزارت بهداشت افغانستان، از افزایش موارد بیماری قارچ سیاه در میان افراد مبتلا به کرونا در افغانستان خبر داد.

 

مجروح، گفت: «از مصیبت اصلی کرونا رهایی نیافته، دچار مصیبت دیگری شدیم. مبتلایان به قارچ سیاه در حال افزایش هستند.»

 

وی افزود: «ویروس کرونا در حال گسترش است. جلوی کرونا با اکسیژن گرفته نمی‌شود؛ حتی اگر به درب هر خانه هم یک دستگاه تولید اکسیژن نصب شود. کرونا را می‌شود با پوشیدن ماسک، دوری از تجمعات، شستن دست‌ها، دوری از افرادی مبتلا و نهایتاً تزریق واکسن، جلوگیری کرد.»

 

به گفته‌ او، دولت از تمام ظرفیت خود برای خریداری واکسن کرونا استفاده می‌کند.

 

این در حالی است که دو روز پیش، هم‌زمان با افزایش مبتلایان به ویروس کرونا در افغانستان، وزارت بهداشت این کشور، از شیوع یک بیماری جدید به نام «قارچ سیاه» خبر داد.

 

عثمان طاهری، معاون سخنگوی وزارت بهداشت افغانستان، به روزنامه‌ صبح کابل گفت که نخستین مورد بیماری قارچ سیاه، در بیمارستان افغان- ژاپن ثبت شده است.

 

طاهری هرچند گفت که این بیماری جدید نیست؛ اما افزود که این ویروس به دنبال شیوع ویروس کرونا، نوع هندی «دلتا»، گسترش یافته است.

 

به گفته‌ او، این بیماری خطرناک است و از طریق خاک و تنفس انتقال پیدا می‌کند و بر اساس تحقیقات انجام‌شده، این بیماری ۵۴ درصد احتمال مرگ را در پی دارد.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->