یکی از سریع‌ترین خودروهای برقی جهان برای واردات مجوز گرفت علت گرانی قیمت مرغ چیست؟ ۴ بنگاه املاک متخلف دیگر در مشهد پلمب شد (۱۳ آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه چهار‌شنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ افزایش ۲۴ مگاواتی ظرفیت تولید برق در خراسان رضوی (۱۳ آبان ۱۴۰۴) وام ۲ هزار و ۸۶۰ میلیاردی بانک شهر به باشگاه پرسپولیس آغاز فروش اقساطی محصولات کرمان موتور از فردا + جدول فروش و لینک (۱۴ آبان ۱۴۰۴) تامین اضطراری ۶۸۰۰ تن نهاده برای مرغداری‌های خراسان رضوی قیمت‌ها در بازار خودرو کاهشی شد | بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی و خارجی (۱۳ آبان ۱۴۰۴) بررسی روش‌های مطمئن خرید سکه طلا از بازار وزارت جهاد کشاورزی پشت پرده گرانی برنج است؟ مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: با الزامی‌شدن صورت‌حساب‌های الکترونیکی، فاکتور‌های کاغذی فاقد اعتبار مالیاتی خواهند شد تداوم روند افزایش قیمت گل زعفران (۱۳ آبان ۱۴۰۴)‌ ۶۰ درصد سپرده‌های بانکی کشور در تهران متمرکز است | گزارش شهرآرانیوز از سهم اندک بانک‌های خراسان رضوی در نظام بانکداری کشور عقب‌نشینی بورس پس از برخورد با سقف تاریخی | خروج سنگین پول حقیقی از بازار سهام (۱۳ آبان ۱۴۰۴) خراسان رضوی نیازمند سیاست‌های مالیاتی خاص خود است | نظام مالیاتی باید به سمت عدالت مالیاتی حرکت کند نرخ دلار در بازار ارز مشهد در کانال ۱۰۷ هزار تومان جاخوش کرد (۱۳ آبان ۱۴۰۴) مشکل فروش نان در زمان قطع برق و اینترنت در نانوایی‌های مشهد حل شد استاندار خراسان رضوی: امیدواریم تا پایان سال از مرز ۴۰۰ مگاوات پروژه فعال عبور کنیم ثبات نرخ طلا در مشهد در نیمه کانال ۱۰ میلیون تومان (۱۳ آبان ۱۴۰۴)‌ | سکه امروز چند؟ بازار مرغ و تخم‌مرغ تحت تأثیر کمبود نهاده‌ها! (۱۳ آبان ۱۴۰۴) آیا پایان عمر نهضت ملی مسکن فرارسیده است؟ | جزئیات ماجرای نامه جنجالی وزیر راه و شهرسازی زنگ خطر کمبود لبنیات و گوشت با شیوع جدی تب‌برفکی در برخی دامداری‌ها به صدا درآمد اولین دوره خودروهای وارداتی در بورس کالا امروز عرضه شد (۱۳ آبان ۱۴۰۴) | قیمت کشف شده نزدیک به قیمت بازار آخرین وضعیت بازار رمزارز‌های دیجیتال در جهان (۱۳ آبان ماه ۱۴۰۴) | بیت‌کوین عقب‌نشینی کرد اعلام نرخ خوراک و سوخت پترو پالایشی، فلزی و سیمانی از سوی وزارت نفت جزئیات جدیدترین حراج سکه اعلام شد | آغاز واریز وجه از امروز (۱۳ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز دینار عراق، لیر ترکیه و افغانی افغانستان در مشهد (۱۳ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تسهیلات مسکن ملی به ۲۵۰ میلیون تومان افزایش یافت + جزئیات

  • کد خبر: ۷۳۳۳۸
  • ۱۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۹
تسهیلات مسکن ملی به ۲۵۰ میلیون تومان افزایش یافت + جزئیات
طاهرخانی گفت: میزان تسهیلات مسکن ملی به ۲۵۰ میلیون تومان افزایش یافته که ۵۰ درصد از هزینه ساخت را شامل می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حبیب‌الله طاهرخانی معاون وزیر راه و شهرسازی در مراسم و آیین کلنگ‌زنی واحد‌های مسکن مهر با بیان اینکه سیاست شهر‌های جدید را کازرونی وزیر مسکن آغاز کرد و این اقدامات و سیاست‌های برنامه‌ریزی‌شده تا کنون ادامه داده داشته است، گفت: ما سعی کرده‌ایم شهر‌های جدید را با تکمیل زیربنا‌ها و زیرساخت‌ها به متقاضیان تحویل دهیم.

او با بیان اینکه دوره اسلامی وزیر راه و شهرسازی را می‌توان دوران بالندگی سیاست شهر‌های جدید نامید، گفت: آمار‌ها و اقدامات نشان‌دهنده حمایت اسلامی از پروژه‌های مسکنی در شهر‌های جدید است.

این مقام مسئول با بیان اینکه ما در تمامی شهر‌های جدید به تمامی مدیران اعلام کرده‌ایم که الگوی سیاست شهر‌های جدیدی را به صورت کامل اجرا کنند، گفت: در شهر پردیس الگوی سیاست شهر‌های جدید را به صورت کامل توانسته‌ایم به نتیجه برسانیم و هم‌اکنون این اقدامات در حال اجرا است که نمونه آن تصفیه‌خانه فاضلاب شماره ۲ است.

طاهرخانی با بیان اینکه تصفیه‌خانه فاضلاب شماره دو از شش سال پیش استارت زده شده بود، گفت: با وجود گذشت ۶ سال هنوز این پروژه به مرحله اجرایی نرسیده بود، اما هم‌اکنون با سرمایه‌گذاری قرارگاه خاتم‌الانبیا و ورود فرمانداری توانستیم کلنگ‌زنی این پروژه را انجام دهیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: ما توانستیم فضای اطمینان بخشی را در بین شهر‌های جدید ایجاد کنیم و با ابتکار و چارچوب‌های قانونی توانستیم اقدامات لازم را در این حوزه به نتیجه برسانیم، هم‌اکنون در بسیاری از شهر‌های جدید این پروژه‌ها در حال اجراست.

مدیر عامل شرکت عمران شهر‌های جدید توضیح داد: پروژه‌های مسکن مهر با تسهیلات و آورده متقاضیان آغاز شده است و بخش عمده‌ای از آن‌ها را تحویل داده‌ایم و زحمات بسیار زیادی برای تکمیل واحد‌های مسکن مهر کشیده‌ایم، اما موضوعی که اتفاق افتاد آن است که زیرساخت‌ها و خدمات این شهر‌ها آماده نبود، اما ما با تمام محدودیت‌های مالی که دولت با آن‌ها مواجه بوده، در طی سال‌های ۹۸ و ۹۹ مجموعه کار‌های عمرانی را در شهر‌های جدید انجام دادیم و با درآمد شهر‌ها توانستیم بخش عمده‌ای از زیرساخت شهر‌های جدید را به اتمام برسانیم.

او با بیان اینکه در مجموع ۴۵۷ پروژه زیرساختی در شهر‌های جدید اجرایی شده که ۲۵۷ پروژه از آن‌ها مربوط به دولت دوازدهم بوده است، گفت: از این تعداد هم حدود ۱۶۰ مورد در طی سال‌های ۹۸ و ۹۹ اجرایی شده است.

طاهرخانی تاکید کرد: ظرفیت مهمی را در شهر‌های جدید فعال کردیم که در طی سال‌های گذشته مغفول مانده بود و آن استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی بود که در کنار آن در طی سال ۹۸، نهایتاً حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان قرارداد مشارکتی در حوزه توسعه خدمات روبنایی و زیربنایی اجرا کردیم.

این مقام مسئول گفت: با توجه به آنکه امکان رشد جمعیتی حدود ۷ برابر شده است، ما سعی کرده‌ایم تمامی خدمات روبنایی و زیربنایی را اجرایی کنیم.

طاهرخانی تصریح کرد: در مجموع هیچ شهر جدیدی نیست که مدرسه، خدمات فرهنگی و حوزه‌های جدید نداشته باشد.

معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: تکمیل مراکز محله‌ها جزء اولویت‌های اساسی بوده که نهایتاً در تمامی شهر‌های جدید شروع شده و امکان توسعه آن‌ها فراهم شده است.

مدیر عامل شرکت عمران شهر‌های جدید تصریح کرد: اقدام و پروژه و ظرفیت توسعه شهر‌های جدید و طرح مسکن ملی با تدوین مقررات و تصویب آن در سال ۹۹ در قالب ۱۲۵ هزار پروژه آغاز شده و ما توانستیم میزان تسهیلات را هم از ۱۵۰ میلیون تومان به ۲۵۰ میلیون تومان برسانیم که این میزان تسهیلات خود ۵۰ درصد از هزینه‌های ساخت را شامل می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->