تاریخ و ساعت بازی ایران و ایتالیا در فینال والیبال جوانان جهان ۲۰۲۵ | یک پله تا بام جهان باشگاه پرسپولیس در واکنش به محرومیت پیروانی: تا رأی نهایی مشکلی برای فعالیت ندارد مومنی‌مقدم: به غیر از مدال طلا به عنوان دیگری راضی نخواهیم شد اولین واکنش پرسپولیس به جدایی وحید امیری رایزنی ناموفق فدراسیون فوتبال با ۳۰ کشور برای برگزاری بازی تدارکاتی نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و آمریکا در قهرمانی جهان (۸ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به فینال با گذر از یانکی‌ها آشورماتف از ایران رفت وحید امیری: گلایه‌ها بسیار است! + عکس امیری رسما از پرسپولیس جدا شد برنامه ویژه حدادی فر برای گلر مشهدی بازگشت جلالی به تیم ملی | تعداد ملی‌پوشان استقلال به عدد ۶ رسید پخش زنده بازی رئال مادرید و مایورکا (۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین محرومیت سنگین پیروانی بخاطر مصاحبه‌های تند علیه فدراسیون؟ منصوریان: فساد در فوتبال ایران علنی شده است امیدواری هاشمیان از بهبود زودهنگام سرژ اوریه مصدومیت ستاره پرسپولیس در تیم ملی پخش زنده بازی منچستریونایتد و برنلی (۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پرسپولیس به دنبال جانشین افشین پیروانی پخش زنده مسابقه والیبال جوانان ایران و آمریکا (۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین کریستال پالاس برای فروش ستاره خود به لیورپول شرط گذاشت
سرخط خبرها

حرکت عجیب کیه‌لینی روی آلبا| اسپانیا در «شیر یا خط» به ایتالیا باخت!

  • کد خبر: ۷۳۵۵۱
  • ۱۷ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۵
حرکت عجیب کیه‌لینی روی آلبا| اسپانیا در «شیر یا خط» به ایتالیا باخت!
«آلبا» مقهور تجربه بالای کیه‌لینی شد و از همان لحظه ای که در شیر یا خط ایتالیا برنده شد، می شد به عاقبت تلخ شاگردان انریکه فکر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، جای خالی سرخیو راموس به‌عنوان کاپیتان اسپانیا سه‌شنبه‌شب بیش از همیشه احساس شد؛ وقتی جورجو کیه‌لینی با کوله‌باری از تجربه، روی اعصاب جوردی آلبا رفت و او را تحقیر کرد. آتزوری پس از تساوی یک‌بر‌یک مقابل اسپانیا در ۱۲۰‌دقیقه، موفق شد این تیم را در ضربات پنالتی با نتیجه ۴‌بر‌۲ شکست دهد و راهی فینال شود. جورجو کیه‌لینی، کاپیتان تیم ملی ایتالیا، در کنار زوج خود بونوچی، شب کم‌اشتباهی را در خط دفاعی پشت‌سر گذاشت و یکی از بهترین‌های تیمش بود. کیه‌لینی در بازی حساس برابر اسپانیا هم با یک رفتار جالب و خاص، بار دیگر سوژه رسانه‌ها شد. قبل از شروع ضیافت پنالتی‌ها طبق قانون، داور بازی با شیر‌و‌خط دروازه‌ای را که باید پنالتی زده شود، بدون اینکه از کاپیتان‌ها بخواهد، انتخاب می‌کند.

 

فلیکس بریش، داور مسابقه، نیز این کار را انجام داد؛ ولی آلبای بی‌تجربه که سابقه کاپیتانی در چنین‌سطحی از فوتبال را ندارد، تصور می‌کرد که او برنده شیر‌و‌خط شده و دروازه نزدیک به هواداران اسپانیا را باید انتخاب کند، اما کیه‌لینی متوجه این اشتباه شد و چندین‌بار با صدای بلند و به شوخی گفت: دروغگو.
آلبا که متوجه اشتباه بچگانه خود شده بود، سعی در حفظ روحیه خود داشت؛ ولی حرکات کیه‌لینی ادامه داشت و به نظر می‌رسید آلبا تمرکز خود را از دست داده است. در شیر و خط برای تعیین اینکه چه تیمی ضربه اول را بزند، کیه‌لینی بود که برنده شد و به‌این‌ترتیب ایتالیا اولین ضربه را زد.


بعد از پایان مراسم سکه، کیه‌لینی ضمن دست‌دادن با آلبا، او را محکم در آغوش گرفت و چند بار نیز گونه‌های او را کشید؛ اما کاپیتان اسپانیایی‌ها مشخص بود که تمرکز ندارد و عصبی است. او چندان تمایلی به چنین‌رفتار‌هایی نداشت!
در اسپانیا معتقدند که اگر سرخیو راموس و حتی سرخیو بوسکتس در مراسم سکه مقابل کیه‌لینی قرار می‌گرفتند، کاپیتان آتزوری شهامت چنان حرکات تحقیرآمیزی را نداشت. اینجا آغاز پایان لاروخا در یورو‌۲۰۲۰ بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->