نتیجه و ویدیو خلاصه بازی ایتالیا و مولداوی(۱۹ خرداد ۱۴۰۴)| برد تلخ اسپالتی حمله تند زنوزی به یک ایجنت در برنامه زنده+ ویدیو| خشم مدیرعامل تراکتور کنایه سنگین میثاقی به قلعه‌نویی+ ویدیو| آماده پاسخ سرمربی تیم ملی باشید! صعود بسکتبالیست‌های طبیعت به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان جدایی کوجو از استقلال مخالفت استقلال با تاریخ برگزاری سوپرجام ماشاریپوف در استقلال ماندنی شد سرمربی کره شمالی دست فدراسیون را رو کرد | از مشهد تا پایتخت با قطار دروغ! بازگشت استقلال به پروژه جذب ستاره ملوان | غندی‌پور آبی‌پوش می‌شود؟ وارازدات هارویان، در یک‌قدمی استقلال + عکس رانیری، جانشین اسپالتی در تیم ملی ایتالیا شد واکنش تند خداداد عزیزی به ماجرای سفر کره شمالی به مشهد | فدراسیون طوفان زرد را هم سیاه کرد + عکس تاریخ و ساعت بازی ایران و کره شمالی | تلاش برای حفظ صدر چرا تیم ملی کره شمالی، از مشهد به تهران رفت؟ + فیلم زمان آغاز بازی‌های تیم ملی در هفته اول لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ عزت‌اللهی: برای صعود به مرحله حذفی در جام جهانی شانس داریم هافبک پرسپولیس شاگرد گل‌محمدی شد | صادقی دوباره قرمزپوش شد + عکس اورونوف باز هم مصدوم شد! قلعه‌نویی: صعود به جام جهانی از جوان‌گرایی تیم ملی مهم‌تر است سرمربی کره شمالی: به ما گفتند بازی در مشهد برگزار می‌شود! + فیلم مهمان‌نواز، فلپس ایرانی
سرخط خبرها

لیگ قطر مقصد بعدی فرشید اسماعیلی؟

  • کد خبر: ۷۳۶۶۳
  • ۱۸ تير ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۱
لیگ قطر مقصد بعدی فرشید اسماعیلی؟
فرشید اسماعیلی بعد از درخشش درلیگ قهرمانان آسیا مورد توجه تیم‌های قطری قرار گرفته است. زمزمه جدایی قطعی او بعد از فصل بیستم یکی، دو روزی است که شنیده می‌شود.

گروه ورزش| شهرآرانیوز، فرشید اسماعیلی جزو آن دسته بازیکنانی است که بعد از پایان لیگ بیستم قطعا با پیشنهاد‌هایی از تیم‌های قطری مواجه خواهد شد.

او که درلیگ قهرمانان آسیا یکی از بازیکنان درخشان استقلال بود احتمال دارد دیگر فصل بعد در ترکیب آبی‌ها نباشد.

جدایی اسماعیلی فارغ از خبر‌هایی که روز گذشته درباره پیشنهاد یک تیم قطری به او به گوش می‌رسید زمانی به واقعیت نزدیک‌تر می‌شود که می‌بینیم دریک ماه اخیر تنش‌های بسیاری میان هافبک خلاق استقلال و مدیران این باشگاه برسر گرفتن مطالباتش به وجود آمده است.

حتی اسماعیلی علیه مدیران استقلال صراحتا موضع گرفت و به همین دلیل نیز به کمیته انضباطی باشگاه فراخوانده شد، اما درنهایت مدیرعامل باشگاه استقلال برای اینکه چالش‌ها در باشگاه را بیشتر نکند، اعلام کرد که ماجرای احضار اسماعیلی صحت ندارد. ب

ا این وجود، اما بعید است اتفاق خاصی میان اسماعیلی و مددی رخ داده باشد واز سویی مدیربرنامه این بازیکن نیز به واسطه نمایش خوبی که اسماعیلی درلیگ قهرمانان آسیا داشت، به دنبال جلب نظر یکی، دو تیم قطری است تا فرشید را به لیگ ستارگان منتقل کند.

انتقالی که هرگز باب میل هواداران باشگاه استقلال نیست و آن‌ها نسبت به اتفاقات نقل و انتقالاتی باشگاه نگران خواهد کرد.

البته اسماعیلی در این روز‌های اخیر بیشتر جانب احتیاط را در پیش گرفته و درصدد بازپس گرفتن جایگاه خود درترکیب اصلی و دوست دارد به سرعت به روز‌هایی بازگردد که یکی از ارکان اصلی درخط میانی بود، اما مصدومیت نیز برای این بازیکن مسئله ساز شده تا او دراین ایام نتواند کمکی به استقلال کند.

به هرحال به زودی اسماعیلی را درترکیب استقلال خواهیم دید، اما آنچه اهمیت دارد این است که آیا این حضور به فصل بعد نیز کشیده خواهد شد یا خیر؟! آیا اسماعیلی هم جزو آن دسته بازیکنانی خواهد بود که استقلال را ترک خواهد کرد یااینکه یک فصل دیگر با تیمش قرارداد منعقد خواهد کرد؟!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->