اردوغان: تنها راه حل درگیری‌ها در منطقه، تأسیس کشور مستقل فلسطینی است تدابیر ویژه قوه قضاییه برای مقابله با کانال‌های تلگرامی اعلام قیمت دلار حمله جدید پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۲۲ مهر ۱۴۰۴) حمله ایران، پرده از پایگاه زیرزمینی اسرائیل در مرکز تل‌آویو برداشت اژه‌ای: باید ته لنجی، کوله‌بری، منطقه آزاد و مناطق ویژه را ساماندهی کنیم | انتقاد رئیس قوه قضائیه از صدور بخشنامه‌های خلق‌الساعه معصومی‌فر خبر داد: آمادگی مشهد برای میزبانی از رویداد بین‌المللی دیپلماسی منطقه‌ای با حضور عراقچی آیت الله علم الهدی: ضرورت پاسخ دقیق به اخبار مخالف، موضع‌گیری شفاف و شناخت صحیح از وضعیت است صدور رأی دادگاه بدوی ۲ فرانسوی متهم به جاسوسی در ایران (۲۲ مهر ۱۴۰۴) اردوغان: در حمایت از غزه، باقدرت بایستیم | نباید بگذاریم نسل‌کشی فراموش شود پیام رئیس‌جمهور فرانسه به همتای لبنانی‌اش در راستای حمایت از بیروت عراقچی: ترامپ یا می‌تواند رئیس‌جمهور صلح باشد یا رئیس‌جمهور جنگ آیا امیرحسین مقصودلو (امیر تتلو) با عفو معیاری اخیر آزاد می‌شود؟ سئول به نمایش قدرت همسایه شمالی واکنش نشان داد | ابراز نگرانی از نزدیکی کره شمالی و روسیه برنی سندرز: دونالد ترامپ به سرعت ما را به سمت استبداد می‌برد المیادین: درگیری‌ها بین نیرو‌های افغانستان و ارتش پاکستان از سرگرفته شده است انتقاد نماینده مجلس از کُندی اجرای قوانین حوزه جوانی جمعیت نگاهی به توافقات ایران، روسیه و آذربایجان در نشست باکو درخواست نماینده مجلس از رئیس قوه‌قضائیه برای رسیدگی به اتهامات مسببان پرونده کرسنت سخنگوی قوه‌قضائیه: پرونده پسر و عروس کاظم صدیقی به دادگاه رفت ستاد انتخابات خراسان رضوی: آخرین مهلت استعفای داوطلبان مشمول ماده ۴۱ قانون انتخابات شورا‌ها، از ۲۱ تا ۲۷ مهرماه است وزیر اقتصاد در دیدار رئیس جمهور تاجیکستان: روابط تهران و دوشنبه با سازوکارهای ویژه قابل‌گسترش است عارف: وحدت و انسجام مردم، کار دشمن را تمام کرد عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: مجلس نباید با نظر رهبر انقلاب و مصوبه مجمع درباره CFT تقابل داشته باشد سازمان ملل با حمایت آمریکا حذف نام الجولانی را از فهرست تحریم‌ها بررسی می‌کند مجلس با بررسی طرح منع تحویل اسناد CFT با قید دوفوریت مخالفت کرد با اعلام کمیسیون اصل ۹۰، کارگروه مشترک دولت و مجلس برای آسیب‌شناسی مدیریت منابع آب کشور تشکیل خواهد شد قوه‌قضائیه، میانجی مجلس و دولت در اجرانشدن حذف ۳ دهک یارانه‌بگیر پرونده وزارت کار
سرخط خبرها

وزیر بهداشت: لازم است برای آوارگان افغانستانی در مرز اردوگاه ایجاد کنیم

  • کد خبر: ۷۳۸۷۶
  • ۲۰ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۱
وزیر بهداشت: لازم است برای آوارگان افغانستانی در مرز اردوگاه ایجاد کنیم
وزیر بهداشت با اشاره به آوارگانی که از کشور افغانستان وارد کشور می‌شوند، گفت: ما مجبوریم که اردوگاه‌هایی را داشته باشیم و بیمار و بیماری را در این اردوگاه‌ها زمین‌گیر کنیم. این موضوع هم به فعالیت‌هایی که قبلا در کنار هم داشتیم خواهد پیوست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر سعید نمکی در اجلاس مشترک روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و فرماندهان سپاه استان‌های سراسر کشور که با حضور رییس سازمان بسیج مستضعفین به صورت مجازی برگزار شد، گفت: در مراکز 16 ساعته کرونا طبق روال کار را ادامه خواهیم داد. مراکز درمان‌بستر موقت که بیماران مراجعه می‌کنند و داروی ضد ویروس خود را دریافت می‌کنند تا فشار ما بر تخت‌های بیمارستانی کاهش یابد، اقدام خوبی بود. این تجربه در پیک چهارم به ما نشان داد که یکی از موفق‌ترین تجربه‌های مدیریت کووید19 در طول روزهایی است که ما گرفتار بودیم.

 

وی افزود: پیک چهارم با لطف خدا و با همت همه عزیزان در کنار هم علی‌رغم موارد بیشتر نسبت به پیک سوم، مرگ و میرهایی حدود نصف پیک سوم را بر ما تحمیل کرد. گرچه حتی یک مرگ هم برای ما غم‌انگیز و سوزناک خواهد بود. کمک‌های مومنانه هم که عزیزان بسیج در کنار ما انجام می‌دادند و بعد پیگیری افرادی که در منزل بستری و نگهداری می‌شوند و قرنطینه‌ها و مراقبت از سیستم قرنطینه‌ای که ما نیازمندیم را ان‌شاءالله بتوانیم در کنار هم دنبال کنیم.

 

نمکی ادامه داد: نکته‌ای که در این مرحله ما و عزیزان بسیج باید به شدت مورد توجه قرار دهیم، این است که تعدادی از آوارگان و سرگردانانی که از کشور افغانستان دارند وارد کشور می‌شوند، برگرداندن آنها کار راحتی نیست. ما مجبوریم که اردوگاه‌هایی را داشته باشیم و بیمار و بیماری را در این اردوگاه‌ها زمین‌گیر کنیم. این موضوع هم به فعالیت‌هایی که قبلا در کنار هم داشتیم خواهد پیوست.

 

وی تاکید کرد: باید سعی کنیم که افراد آواره و سرگردانی که در این ناملایمات و ناهنجاری‌های سیاسی و نظامی افغانستان به مرزهای ما پناه می‌آورند، آن طرف مرز یا این طرف مرز برای آنها اردوگاه‌هایی را تدارک ببینیم. از سازمان‌های جهانی هم خیلی انتظار کمک نداریم. کما اینکه تا امروز کمک درخشانی ندیده‌ایم. به هر حال این موردی است که باید بتوانیم مهربانانه اداره کنیم.

 

وزیر بهداشت گفت: ما بیش از 250 هزار اتباع کشور افغانستان را در طول کووید با سخت‌ترین شکل بیماری، به صورت رایگان مداوا کردیم و هیچ سازمان بین‌المللی دیناری از این رابطه به ما کمک کرد. در حال حاضر هم انتظار نداریم که خیلی کمک بگیریم، بلکه امروز باید در کنار هم به عنوان اقدامی بشردوستانه این کار را هم در کنار نیروهای بسیج و نیروهای مسلح مدیریت کنیم.

 

نمکی ادامه داد: از طرف دیگر عزیزان و کل نیروهای مسلح باید کمک کنند تا بتوانیم در زمینه مدیریت مرزها و عدم ورود افراد غیرمجاز به شدت مراقبت کنیم. مرزهای غرب و شمال غرب به شدت قابل کنترل هستند، اما در مرزهای جنوب شرق و شرق به دلیل گستردگی و به این دلیل که آن طرف ما مرزبان نداریم، نه ما بلکه کشور همسایه هم بسیار آشفته است و مرزهایش به صورت ضربدری و شطرنجی در اختیار خودش نیست و به همین دلیل تمام بار بر دوش ماست که این هم مساعدتی است که عزیزان نیروهای مسلح و نیروی زمینی سپاه و بسیج و عزیزان ارتش، ناجا و مرزبانی باید به ما کمک کنند.

 

وی گفت: اگر این دروازه‌بانی را خوب انجام ندهیم، از بیمارانی که نه تنها آلوده به کرونا هستند، بلکه آلوده به التور، بیماری‌های روده‌ای که در ایام گرمسیر تابستان می‌تواند شعله ور شود و سایر بیماری‌های را بتوانیم مراقبت کنیم.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->