دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان: در کنار کشور دوست و همسایه ایران می‌ایستیم ترامپ: به توافق آتش بس در غزه نزدیک هستیم ایران خواستار تحقیق فوری سازمان ملل درباره استفاده از مزدوران در تجاوز رژیم اسرائیل علیه ایران شد اتحادیه اروپا سفیر چین را احضار کرد جهاد اسلامی: نتانیاهو بخواهد، توافق در ۵ دقیقه انجام می‌شود نتانیاهو: به دنبال توافق به هر قیمتی نیستیم باند فرودگاه تبریز ۹ روزه بازسازی شد تکرار تناقض‌گویی‌های «نتانیاهو» درباره وضعیت برنامه هسته‌ای ایران آمریکا گزارشگر سازمان ملل را تحریم می‌کند اعلام جرم دادستان رشت علیه عضو شورای شهر جنگنده هندی در نزدیکی مرز پاکستان سقوط کرد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: اظهارات نسنجیده بهانه به دست دشمن می‌دهد حماس با آزادی ۱۰ اسیر صهیونیست موافقت کرد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) ۵ شهرک‌نشین صهیونیست در عملیات زیرگیری با خودرو زخمی شدند (۱۸ تیر ۱۴۰۴) نیرو‌های مسلح یمن یک کشتی تجاری عازم به رژیم اسرائیل را غرق کردند (۱۸ تیر ۱۴۰۴) قالیباف: پاسخ سختی به متجاوزان دادیم الجولانی، ارتفاعات جولان را در برابر تضمین حکومتش به صهیونیست‌ها واگذار می‌کند گزارش روزنامه اسرائیلی هاآرتص از هلاکت ۶۲ نظامی صهیونیست در غزه آمریکا علیه نهاد‌های مرتبط با ایران تحریم‌های جدید اعمال کرد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) ویدئو | لحظاتی از آنچه رهبر انقلاب در طول این سال‌ها درباره‌ی #ایران_عزیز گفتند ناگفته‌هایی از دیدار وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی با جولانی در ابوظبی گروسی: مسئله هسته‌ای کشور قدرتمندی مانند ایران با زور حل نمی‌شود یک نظامی صهیونیست دیگر توسط نیرو‌های مقاومت در شرق غزه به هلاکت رسید (۱۸ تیر ۱۴۰۴) سپاه از مردم خواست تروریست متواری را شناسایی کنند نماینده سازمان ملل در افغانستان: از ابتدای سال ۲۰۲۵ تاکنون، نزدیک به یک میلیون مهاجر به کشورشان بازگشته‌اند آیت‌الله علم‌الهدی: بسیج باید پیشگام در خدمت رسانی و حفظ آرامش مردم باشد | تفاوت ما با دشمن در هویت عاشورایی و ایمان به خداست جان باختن بیش از ۲۰۰۰ نفر اروپایی بر اثر موج گرمای شدید
سرخط خبرها

نماینده روسیه در وین: ۹۰ درصد احیای برجام انجام شده است

  • کد خبر: ۷۳۹۴۸
  • ۲۰ تير ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۵
نماینده روسیه در وین: ۹۰ درصد احیای برجام انجام شده است
نماینده روسیه در سازمان های بین المللی در وین در گفت و گویی به پیشرفت های حاصل شده در مذاکرات احیای توافق هسته ای در وین و زمان برگزاری دور جدید این مذاکرات پرداخت.
به گزارش شهرآرانیوز، میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در سازمان‌های بین المللی در وین روز یکشنبه در گفت و گویی با روزنامه کومرسانت اظهار کرد که بیش از ۹۰ درصد مسیر در مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین طی شده است، اما با این حال، چندین موضوع حساس سیاسی حل نشده باقی مانده.

اولیانوف گفت: اگرچه نمی‌تواند جزئیاتی از مذاکرات ارائه کند، اما یکی از موضوعات بازگردانی وضعیتی است که در دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا ایجاد شد و «آمریکایی‌ها می‌گویند قانونشان ارائه هرگونه تضمین در این زمینه را غیر ممکن می‌کند».

نماینده روسیه در وین هشدار داد که سیاست فشار حداکثری آمریکا کاملا با نتایج معکوسی منتهی می‌شود. به بیان او، دولت جدید آمریکا آماده کنار گذاشتن این رویه است، اما فقط تحت سازش در زمینه احیای توافقی که در ازای بازگشت کامل ایران به اجرای تعهدات هسته ای، لغو تحریم‌ها را دربر خواهد داشت.
اولیانوف در ادامه با گفتن این که مذاکرات در زمینه احیای برجام (توافق هسته ای) زودتر از ده روز، شاید هم دیرتر، از سر گرفته نخواهد شد، مطرح کرد: ما بر این عقیده ایم که مذاکرات هرچه زودتر از سر گرفته شود، بهتر است.

به گفته این دیپلمات روس، فعلا هیچ کسی نمی‌تواند با اطمینان بگوید که چه زمانی برگزار خواهد شد.
اولیانوف در این راستا با توجه به انتخابات اخیر ریاست جمهوری کشورمان گفت: کاملا قابل توضیح است، اخیرا رئیس جمهور جدیدی در ایران انتخاب شده است، تیم جدیدی در حال شکل گیری است و آن‌ها به فرصت نیاز دارند تا درباره موضعشان تصمیم گیری کنند. این یک موضوع مهم برای جامعه ایران و حاکمیت آن است.

طی ما‌های گذشته مذاکرات احیای توافق هسته‌ای میان اعضای کمیسیون مشترک برجام با حضور آمریکا در وین، محل برگزاری مذاکرات در جریان بوده است. مذاکرات در مسیری پیش می‌رود که احیای توافق از طریق بازگشت آمریکا به توافق هسته‌ای و بازگشت ایران به پایبندی دوباره به تعهدات برجامی که آن‌ها را طی اقدامات جبرانی در نتیجه خروج آمریکا از برجام کاهش داده بود، محقق شود.

آمریکا و ایران مذاکرات مستقیمی نداشته‌اند و نمایندگان دولت آمریکا با نمایندگان سایر اعضای برجام در این زمینه رایزنی می‌کنند.
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->