هیئت بلندپایه طالبان عازم ایران شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) سرباز‌های دارای مهارت تخصصی از یک ماه کسری خدمت تا بخشش اضافه خدمت دریافت می‌کنند ابراز نگرانی شدید سازمان ملل درباره افزایش حملات در کرانه باختری (۶ اسفند ۱۴۰۳) بررسی بخش دوم از بودجه سال ۱۴۰۴ در مجلس شورای اسلامی در دو نوبت صبح و عصر دیدارهای دیپلماتیک عراقچی در ژنو (۶ اسفند ۱۴۰۳) ویدئو | شهید سید هاشم صفی‌الدین: کلید هر موفقیتی در مقاومت لبنان به دست رهبر انقلاب اسلامی است رئیس نمایندگی لهستان در تهران به وزارت خارجه ایران احضار شد نتایج یک نظرسنجی جدید فاش کرد: نارضایتی آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ یک مجری رادیو، معاون اف‌بی‌آی در دولت ترامپ شد لغو تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه جزئیات سفر لاوروف به تهران اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) انفجار در کنسولگری روسیه در شهر مارسی فرانسه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز مراسم رسمی تدفین شهید سید هاشم صفی‌الدین (۶ اسفند ۱۴۰۳) «جنگنده یاک ۱۳۰» در رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش به پرواز درآمد تأکید رئیس‌جمهور تاجیکستان بر استفاده از هوش مصنوعی در نیروهای مسلح شانزدهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه و بلاروس + جزئیات قالیباف: نبرد مقاومت با داعش و رژیم صهیونیستی، تثبیت امنیت لبنان را درپی داشت تحریم ۷۰ شهروند و ۷۹ نهاد روسی توسط استرالیا تعطیلی ۴۹ مدرسه در کره جنوبی درپی کاهش جمعیت اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت | نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سیدحسن نصرالله مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک‌های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد
سرخط خبرها

نماینده روسیه در وین: ۹۰ درصد احیای برجام انجام شده است

  • کد خبر: ۷۳۹۴۸
  • ۲۰ تير ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۵
نماینده روسیه در وین: ۹۰ درصد احیای برجام انجام شده است
نماینده روسیه در سازمان های بین المللی در وین در گفت و گویی به پیشرفت های حاصل شده در مذاکرات احیای توافق هسته ای در وین و زمان برگزاری دور جدید این مذاکرات پرداخت.
به گزارش شهرآرانیوز، میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در سازمان‌های بین المللی در وین روز یکشنبه در گفت و گویی با روزنامه کومرسانت اظهار کرد که بیش از ۹۰ درصد مسیر در مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین طی شده است، اما با این حال، چندین موضوع حساس سیاسی حل نشده باقی مانده.

اولیانوف گفت: اگرچه نمی‌تواند جزئیاتی از مذاکرات ارائه کند، اما یکی از موضوعات بازگردانی وضعیتی است که در دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا ایجاد شد و «آمریکایی‌ها می‌گویند قانونشان ارائه هرگونه تضمین در این زمینه را غیر ممکن می‌کند».

نماینده روسیه در وین هشدار داد که سیاست فشار حداکثری آمریکا کاملا با نتایج معکوسی منتهی می‌شود. به بیان او، دولت جدید آمریکا آماده کنار گذاشتن این رویه است، اما فقط تحت سازش در زمینه احیای توافقی که در ازای بازگشت کامل ایران به اجرای تعهدات هسته ای، لغو تحریم‌ها را دربر خواهد داشت.
اولیانوف در ادامه با گفتن این که مذاکرات در زمینه احیای برجام (توافق هسته ای) زودتر از ده روز، شاید هم دیرتر، از سر گرفته نخواهد شد، مطرح کرد: ما بر این عقیده ایم که مذاکرات هرچه زودتر از سر گرفته شود، بهتر است.

به گفته این دیپلمات روس، فعلا هیچ کسی نمی‌تواند با اطمینان بگوید که چه زمانی برگزار خواهد شد.
اولیانوف در این راستا با توجه به انتخابات اخیر ریاست جمهوری کشورمان گفت: کاملا قابل توضیح است، اخیرا رئیس جمهور جدیدی در ایران انتخاب شده است، تیم جدیدی در حال شکل گیری است و آن‌ها به فرصت نیاز دارند تا درباره موضعشان تصمیم گیری کنند. این یک موضوع مهم برای جامعه ایران و حاکمیت آن است.

طی ما‌های گذشته مذاکرات احیای توافق هسته‌ای میان اعضای کمیسیون مشترک برجام با حضور آمریکا در وین، محل برگزاری مذاکرات در جریان بوده است. مذاکرات در مسیری پیش می‌رود که احیای توافق از طریق بازگشت آمریکا به توافق هسته‌ای و بازگشت ایران به پایبندی دوباره به تعهدات برجامی که آن‌ها را طی اقدامات جبرانی در نتیجه خروج آمریکا از برجام کاهش داده بود، محقق شود.

آمریکا و ایران مذاکرات مستقیمی نداشته‌اند و نمایندگان دولت آمریکا با نمایندگان سایر اعضای برجام در این زمینه رایزنی می‌کنند.
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->