جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بیمارستان بیماران کرونایی در عراق آتش گرفت + فیلم

  • کد خبر: ۷۴۱۲۱
  • ۲۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۷
بیمارستان بیماران کرونایی در عراق آتش گرفت + فیلم
منابع محلی عراق اعلام کردند بیمارستان بیماران کرونایی در استان ذی‌قار دچار آتش‌سوزی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ منابع محلی عراق اعلام کردند بیمارستان «الحسین االتعلیمی» واقع در شهر «ناصریه» استان ذی‌قار این کشور دچار آتش ‎سوزی بزرگی شده است.

 

این منابع اعلام کردند نیرو‌های امداد برخی بیماران را از این بیمارستان خارج کردند.

 

تاکنون بر اثر این آتش سوزی ۵۸ نفر جان خود را از دست داده و شماری مجروح شده‌اند.

 

مهار آتش سوزی بیمارستان امام حسین (ع) عراق

پس از اعلام مهار آتش سوزی در بیمارستان امام حسین (ع) استان ذی‌قار عراق عملیات جستجو برای یافتن قربانیان حادثه ادامه دارد.

 

افزایش شمار قربانیان آتش‌سوزی در بیمارستان عراق/ استعفا مدیر اداره بهداشت ذی‌قار از سمت خود شمار جان‌باختگان انفجار در بیمارستان امام حسین (ع) در شهر الناصریه در استان ذی‌قار عراق به ۴۵ نفر افزایش یافت.

 

الجزیره نیز طبق گزارشی اعلام کرده است که، مدیر اداره بهداشت «استان ذی‌قار» در پی آتش‌سوزی در بیمارستان امام حسین (ع) که به جان باختن دست‌کم ۴۱ نفر منجر شده از سمتش استعفا کرد.

 

ظهر امروز نیز منابع عراقی اعلام کردند آتش‌سوزی بزرگی در چند طبقه از ساختمان وزارت بهداشت در بغداد رخ داد.

 

اینجا ببینید:

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->