تیم ملی ایران و هشداری که از ولگوگراد رسید | تیم فرتوت ژنرال خسته تاریخ و ساعت رقابت هادی چوپان در فینال مسترالمپیا ۲۰۲۵ میلاد محمدی به تیم ملی دعوت شد نویر، گلر شماره‌یک بایرن می‌ماند ویدئو فیگور هادی چوپان در مسترالمپیا (۱۹ مهر ۱۴۰۴) | صعود گرگ پارسی به فینال راز ثروت ۱.۴ میلیارد دلاری کریستیانو رونالدو چیست؟ نتیجه و ویدیو خلاصه بازی ایران و روسیه(۱۸ مهر ۱۴۰۴)| باز هم شکست برای امیرخان فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور پخش زنده بازی دوستانه ایران و روسیه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نصرالله عبداللهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان پخش زنده مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ (۱۹ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵
سرخط خبرها

صربیناتور در یک قدمی گلدن اسلم

  • کد خبر: ۷۴۱۲۵
  • ۲۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۶
صربیناتور در یک قدمی گلدن اسلم
جوکوویچ سرانجام به رکورد فدرر و نادال رسید

جوکوویچ با قهرمانی در مسابقات ویمبلدون ۲۰۲۱ به بیستمین گرنداسلم خود دست یافت و پس از مدت‌ها تلاش به راجر فدرر و رافائل نادال، ۲ اسطوره تنیس جهان، در تعداد قهرمانی‌های مسابقات گرنداسلم رسید. در فینال مسابقات تنیس ویمبلدون که تقریبا هم زمان با بازی فینال یورو در لندن برگزار شد، نواک جوکوویچ، نفر اول تنیس جهان، موفق شد در جریان یک بازی مهیج و جذاب از سد متئو برتینی ایتالیایی عبور کند. در ست اول این بازی صربیناتور نمایش درخشانی ارائه کرد و توانست با حساب ۵-۲ از رقیب ایتالیایی اش پیش بیفتد، اما متئو برتینی که خیال عقب نشینی نداشت، با یک عملکرد خارق العاده کار را به تساوی کشاند و در تای بریک، موفق به شکست جوکوویچ شد.

 

جوکوویچ که آرام به نظر می‌رسید، در ست دوم بازی خوب خودش را ادامه داد و در پایان موفق شد ۶-۴ برنده شود. ست سوم نیز به همین صورت پیش رفت و صربیناتور با عملکرد خوب و تسلط کافی بر روند بازی، ۶-۴ پیروز شد. ست پایانی بازی یک ست بسیار حساس و البته جذاب بود و لحظات نفس گیری برای هردو تنیسور رقم زد و تماشاچیان را هم به وجد آورد. در این ست جوکوویچ با بریک تماشایی خود درحالی که ۲-۳ عقب بود، موفق شد ست را با برتری ۶-۳ به سود خود به پایان برساند و فاتح گرنداسلم ویمبلدون شود.

 

این ششمین قهرمانی جوکوویچ در مسابقات ویمبلدون بود. بدون شک این نمایش درخشان جوکوویچ در المپیک و بعد از آن یواس اوپن ادامه خواهد داشت. در صورت اینکه جوکوویچ فاتح المپیک و تنیس آزاد آمریکا شود، به لقب «Golden slam» یا اسلم طلایی خواهد رسید. اسلم طلایی به تنیسوری می‌گویند که فاتح المپیک و ۴ گرنداسلم سال شود. اکنون چیزی که مشخص است، آمادگی فوق العاده جوکوویچ است که او را بی رقیب کرده است. باید دید که رافائل نادال و راجر فدرر می‌توانند در مسابقات آینده به آمادگی لازم برای رقابت با نوله برسند یا خیر!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->