شروع دوباره حملات ارتش پاکستان به اسپین بولدک قندهار + فیلم قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه ۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) معاون کنسولی وزارت خارجه: حقابه‌ کشور از منابع مشترک با افغانستان را پیگیری می‌کنیم ادامه درگیری طالبان و پاکستان در اسپین‌بولدک (۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) + فیلم نتیجه بازی برگشت تیم‌های ملی فوتبال افغانستان و پاکستان در مرحله مقدماتی جام ملت‌های آسیا افتتاح قطار مسافربری مشهد- هرات؛ خیلی دور، خیلی نزدیک نگاهی به تأثیرات مثبت و منفی بازگشت یک میلیون مهاجر افغانستانی غیرمجاز از کشور | سهم خراسان رضوی ۳۰۰ هزار نفر نظریه جدید قوه‌قضائیه: اتباع غیرمجاز هم مشمول دریافت دیه می‌شوند تاریخ و ساعت بازی برگشت تیم‌های ملی فوتبال افغانستان با پاکستان بقائی: جمهوری اسلامی ایران خواستار گفت‌و‌گو و خویشتن‌داری از سوی پاکستان و افغانستان است ترامپ: تنش‌های بین پاکستان و افغانستان را حل می‌کنم نشست مشترک اتاق افغانستان ـ هرات در مشهد با محوریت رفع موانع سرمایه‌گذاری اتباع برگزار شد شرایط ثبت‌نام مهاجرین افغانستانی دارای برگه سرشماری برای سفر حج اعلام شد + جزئیات ویدئو | فیگور‌های انفرادی علی بلال از افغانستان در فینال مسترالمپیا ۲۰۲۵ قیمت امروز پول افغانی (یکشنبه بیستم مهرماه ۱۴۰۴) افزایش ۲۹ درصدی تردد ناوگان باری بین ایران و افغانستان (۲۰ مهرماه ۱۴۰۴) پاکستان در اعتراض به بیانیه مشترک هند و افغانستان، فرستاده طالبان را احضار کرد سخنگوی طالبان: پاکستان نسبت به حضور داعش در منطقه چشمانش را بسته است علی بلال، بدنساز افغانستانی، نایب‌قهرمان مسترالمپیا ۲۰۲۵ شد + عکس همه چیز درباره درگیری مرزی طالبان و پاکستان (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی و اتحاد؛ راز موفقیت تیم ملی فوتسال افغانستان
سرخط خبرها

سخنگوی فدراسیون فوتبال افغانستان: دکتر صدر تحلیلگری تک در بین کشورهای فارسی زبان بود

  • کد خبر: ۷۴۵۲۷
  • ۲۵ تير ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۰
سخنگوی فدراسیون فوتبال افغانستان: دکتر صدر تحلیلگری تک در بین کشورهای فارسی زبان بود
سخنگوی فدراسیون فوتبال افغانستان با بیان اینکه دکتر صدر در کارشناسی و تحلیل فوتبال بین کشورهای فارسی زبان تک بودند گفت: درگذشت دکتر صدر واکنش‌های زیادی در میان کاربران افغانستانی‌ فضای مجازی به همراه داشت.

سید محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ فیروز مشعوف سخنگوی فدراسیون فوتبال افغانستان در گفت‌وگو با شهرآرانیوز درباره شخصیت «حمیدرضا صدر» اظهارداشت: کسانی که فوتبال را از طریق رسانه‌های ایران و ویژه برنامه‌های فوتبالی این کشور دنبال می‌کنند، با شخصیت فوق‌العاده پربار ایشان آشنا هستند. من فکر می‌کنم که آقای صدر شخصیت کاملا متفاوتی داشت و نگاهی خالص و واقعی به فوتبال داشت. او وقتی از فوتبال صحبت می‌کرد؛ حسی متفاوت را برای ما تداعی می‌کرد، آدم به درون یک سری اتفاقات می‌رفت که در دنیای واقعی فوتبال ما نمی‌توانستیم آن را حس کنیم.

سخنگوی فدراسیون فوتبال افغانستان: دکتر صدر تحلیلگری تک در بین کشورهای فارسی زبان بودند

 

حمیدرضا صدر متعلق به تمام انسان‌هایی است که او را می‌فهمند

وی ادامه داد: من بارها وقتی تحلیل‌های ایشان را می‌خواندم یا حرفهایشان را در تلویزیون می‌شنیدم، همیشه برای من چیزهای جدیدی داشتند و من را طلبکار خود نگاه می‌داشتند، طلبکار اینکه من همیشه تشنه صحبت‌های ایشان باشم. مرگ حق است، اما از دست دادن چنین شخصیت‌هایی بسیار مایع تاسف است. برای ما انسانیت مرزی ندارد و آقای صدر متعلق به تمام انسان‌هایی هستند که او را می‌فهمند.

 

سخنگوی فدراسیون فوتبال افغانستان افزود: من به عنوان کسی که سال‌ها گزارشگر فوتبال بودم و حالا در حوزه مدیریتی در فدراسیون فوتبال افغانستان فعالیت می‌کنم، وقتی صحبت‌های ایشان را می‌شنیدم او یک ورق جدیدی را از فوتبال به ما معرفی می‌کردند. صحبت‌های آقای صدر برای کسانی که فکر می‌کنند، فوتبال تنها یک ورزش یا بازی است، باعث می‌شد که ما به فوتبال فراتر از یک ورزش نگاه کنیم.

 

وی خاطرنشان کرد: او صحبت‌های بسیار علمی درباره فوتبال داشت. ربط دادن فوتبال به زندگی یکی از ویژگی‌های آقای صدر بود و من همیشه این اظهارات را دوست داشتم. در کنار آن شخصیت، طرز بیان و ویژگی‌های خاصی که آقای صدر آنها را داشت. حس خوبی را تداعی می‌کرد. من فکر می‌کنم بعضی از انسانها تک هستند، به نظر من دکتر صدر در کارشناسی و تحلیل فوتبال بین کشورهای فارسی زبان تک بودند.

 

طرفداران فوتبال در افغانستان آقای صدر را می‌شناسند

مشعوف درباره محبوبیت صدر در میان فوتبال دوستان در افغانستان تصریح کرد: در افغانستان آنهایی که بازی‌های فوتبال را از طریق رسانه‌های ایرانی دنبال می‌کنند، آقای صدر را می‌شناختند، من از صبح واکنش‌های زیادی در فضای مجازی به درگذشت آقای صدر دیدم. به دلیل حوزه کاری من که گزارشگری ورزشی است، من دوستان زیادی در میان همکاران ایرانی دارم، بخصوص آقای عادل فردوسی‌پور که صبح امروز درباره علت مرگ آقای صدر را از ایشان سئوال کردم. من دکتر صدر را از طریق آقای فردوسی‌پور شناختم و متاسفانه با خود ایشان ارتباطی نداشتم. اما همیشه آثار ایشان را می‌خواندم و تشنه صحبت‌های ایشان بودم. آنهایی که آقای صدر را یکبار در تلویزیون دیده اند و حرف های او را شنیده اند به او ارادت دارند.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->