تأکید مشاور وزیر آموزش و پرورش بر تقویت تجهیزات آموزشی | چینش کلاس‌ها تغییر خواهد کرد وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ با کیفیت بالای آموزشی آغاز خواهد شد کنترل فشار خون با کدام ورزش میسر است؟ کاهش سن «سکته قلبی» در کشور حکم اعدام ۳ متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) تمام کودکان اتباع بهزیستی دارای اقامت مجاز هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۸ تیر ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته آزمون تیزهوشان، آزمونی برای اعتماد عمومی چهره زنانه سالمندی در ایران | بیش از ۷۵ درصد از سالمندان در شهر‌ها زندگی می‌کنند روشن‌بودن طولانی‌مدت صفحه‌نمایش‌، سلامت چشم‌ را به خطر می‌اندازد مهلت ثبت‌نام دانشگاهیان جهت تشرف به پیاده‌روی اربعین امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد مصرف منظم ماست پروبیوتیک، خطر دیابت نوع ۲ را تا ۳۰ درصد کاهش می‌دهد زن جوان در بازسازی صحنه قتل همسرش: شوهرم را همیشه دوست داشتم! هشدار سازمان غذا و دارو درباره مصرف نمک‌ دریا ظرفیت پذیرش در کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد + تاریخ اعلام نتایج آزمون اتهام تجاوز جنسی به ۸ زن در پرونده شیطانی به نام «کیوان» آب، مناسب‌ترین نوشیدنی در روز‌های گرم سال است قلب پیوندی از کرمان به تهران منتقل شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس پلیس راهور: تأمین ایمنی سفر، مهم‌ترین اولویت پلیس راهور در ایام اربعین است رؤیای طبابت، سودای ثروت | آسیب‌شناسی افزایش نامتعادل تمایل دانش‌آموزان به رشته تجربی نقش کلیدی «رنگ دارو» در جلوگیری از خطا‌های دارویی کدام‌یک مقصر «چاقی» است، غذا‌ی پرکالری یا ورزش‌نکردن؟ وزیر میراث فرهنگی: حوزه صنایع دستی کشور باید احیا شود اهدای عضو دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۶۸۹ سارق طی سه روز در طرح سراسری مقابله با سرقت منزل در کشور دستگیر شدند پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | استقرار موج شدید گرما در کشور کشف ۱۱۱ کیلوگرم مواد مخدر شیشه در تایباد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم: به سمت حذف کنکور حرکت می‌کنیم تأمین اجتماعی چه زمانی می‌خواهد معوقات حقوق فروردین بازنشستگان را پرداخت کند؟
سرخط خبرها

«جنگل جیغ»؛ فریاد رازآلود درختان

  • کد خبر: ۷۴۶۶۸
  • ۲۶ تير ۱۴۰۰ - ۲۰:۵۴
«جنگل جیغ»؛ فریاد رازآلود درختان
اگر طرف‌دار مجموعه‌فیلم‌های وحشتناک باشید، حتما تاکنون فیلم «جیغ» را دیده‌ و حسابی لذت برده‌اید یا حتی ترس همراهتان شده است؛ اما این مطلب کاملا واقعی است و از دل جنگل بیرون می‌آید.

گروه تاریخ و گردشگری شهرآرانیوز | اگر طرف‌دار مجموعه‌فیلم‌های وحشتناک باشید، حتما تاکنون فیلم «جیغ» را دیده و حسابی لذت برده‌اید یا حتی ترس همراهتان شده است؛ اما این مطلب کاملا واقعی است و از دل جنگل بیرون می‌آید.


طبیعت همواره برای مردم لذت‌بخش و دوست‌داشتنی است، به‌ویژه اگر طبیعت‌گرد حرفه‌ای و اهل سفر باشید. یکی از مواهب طبیعت، جنگل‌ها هستند که در کشور نیمه‌خشک ما، تعدادی جنگل وجود دارد و از قضا بسیار هم زیباست. حالا چه فکر می‌کنید اگر جنگلی داشته باشیم که شب‌ها صدای جیغ از آن می‌آید و گردشگران ماجراجو را به‌سمت خود صدا می‌کند؟


به مشهد که بیایید و به‌سمت طرقبه که بروید، به روستایی می‌رسید به نام «سربرج». این روستا درونش جنگلی دارد به همین نام که گردشگران نام آن را جنگل جیغ گذاشته‌اند. صدای جیغی که فقط هم شب‌ها به گوش می‌رسد و به قول ساکنان بومی محل، گویی زنی را زنده‌زنده در آتش می‌سوزانند.


شاید بگویید صدای خش‌خش برگ درختان است یا اسکان دسته‌جمعی برخی پرندگان یا حتی صدای حشرات نسبتا بزرگ که گروهی زیست می‌کنند. اما باید بدانید هنگامی که صدای جیغ بلند می‌شود، نه برگی تکان می‌خورد و نه جنبنده‌ای حرکت می‌کند. پس صدا از کجاست؟


مشهدی‌ها و ساکنان طرقبه می‌دانند که این جنگل و روستای درونش در مسیر سد طرق است و به‌طبع در برخی ماه‌های سال و به‌علت کبود بارش، باید رودخانه‌ای ضامن سرسبزی جنگل است، خشک شود یا دست‌کم کم‌آب شود. اما ساکنان دره وحشت می‌گویند ۱۰ سالی است که آب رودخانه خشک نشده است. اکنون حتما به این فکر می‌کنید که پای از ما بهتران در میان است و این جنگل مانند قصه‌های وحشتناک، قلمرو جن و ارواح نفرین‌شده است. ما شما را با این فکر تنها می‌گذاریم و به ادامه معرفی جنگل جیغ می‌پردازیم.

جنگل جیغ کجاست؟

برای آنکه مسافر این جنگل رازآلود شوید، باید به‌سمت جنوب مشهد بروید تا وارد طرقبه شوید. آن‌گاه مسیر روستای سربرج را بپرسید تا به جنگل داستان ما برسید. اگر می‌خواهید جیغ را بشنوید، لطفا شب تشریف ببرید! اگر مشهد باشید، انتظار رسیدن به این فضای رازآلود فقط ۴۵ دقیقه طول می‌کشد. اما اگر از سایر استان‌ها می‌آیید، زودتر باروبنه را جمع و حرکت کنید. ضمنا پیشنهاد ما آن است که با متخصصان طبیعت‌گردی و راهنمایان تور همراه شوید؛ زیرا ما شنیده‌ایم بسیاری از مسافران هنگام ورود به جنگل به‌دنبال راه خروج از آن می‌گردند. دیگر خود دانید.

 

«جنگل جیغ»؛ فریاد رازآلود درختان

 

راز جنگل جیغ چیست؟

بسیار خب! بیایید باهم به راز این جنگل بپردازیم. البته این جنگل آن‌قدر رازآلود است که پس از دانستن منشأ صدا، بازهم باید بااحتیاط به آن قدم بگذارید. اما ببینیم راز صدا‌های ترسناک روستای سربرج چیست؟
آیا تاکنون نام حشره‌ای به‌اسم «کز» به گوشتان خورده است؟ حتما نه. مگر آنکه از محلی‌های روستای سربرج شنیده باشید.


«کز» در گویش محلی روستای سربرج نام گونه‌ای جیرجیرک است که مهمانان دائمی جنگل هستند و طبق اعلام بخشداری منطقه طرقبه، این مهمانان که اکنون دیگر صاحب‌خانه و عامل وحشت شده‌اند، در زمان بارش باران و فراوانی و سرسبزی منطقه، روی درختان آن جا خوش می‌کنند و تعدادشان در هر درخت، به ۳۰۰۰ می‌رسد. تصور کنید ۳۰۰۰ صدای جیرجیر از هر درخت برخیزد و تولید وحشت کند.


حالا فهمیدید چرا فقط شب‌ها صدای جیغ می‌آید و منشأ جیغ درختان چیست بدون آنکه برگی تکان بخورد؟ اگر فرصت کردید به جنگل جیغ سر بزنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->