جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

ابتلای سه ورزشکار دیگر به ویروس کرونا در المپیک

  • کد خبر: ۷۴۷۳۳
  • ۲۷ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۲
ابتلای سه ورزشکار دیگر به ویروس کرونا در المپیک
تست کرونای سه ورزشکار دیگر در بازی‌های المپیک توکیو مثبت شد.

گروه ورزش/ شهرآرانیوز، بر اساس اعلام کمیته برگزاری بازی‌های المپیک توکیو، تست کرونای ۲ بازیکن دیگر در دهکده ورزشکاران مثبت شد.


این ورزشکاران نخستین نفراتی هستند که تست مثبت کرونا در دهکده دارند. این ورزشکاران کرونایی از یک کشور و یک رشته ورزشی هستند. آزمایش بر روی سایر اعضای تیم نیز انجام شده است.


به گفته توکیو ۲۰۲۰ تست کرونای یک ورزشکار دیگر در زمان ورود به ژاپن مثبت شده اما این ورزشکار ساکن دهکده ورزشکاران نبود.


شیوع این ویروس باعث ایجاد نگرانی قابل توجهی در توکیو ۲۰۲۰ و IOC خواهد شد که ادعا می‌کنند دهکده "امن‌ترین مکان" در پایتخت ژاپن خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->