آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید خلع‌سلاح محیط‌بانان نیاز به پشتوانه مطالعاتی دارد| درگیری‌های مسلحانه در صیانت از محیط‌زیست باید برچیده شود آتش‌سوزی در یکی از هتل‌های کربلا| هیچ زائر ایرانی در آتش‌سوزی هتل شمس کربلا آسیب ندیده است (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۴۰ کیلوگرم خاک و سنگ جزیره هرمز از گردشگران نوروز ۱۴۰۴ سقوط یک سنگ، علت فوت کارگر معدن فلورین بجستان | قطعی برق، شاید مقصر حادثه (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ۹۷۰ نوزاد از خدمات بانک شیر مشهد بهره‌مند شدند (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) واکنش دانشگاه کاشان به حادثه مارمولک در غذای سلف دانشجویی ریزش معدن در بجستان خراسان رضوی یک فوتی و ۲ مصدوم برجای گذاشت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت تولید شیر خشک در کشور وضعیت و کم و کیف خدمات سراهای سالمندان در مشهد | تن لرزان سالمندان برای شهریه گران! بهترین رژیم غذایی برای داشتن پیری سالم مرگ غم انگیز ۲ نوجوان ۱۱ و ۱۲ ساله در استخر ذخیره آب در گلبهار (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | جوی نسبتا پایدار طی امروز و فردا مشهدالرضا (ع) میزبان جشنواره علمی مدارس انرژی اتمی کشور | ورود بدون آزمون به دانشگاه، پاداش آثار برگزیده کشف بیش از ۱۶ تن انواع موادمخدر در خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگیری سارق تبر به دست در پارک ملت مشهد سالانه یک میلیون نفر در کشور از رادیو دارو‌ها استفاده می‌کنند چگونه پروبیوتیک بیشتری دریافت کنیم؟
سرخط خبرها

رشد ۳۴ درصدی تماس روزانه با ۱۹۱

  • کد خبر: ۷۵۱۲۳
  • ۳۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۹
رشد ۳۴ درصدی تماس روزانه با ۱۹۱
مسئول سامانه پاسخگویی تلفنی به سؤالات کرونای دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: میزان تماس روزانه با سامانه ۱۹۱ رشدی ۳۴ درصدی داشته و از ۱۵۰۰ مورد به ۲ هزار تماس در روز رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مسئول سامانه پاسخگویی تلفنی به سؤالات کرونای دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: میزان تماس روزانه با سامانه ۱۹۱ رشدی ۳۴ درصدی داشته و از ۱۵۰۰ مورد به ۲ هزار تماس در روز رسیده است.

دکتر زهرا اباصلتی اظهار کرد: عمده سؤالات در خصوص ابتلا خانوادگی بوده که در این خصوص توصیه به مراجعه به‌موقع به پزشک داریم، گرچه سهل‌انگاری مردم در مراجعه زودهنگام به پزشک کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه در شرایط فعلی هیچگونه تجمع و دورهمی توصیه نمی‌شود، خاطرنشان کرد: توصیه ما کماکان عدم حضور در هرنوع تجمع و رعایت دستورالعمل‌های بهداشی است.

دکتر اباصلتی اضافه کرد: بسیاری از مردم هنوز هشدار‌ها را جدی نگرفته‌اند و زمانی برایشان باورپذیر می‌شود که خودشان یا اطرافیانشان درگیر شده‌اند.

وی تصریح کرد: از مردم می‌خواهیم تا زمانی که نتیجه تستشان مشخص نشده در قرنطینه باشند و تحت هیچ شرایطی از منزل خارج نشوند، زیرا ممکن است که یک درصد مثبت یا منفی کاذب باشند و باید تا زمان رفع این وضعیت از حضور در دورهمی‌ها دوری نمایند.

مسئول سامانه پاسخگویی تلفنی به سئوالات کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ذکر این نکته که ویروس دلتا خطراتش از گونه‌های قبلی کرونا به مراتب بیشتر بوده و به همان نسبت باید رعایت نکات پیشگیرانه در دستور کار قرار بگیرد، تأکید کرد: در تماس‌هایی که از سوی مردم با سامانه ۱۹۱ برقرار می‌شود به‌طور مستمر هشدار‌های لازم در خصوص شدت آسیب‌های ویروس دلتا داده می‌شود و از مردم می‌خواهیم این هشدار‌ها را همانند یک توصیه عادی و معمولی نبینند و موارد گفته شده را جدی بگیرند تا دچار مشکل نشوند.

منبع: وبدا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->