تماس تلفنی نخست وزیر پاکستان با رئیس جمهور پزکشیان | قدردانی ایران از مواضع پاکستان یک ریزپرنده اسرائیل در شیراز منهدم شد انهدام سه پهپاد پیشرفته اسرائیلی در ایلام سه دانشمند حوزه هسته‌ای در حملات دیروز (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند عراقچی: تداوم مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا در وضعیتی که وحشیگری رژیم صهیونیستی ادامه دارد، غیرقابل توجیه است بقائی: مذاکرات ایران و آمریکا در روز یکشنبه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) لغو شد ظهره‌وند: در صورت حمایت کشور‌های عربی از اسرائیل، آن‌ها هم هدف عملیاتی ما خواهند بود | گروسی صلاحیت مدیریت آژانس را ندارد اینفوگرافی | مشخصات و ویژگی‌های پهپاد آرش ۲ انتصاب سرتیپ پاسدار سیدمجید موسوی به فرماندهی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همه چیز درباره موشک بالستیک «خیبر» (خرمشهر-۴) + مشخصات، ویژگی‌ها و عکس موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو و تخفیف مجازات جمعی از محکومان (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) اسامی سردارانی که در حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند ۱۷۵ کشته و زخمی در حملات موشکی ایران به رژیم صهیونیستی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: پاسخ ایران به اسرائیل نشان داد که ساختار دفاعی و نظامی جمهوری اسلامی به افراد وابسته نیست ترامپ: ما همه چیز را می‌دانستیم | مذاکرات متوقف نشده است سردار شکارچی: وعده صادق ۳ نسبت به گذشته کوبنده‌تر بود + فیلم کنعانی: تقسیم نقش آمریکا با اسرائیل در تجاوز به ایران روشن است افشاگری میدل‌ایست‌آی درخصوص کمک آمریکا به اسرائیل رئیس شورای عالی استان‌ها: جمهوری اسلامی ایران این بار به گونه دیگری به رژیم صهیونیستی پاسخ خواهد داد شهادت سرداران ربانی و محرابی در حمله رژیم صهیونیستی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) همه‌چیز درباره پهپاد آرش ۲ ارتش | دوربرد‌ترین پهپاد انتحاری جهان + تصویر انهدام اهدافی در اسرائیل با پهپادهای آرش ارتش جمهوری اسلامی ایران رسانه عبری: بزرگی کلاهک‌های انفجاری موشک‌های ایرانی شوکه کننده است بازگشایی حریم هوایی اردن به روی پروازهای ورودی و خروجی زبان بدن سخنگوی ارتش اسرائیل وقتی که با دستانی لرزان از انتقام ایران می‌گوید + فیلم جزئیات انفجار بامداد شنبه (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) در فرودگاه مهرآباد
سرخط خبرها

نظر روحانی درباره پشت پرده حوادث اخیر خوزستان

  • کد خبر: ۷۵۴۹۷
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۱
نظر روحانی درباره پشت پرده حوادث اخیر خوزستان
رئیس جمهوری گفت: پشت پرده حوادث اخیر خوزستان، «دست‌های آلوده دشمن» و «تحریکات برخی جریان‌های داخلی» قرار دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، حسن روحانی در جلسه هیات دولت ضمن تشکر از بردباری مردم عزیز خوزستان و اقدامات همه اعضای دولت بویژه معاون اول رئیس جمهوری در رفع مشکلات مردم قهرمان خوزستان، تصریح کرد: اعتراض مدنی از حقوق بنیادین همه آحاد ملت است و مدیران وظیفه دارند در برابر اعتراض‌ها گوش شنوا داشته و خاضع و بردبار باشند، اما شکی نیست که پشت پرده این حوادث، دست‌های آلوده دشمن و تحریکات برخی جریان‌های داخلی قرار دارد، اما دولت بخاطر سوءاستفاده دشمن نمی‌تواند حق اعتراض مردم را به رسمیت نشناسد.

وی افزود: این دولت به پاس جانفشانی‌های مردم عزیز خوزستان در هشت سال دفاع مقدس، بیشترین خدمات آب و فاضلاب، کانال‌کشی، درختکاری، مقابله با ریزگرد‌ها و توسعه کشاورزی را به این استان ارائه کرده و در عین حال همچنان خود را مدیون این مردم فداکار می‌داند.

رئیس جمهوری در پایان دستور داد همه مدیران ذیربط همچنان پای کار این استان عزیز تا رفع کامل مشکلات باشند.

معاون اول رئیس جمهوری نیز با ارائه گزارشی از سفر خود به خوزستان گفت: مردم صبور خوزستان، علما، شیوخ و سران قبایل ضمن ابراز وفاداری به کشور و نظام، خواستار رفع مشکلاتی بودند که بعضاً ناشی از خشکسالی و در بعضی موارد دیگر ناشی از بهره‌برداری‌های غیرقانونی از آب بوده است.

اسحاق جهانگیری در گزارش خود تصریح کرد که تصمیمات مناسبی در منطقه اتخاذ و اجرایی شد.

در ادامه، وزیر نیرو و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور هر کدام به نوبه خود گزارشی از اقدامات دولت در خدمت‌رسانی هر چه بهتر به استان خوزستان ارائه کردند.

بنا بر اعلام محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، از سال ۱۳۹۲ تاکنون بیش از ۲۱ هزار میلیارد تومان اعتبار به استان خوزستان پرداخت شده است که ۵ درصد بیشتر از متوسط پرداختی به سایر استان‌ها و رتبه اول استان‌ها در میزان اعتبار و تخصیص آن بوده است.

وزیر کشور نیز اعلام کرد در بررسی‌های امنیتی و اطلاعاتی مشخص شده که عوامل خارجی و ایادی داخلی و دشمنان قسم‌خورده ملت و برخی از جریان‌های داخلی در سوءاستفاده از مطالبات بحق مردم نقش داشته‌اند.

در ادامه جلسه، تعدادی از پیشنهاد‌های دستگاه‌های اجرایی بررسی و به تصویب هیئت وزیران رسید.

تلقی تأمین هزینه‌های واکسن کرونا در مؤسسه تحقیقاتی سرم‌سازی رازی به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی

دولت در راستای مساعدت به ساخت واکسن داخلی ویروس کرونا بمنظور پوشش همگانی جامعه در برخورداری از امکانات و حمایت‌های بهداشتی و درمانی در کشور، با پیشنهاد وزارت صنعت، معدن و تجارت مبنی بر تلقی تأمین هزینه‌های واکسن کرونا در مؤسسه تحقیقاتی سرم‌سازی رازی توسط شرکت‌های گل گهر، چادرملو، فولاد مبارکه و شرکت ملی صنایع مس ایران به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی موافقت کرد.

تصویب آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از هنرمندان، استادکاران و فعالان صنایع دستی

با توجه به لزوم اقدامات حمایتی ویژه دولت از فعالان صنایع دستی و فرش دستباف و نیز لزوم توجه هر چه بیشتر به این حوزه در هدفگذاری‌های سیاستی کلان به دلیل سهم بالای آن در ایجاد فرصت‌های شغلی، آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از هنرمندان، استادکاران و فعالان صنایع دستی را اصلاح کرد.

در آیین‌نامه مذکور، ابعاد مختلفی برای حمایت از تعرفه انرژی مصرفی تا تسهیل صادرات صنایع دستی و فرش دستباف تمهید شده و برای واردات صنایع دستی که مشابه داخلی دارد، محدودیت‌هایی پیش‌بینی شده است.

شرح اقدامات لازم برای پوشش بیمه تأمین اجتماعی واجدین شرایط در قانون مذکور، تهیه و تدوین دستورالعمل و فرآیند صدور مجوز فعالیت مشمولان، وظایف و اختیارات وزارتخانه‌های مجری برای بهبود کیفی محصولات صنایع دستی و فرش دستباف با رویکرد فراهم‌ساختن صادرات آن و نقش دستگاه‌های اجرایی در اقدامات حمایتی و تشویقی، از جمله موارد مندرج در آیین‌نامه یادشده است.

آیین‌نامه حمایت از مالکان و متصرفان قانونی و بهره‌برداران خصوصی آثار ارزشمند غیرمنقول و بافت‌های تاریخی - فرهنگی در فهرست آثار ملی و تاریخی، فرهنگی و با ارزش

هیات وزیران در راستای تکلیف دولت مبنی بر حمایت و حفاظت از آثار تاریخی ارزشمند کشور و بافت‌های تاریخی - فرهنگی به عنوان میراث و گنجینه فرهنگ و نیز با هدف ارتقای کمیت و کیفیت فضا‌های فرهنگی کشور، آیین‌نامه حمایت از مالکان و متصرفان قانونی و بهره‌برداران خصوصی و غیردولتی آثار ثبت‌شده و ارزشمند غیرمنقول و بافت‌های تاریخی - فرهنگی در فهرست آثار ملی و تاریخی، فرهنگی و با ارزش را تصویب کرد.

در تنظیم آیین‌نامه فوق، از ظرفیت تصمیمات دولت از جمله حمایت مالیاتی و هزینه‌های انرژی برای تقویت موضوع مهم هویت فرهنگی شهر‌های کشور استفاده شده است.

همچنین نقش سازمان‌های مردم‌نهاد در احیای بافت‌های تاریخی کشور مورد توجه قرار گرفته و حقوق پیش‌بینی‌شده برای مالکان و بهره‌برداران مندرج در این آیین‌نامه می‌تواند آن‌ها را در حفاظت بیشتر از آثار تاریخی غیرمنقول در اختیارشان مصمم کند.

اصلاح آیین‌نامه اجرایی تعیین نرخ و ترتیب پرداخت حق بیمه مشمولان قانون تشکیل صندوق حمایت وکلا و کارگشایان دادگستری

هیات وزیران به پیشنهاد وزارت دادگستری، آیین‌نامه اجرایی ماده (۸) قانون تشکیل صندوق حمایت وکلا و کارگشایان دادگستری موضوع تعیین نرخ و ترتیب پرداخت حق بیمه مشمولان این قانون را اصلاح کرد.

به موجب اصلاحیه مذکور، وکلا و کارگشایان دادگستری و کانون وکلای دادگستری، به مأخذ ارقام مندرج در این آیین‌نامه، مکلف به پرداخت حق بیمه ماهانه (سهم بیمه‌شده ۱۱ درصد و سهم کانون یک درصد) هستند.

همچنین در صورت فوت بیمه‌شده‌ای که نسبت به پرداخت حق بیمه‌ها در سه سال آخر حیات اقدام نکرده باشد، چنانچه بازماندگان وی که واجد شرایط مندرج در این آیین‌نامه باشند و حق بیمه‌های معوقه را به نرخ روز و با احتساب سهم کانون به صندوق پرداخت کنند، استحقاق دریافت مستمری بازماندگان را خواهند داشت.

اصلاح مصوبه مربوط به واردات خودرو‌های مورد نیاز جمعیت هلال احمر

هیات وزیران با پیشنهاد جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران مبنی بر اصلاح مصوبه مربوط به واردات خودرو‌های عملیاتی مورد نیاز جمعیت یادشده موافقت کرد.

بر این اساس، ورود و ترخیص ۹۰۰ دستگاه خودروی امداد و نجات و آمبولانس با استاندارد آلایندگی یورو ۴ و بالاتر توسط جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران منوط به تجهیز در داخل کشور و ارائه خدمات پس از فروش توسط شرکت‌های آمبولانس‌ساز داخلی با رعایت سایر قوانین و مقررات مربوط تا پایان سال ۱۴۰۱ مجاز است.

موافقتنامه دوجانبه بین ایران و عمان در زمینه کمک متقابل اداری در امور گمرکی

با تصویب هیات وزیران، به وزارت امور اقتصادی و دارایی اجازه داده شد نسبت به مذاکره، پاراف و امضای موقت موافقتنامه دوجانبه در زمینه کمک متقابل اداری در امور گمرکی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت سلطنت عمان اقدام کند.

موافقتنامه مذکور در راستای توسعه همکاری‌های گمرکی با کشور‌های هدف و بویژه در حوزه خلیج فارس و نیز گسترش همکاری‌های اقتصادی با کشور عمان به امضا می‌رسد.

موافقت دولت با اصلاح آیین‌نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات

دولت در راستای سیاست‌های خود مبنی بر تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه و تجاری‌سازی نتایح پژوهش‌ها از طریق حمایت از حضور اعضای هیئت علمی در شرکت‌های دانش‌بنیان، با اصلاح ماده ۱۰ آیین‌نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات در خصوص نحوه و شرایط صدور کارت بازرگانی برای متقاضیان موافقت کرد.

تنقیح مصوبات دولت درخصوص اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی

هیات وزیران در ادامه، تنقیح و تدوین مصوبات مربوط به اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی را به تصویب رساند.
 
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->