تحقق اقتصاد مقاومتی با توسعه دانش‌بنیان‌ها

  • کد خبر: ۷۵۷۷
  • ۰۱ آبان ۱۳۹۸ - ۰۷:۳۹
تحقق اقتصاد مقاومتی با توسعه دانش‌بنیان‌ها
نشست مشترک معاون علمی‌وفناوری رئیس‌جمهور با تولیت آستان قدس رضوی
دوشنبه این هفته معاون علمی‌وفناوری رئیس‌جمهور در سفری که به مشهد داشت، با حجت‌الاسلام احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی، دیدار کرد. مروی در این نشست که در تالار ولایت حرم مطهر رضوی انجام شد، با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری بر توجه به علم و اقتصاد مقامتی، اظهار کرد: بر اساس منویات و رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب، آستان قدس رضوی برای تقویت و بسط اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه شرکت‌های علمی در راستای کمک به تحقق اقتصاد مقاومتی، هرآنچه در توان داشته باشد، انجام خواهد داد.
او درآمدزایی و بهره اقتصادی را از ملزومات هر فعالیت اقتصادی دانست و تصریح کرد: با وجود این، آستان قدس رضوی در زمینه فعالیت‌های اقتصادی به هیچ عنوان به دنبال نفع اقتصادی و کسب سود از هر راهی و به هر قیمتی نیست و حاضریم از سود‌های کاذب برای کمک به رفع مشکلات کشور و مردم چشم‌پوشی کنیم.
به گزارش آستان‌نیوز، تولیت آستان قدس رضوی با تأکید بر اینکه آستان قدس رضوی حاضر به پذیرش ریسک اقتصادی در حوزه‌‎هایی است که می‌تواند منجر به خودکفایی بیشتر کشور و اشتغال پایدار برای جوانان شود، گفت: در حوزه‌هایی که به تقویت اقتصاد دانش‌بنیان، ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان و کمک به تحقق اقتصاد مقاومتی منجر می‌شود، حاضر به ریسک هستیم و به حداقل سود قانعیم.
او با بیان اینکه آستان قدس برای همکاری با معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری آمادگی کامل دارد، به معاون علمی آستان قدس رضوی دستور برگزاری جلسات هم‌اندیشی با معاونت علمی ریاست‌جمهوری را در راستای توسعه همکاری‌ها میان این ۲ نهاد صادر کرد.
در ادامه این دیدار دکتر سورنا ستاری، معاون علمی‌وفناوری رئیس‌جمهور ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این معاونت، به نقش رهبر معظم انقلاب در توسعه علمی‌وفناوری کشور اشاره کرد و گفت: همواره معظم‌له از جوانان و توسعه علم حمایت کرده‌اند و این حمایت‌ها زمینه‌ساز رشد و گسترش علم و اقتصاد دانش‌بنیان شده است.
ستاری با اشاره به همکاری متقابل این معاونت با آستان قدس رضوی، گفت: در زمینه‌های اقتصاد دانش‌بنیان نیاز جدی به حضور آستان قدس رضوی احساس می‌شود؛ چون با ورود این مجموعه، بسیاری از مجموعه‎ها هم به میدان می‌آیند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.