ارز تک نرخی، گوشت را ارزان می‌کند جزئیات جریمه روزانه موتورسواران فاقد بیمه فروش بیت کوین توسط نهنگ‌ها همزمان با ثبات قیمت در ۱۱۶ هزار دلار افزایش چشمگیر قیمت برنج و حبوبات| قیمت لوبیا چیتی رکورد زد پیش‌بینی قیمت دلار سه‌شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای روز سه‌شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ پلمب ۲ دفتر مشاور املاک در منطقه الهیه مشهد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) افزایش قیمت نفت در پی حملات پهپادی اوکراین به پالایشگاه‌های روسیه (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) شروط بانک مرکزی برای فعالیت پلتفرم‌های خرید و فروش طلا اعلام شد قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) | ساینا اتوماتیک حدود ۶۷۰ میلیون تومان شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) | تیگو ۸ افت کرد خوزستان دارای بیشترین و خراسان جنوبی کمترین نرخ بیکاری در کشور محدودیت سکوهای اینترنتی طلا به پایان رسید؟ آیا قانون «مالیات بر سوداگری» دست دلالان و بخر و بفروش‌ها را از بازارها کوتاه می‌کند؟ حرکت رفت و برگشتی بورس در نقطه شروع | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نحوه پیگیری موجودی کالابرگ الکترونیک چگونه است؟ کارگران بخوانند: برداشت بدهی از مزایای غیرمستمر ممنوع است پیش‌بینی مهم تحلیلگران درباره قیمت طلا | طلا گرانتر می‌شود؟ (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) واردات ۷۰۰ هزار تن برنج | بازار برنج به ثبات می‌رسد؟ پول بنزین ۱۵۰۰ تومانی چطور توزیع می‌شود؟ | بنزین ۱۵۰ تومان برای دولت سود دارد، گازوئیل فقط ضرر! صعود قیمت دلار به ۹۷ هزار تومان در مشهد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) رشد بسیار قیمت طلا در مشهد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) بیت کوین پیشتاز بازار رمزارز‌ها | توکن‌های کوچک رشد خیره‌کننده‌ای ثبت کردند! (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نظر دستیار رئیس جمهور درباره حذف یارانه پردرآمدها | کاهش ارزش یارانه‌ها به‌دلیل نوسانات نرخ ارز هزینه ساخت مسکن از ۳۰ میلیون تومان گذشت | رویای دور خانه‌دار شدن اختلاف بیش از ۳۰ هزار تومانی قیمت سیب در تره‌بار و میوه‌فروشی‌های سطح شهر مشهد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت وزیر صنعت از عبور حجم تبادلات ایران و پاکستان از مرز ۳ میلیارد دلار خبرداد پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافربری مهرماه از امروز(۲۴ شهریور ۱۴۰۴) آغاز شد قیمت یک کیلو برنج گران‌تر از دستمزد روزانه یک کارگر شد
سرخط خبرها

پیش‌بینی بورس فردا یکشنبه ۱۰ مرداد

  • کد خبر: ۷۶۰۷۳
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۹
پیش‌بینی بورس فردا یکشنبه ۱۰ مرداد
عمده نمادها امروز را متعادل و با تحرکات صعودی به پایان رساندند. پیش‌بینی می‌شود در یکی دو روز آینده شتاب مثبت شاخص تا حدی کم شود.

به گزارش شهرآرانیوز، بازار سرمایه امروز را با روند متعادل و مثبتی آغاز کرد و با همین روند به کار خود پایان داد. و عمده نمادها امروز را متعادل و با تحرکات صعودی به پایان رساندند.

 

بازار امروز چگونه به پایان رسید؟

 

امروز در اولین روز معاملاتی هفته جاری شاخص کل بورس در محدوده یک میلیون و ۳۲۳ هزار واحد آغاز به کار کرد و در دقایق ابتدایی بازار هفت هزار واحد مثبت را ثبت کرد اما در نهایت نماگر بورس با ۳۴ هزار واحد مثبت خود را به کانال یک میلیون و ۳۵۱ هزار واحد رساند. در بازار امروز بیشترین تقاضا به سمت گروه پتروشیمی و فلزات اساسی پیش رفت. در پایان بازار، ارزش معاملات بورس به پنج هزار میلیارد تومان رسید.

 

تحلیل کارشناسان از بازار امروز

 

محمد گرجی آرا، کارشناس و تحلیل‌گر بازار سرمایه درباره روند کلی بازار سرمایه گفت: به صورت کلی تقاضا در بازار بهبود پیدا کرده است. انتشار گزارشات شرکت‌ها عامل بسیار مهمی برای روند مثبت بازار بوده است.

 
 

وی اشاره کرد: تقاضای شکل گرفته در گروه پتروشیمی به دلیل افزایش نرخ دلار و نرخ اعلامی خوراک این گروه بوده است و پتروشیمی‌ها تاثیرات مثبتی را بر روند کلی بازار گذاشته‌‌اند. همچنین وضعیت متعادل در گروه بزرگ فلزات اساسی بازار هم به چشم می‌خورد.

 

او می‌گوید: صف‌های فروش بازار در روزهای پایانی معاملات هفته گذشته کم‌تر شده بود و این موضوع نشان می‌دهد بازار به مدار تحلیلی نزدیک شده است. بنابراین برای تحلیل تحرکات بازار بهترین شاخص، برنامه خرید و ورود و خروج سهامداران حقیقی‌ها به بازار برای آینده است.

 

پیش‌بینی بورس فردا ۱۰ مرداد / بازار با ابهام رو به رو است

 

فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه گفت: در حال حاضر بازار سرمایه با سه ابهام رو به رو است. برخلاف گفته‌ها مبنی بر کاهش نرخ ارز اما این نرخ روند افزایشی را در پیش گرفته است و این سیگنال را به افراد می‌دهد که دولت سیاست شخصی درباره کنترل نرخ ارز ندارد. بنابراین این بازار غیر قابل پیش‌بینی شده است.

 

او اضافه کرد: رویکرد دولت درباره تامین کسری بودجه ۵۰۰ هزار میلیارد تومانی ابهام مهم دیگری است که مانع از رشد گسترده بازار سهام شده است زیرا تکرار اتفاق سال ۹۹ بر سر بازار سایه انداخته است.

 

آقابزرگی اظهار کرد: در حال حاضر تعادل مورد انتظار در بازار شکل گرفته است. p/e شرکت‌ها افت کرده و با تعدیل رو به رو شده است پس در نتیجه جذابیت سرمایه‌گذاری در بازار بیشتر شده. اما ابهامات مانع از اعتماد کامل به بازار شده است.

 

وی در این باره تشریح کرد: ابهاماتی که در حال حاضر در بازار وجود دارد باعث شده است تا شاخص در چهار ماه ابتدایی امسال کمتر از یک و نیم درصد بازدهی داشته باشد در صورتی که در مدت مشابه سال گذشته بازدهی شاخص ۲۸۰ درصد بود. البته باید توجه داشت که این مقایسه معقول و منطقی نیست اما اصلاح و تعدیل سطح عمومی قیمت‌ها دلیل قابل قبولی است که شاخص به روال سال گذشته حرکت کند اما این اتفاق نیفتاده است.

 

وی افزود: برآیند کلی از بازار سهام در این روزها، تعادل نسبی همراه با ابهامات است. در کل انتظار می‌رود رشد شارپی را تا پایان سال نداشته باشیم و حداکثر بازدهی بورس ۴۰ تا ۵۰ درصد باشد.

 

این کارشناس بازار درباره پیش‌بینی بورس فردا ۱۰ مرداد همچنین گفت: در یکی دو روز آینده به دلیل شناسایی سود از طرف سهامداران و نوسان‌گیری‌های کوتاه مدت شتاب مثبت شاخص تا حدی کم می‌شود.

 

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->