پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ارائه ۴ خدمت دیگر صندوق بازنشستگی در دفاتر پیشخوان دولت + جزئیات

  • کد خبر: ۷۶۱۷۳
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۸
ارائه ۴ خدمت دیگر صندوق بازنشستگی در دفاتر پیشخوان دولت + جزئیات
مدیرکل دفتر برنامه ریزی و تعالی سازمانی صندوق بازنشستگی کشوری از ارائه ۴خدمت دیگر این صندوق در دفاتر پیشخوان دولت در سراسر کشور خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا رضوانی امروز (یکشنبه) با بیان اینکه ارائه خدمات صندوق بازنشستگی کشوری در دفاتر پیشخوان دولت در ۳فاز برنامه ریزی شده است، گفت: در مرحله اول تا پایان سال ۱۳۹۹، ۵ خدمت شامل چاپ فیش حقوقی، چاپ حکم، صدورگواهی کسر از حقوق، پاسخ به استعلامات وام ضروری و وام ازدواج و همچنین استعلام بازنشستگان خارج از کشور در دفاتر پیشخوان دولت به بازنشستگان و وظیفه‌بگیران کشوری قابل ارائه شد.

وی در مرحله دوم که در سه ماهه اول سال ۱۴۰۰ اجرایی شده است به افزودن ۴خدمت دیگر اشاره کرد و گفت: هم اکنون خرید بیمه نامه شخص ثالث بیمه ملت، خرید خدمات امدادخودرو ویژه بازنشستگان، افزایش و کاهش افراد تحت تکفل بیمه تکمیلی درمان و صدور گواهی مشترکین صندوق بازنشستگی کشوری برای بازنشستگان و وظیفه بگیران این صندوق در دفاتر پیشخوان دولت سراسر کشور قابل انجام است.

او با بیان اینکه خرید بیمه نامه شخص ثالث بیمه ملت به صورت آنلاین از طریق سایت با شرایط تخفیفی و تقسیطی هم امکان پذیر است، افزود: در تلاشیم تا همزمان با توسعه الکترونیکی هر خدمتی توسط بیمه ملت، انجام آن را ازطریق دفاتر پیشخوان امکان پذیر سازیم.

رضوانی با اشاره به اینکه لیست دفاتر پیشخوان دولت در سایت sabasrm.ir در بخش «ارتباط با ذینفعان» و همین طور در اپلیکیشن صبااَپ قرار داده شده است، گفت: ذینفعان می‌توانند با مراجعه به این سایت، از نشانی نزدیک‌ترین دفاتر به محل زندگی شان مطلع شوند.

اجرای مرحله سوم تا پایان تابستان ۱۴۰۰

مدیرکل دفتر برنامه ریزی و تعالی سازمانی صندوق بازنشستگی کشوری در بخش دیگری از سخنان خود به فاز سوم توسعه خدمات در دفاتر پیشخوان دولت اشاره کرد و گفت: مرحله سوم این طرح که در تابستان ۱۴۰۰ اجرایی خواهد شد، شامل جمع آوری و ارسال مدارک مربوط به هزینه‌های بیمه تکمیلی درمان آتیه سازان حافظ، خرید خدمات گردشگری با شرایط تخفیفی و تقسیطی، تکمیل فرم تعهد وراث برای وام ضروری، استعلام و ثبت نام بیمه عمر و حادثه بیمه ملت و احراز هویت و ارائه مدارک صدور یا ارائه کارت شناسایی بانکی عکس دار خواهد بود.

رضوانی درباره تکمیل فرم تعهد وراث برای وام ضروری توضیح داد: طبق قانون، اگر یکی از وراث بخواهد وام ضروری بگیرد، وراث دیگر باید با مراجعه به دفتر مدیریت استان، فرم تعهدی را تکمیل کنند. با واگذار شدن این خدمت به دفاتر پیشخوان، هر کسی می‌تواند به نزدیک‌ترین دفتر پیشخوان دولت در محل سکونت خود مراجعه کند و از رفت و آمد‌های غیرضروری به مراکز استان‌ها جلوگیری می‌شود.


مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی صندوق بازنشستگی کشوری با ابراز اینکه هزینه‌های خدمات مربوط به صندوق بازنشستگی کشوری در دفاتر پیشخوان دولت بر اساس تعرفه‌های تعیین شده توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است، گفت: نرخ‌های مربوط به این خدمات مصوب است و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بر اجرای مصوبات خود نظارت دارد.


وی هدف صندوق بازنشستگی کشوری از توسعه خدمات در دفاتر پیشخوان دولت را کاستن از نیاز ذینفعان برای مراجعه حضوری به دفاتر مدیریت‌های استانی عنوان کرد و گفت: در حال حاضر، اگر بازنشسته‌ای به هر دلیلی نتواند خدمت مورد نظر خود را در سایت sabasrm یا اپلیکیشن صبااپ یا ازطریق تماس با ۲۵۰۰ دریافت کند، آن وقت می‌تواند به صورت حضوری به مدیریت‌های استان‌ها که در مراکز هر استان مستقر هستند مراجعه کند و این برای بسیاری از بازنشستگانی که در خارج از مرکز استان زندگی می‌کنند بسیار سخت و هزینه‌بر خواهد بود.

او ادامه داد: با واگذارکردن خدمات به دفاتر پیشخوان دولت، از میزان مراجعه به دفاتر ستادی و مدیریت‌های استانی کاسته می‌شود و امکان دسترسی به همه خدمات برای همه بازنشستگان در سراسرکشور فراهم خواهد شد.

رضوانی افزود: بازنشستگان محترم می‌توانند هرگونه مشکل، انتقاد و پیشنهادی در فرایند دریافت خدمات از دفاتر پیشخوان دولت را با شماره تلفن ۰۲۱۲۵۰۰ در میان بگذارند تا پس از ثبت و اعلام به دفتر برنامه ریزی و تعالی سازمانی، همکاران ما آن را پیگیری نمایند.
 
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->