عراقچی: آینده متفاوت منطقه بدون برقراری عدالت نسبت به فلسطینیان امکان پذیر نیست + فیلم امیر دریادار شهرام ایرانی: امروز یکی از حربه‌های دشمن، سوء‌استفاده از آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی است پزشکیان در واکنش به قطعنامه شورای حکام: به غنی سازی ادامه خواهیم داد آیا مکانیسم ماشه (اسنپ بک) از سوی اروپا علیه ایران فعال خواهد شد؟ شایعه استعفای وزیر راه و شهرسازی تکذیب شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) ویدیو | تدابیر رهبر انقلاب در فرماندهی کل قوا (قسمت اول) رئیس سازمان انرژی اتمی: فشار بر ایران برای تعطیل‌کردن برنامه هسته‌ای خود، هدف غرب است + فیلم پیام تبریک پزشکیان به پوتین به مناسبت روز ملی روسیه اولین سری از اسناد اطلاعاتی منتقل‌شده از رژیم صهیونیستی منتشر شد قالیباف در واکنش به قطعنامه ضدایرانی شورای حکام: راه‌اندازی مرکز جدید و کاهش نظارت، پاسخ به زیاده‌خواهی‌ها است فرمان آغاز رزمایش‌های اقتدار نیرو‌های مسلح در سال ۱۴۰۴ صادر شد چرا برخواستن لس‌آنجلس مقابل ترامپ ما را متعجب نکرد؟ نمایندگان مردم مشهد در مجلس، تعیین‌تکلیف ارتفاعات جنوب مشهد را از وزیر راه خواستار شدند + تصویر اولیانوف: قطعنامه ضدایرانی شورای حکام بدون اتفاق نظر قاطع اعضا به تصویب رسید سخنگوی وزارت امور خارجه سوء استفاده سه کشور اروپایی و آمریکا از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران را محکوم کرد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) فرمانده کل سپاه: برای هر سناریو، وضعیت و حالتی آماده‌ایم سردار قاآنی: جمهوری اسلامی ایران معطل مذاکرات نمانده است | رسانه‌های دنیا در خدمت رژیم صهیونیستی و آمریکا هستند + فیلم رئیس جمهور: آینده را با هم می‌سازیم و دیگر قدرتی نمی‌تواند ما را تحریم کند قالیباف: معبر‌های اقتصاد را باید با جنگ اراده‌ها و عقلانیت انقلابی و خلاقیت باز کرد + فیلم چه کشورهایی به صدور قطعنامه علیه ایران در نشست شورای حکام رای دادند؟ + آرای مخالف و ممتنع کمالوندی: قطعنامه شورای حکام عملیات تکراری کشور‌های غربی است | غنی سازی به شکل چشمگیری افزایش خواهد یافت نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: به هر اقدام تحریک‌آمیز پاسخ قاطع می‌دهیم بیانیه مشترک وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی در واکنش به قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصویب قطعنامه سیاسی شورای حکام آژانس علیه ایران (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت امور خارجه: دور ششم مذاکرات، یکشنبه به میزبانی مسقط برگزار می‌شود رئیس جمهور: مگر می‌توانند ایران را تحریم کنند؟ با دستور رئیس جمهور، اجرای ۵ طرح زیربنایی و تولیدی در ایلام آغاز شد ویتکاف: نباید به ایران اجازه غنی‌سازی یا توسعه قابلیت هسته‌ای را داد
سرخط خبرها

رئیس جمهور: اعتدال و تعامل سازنده راه نجات کشور است

  • کد خبر: ۷۶۲۴۷
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۹
رئیس جمهور: اعتدال و تعامل سازنده راه نجات کشور است
رییس جمهوری با تاکید بر اینکه راه نجات کشور اعتدال و تعامل سازنده است، گفت: باید به این نتیجه برسیم که دوران تندروی و افراطی گری به پایان رسیده است.با تخریب و هتاکی نسبت به یکدیگر نمی‌توانیم کشور را به پیشرفت برسانیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت الاسلام حسن روحانی در نشست با مدیران ارشد دولت اظهار کرد: خداوند بزرگ را سپاسگذارم که آخرین روز مسئولیت را هم توانستیم آغاز کنیم و ان‌شاءالله به پایان می رسانیم. فرار و نشیب این چند ساله فراوان بود. معاون اول و وزرای محترم بخش هایی از این فراز و نشیب را بیان کردند.

 

وی ادامه داد: در روزهای آغازین دولت یازدهم امید در کشور موج می‌زد. تدبیر در سایه امید آسان تر از تدبیر در تحریم ، جنگ و سختی‌ها است. امید آن زمان را در بازار ایران و افکار عمومی جهان مشاهده می کردیم.

 

وی ادامه داد: در آن امید بود که کار بزرگی به ثمر نشست. مثالی می زنم به جز مذاکرات هسته ای که ببینید افکار عمومی جهان به ایران چگونه نگاه می کردند.

 

رئیس جمهور با اشاره به تجربه اولین حضور  و سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت: پیشنهاد دادم قطعنامه‌ای تحت عنوان جهان عاری از خشونت و افراطی گری تصویب شود که به اتفاق آرای اعضاء، بدون مخالفت تصویب شد. این نظر دنیا نسبت به ایران بود. اینجا که این جناح و آن جناح نیست. قطعنامه رئیس جمهور ایران به اتفاق آراء به تصویب می رسد.

 

وی افزود: در شرایط ایران هم این امیدواری مشاهده می شد. ارز روند نزولی پیدا کرد. رئیس بانک مرکزی اصرار می کرد قیمت ارز بالاتر از آن چیزی که در بازار است بخرید.

 

روحانی با اشاره به برنامه صد روزه خود در آغاز دولت مثل احیای دریاچه ارومیه و سلامت مردم ، تصمیمات برای غرب کشور و آذربایجان گفت: شما مصوبات و لوایح دولت را ببینید تلاش دولت را در حوزه های داخلی و تلاش برای تعامل با دنیا را می بینید.

 

وی گفت: دیروز هشتاد و هشتمین افتتاح ما بود، آخرین باری بود که کلمه زیبای علی برکت‌الله را که رسول عزیز زمانی که از نهر نمی توانست عبور کند  به گفته جبرئیل گفت و عبور کرد و کلمه پیروزی امیرالمومنین بود را گفتم. آخرین علی برکت‌الله مربوط به یک مرکز همایش بین المللی در اصفهان بود که کشورهای جهان جمع شوند در این مرکز بین المللی.

 

وی اضافه کرد: آنچه که برای نجات کشور در سال ۹۲ فکر می کردم همان است. اعتدال و تعامل سازنده در داخل و خارج. هنوز بعد هشت سال همان فکر را می کنم. با چنگ انداختن به صورت هم با هتاکی و تخریب یکدیگر نمی توانیم کشور را به پیشرفت برسانیم. باید به این نتیجه برسیم که دوران تندروی به پایان رسیده است. راه اعتدال است. در طول این هشت سال جناح‌های مختلف به آینده امیدوار بودند.

 

روحانی تصریح کرد: من به ملت ایران عرض می کنم کشور باید توسعه پیدا کند، باید کشوری الگو برای جهان باشد. یکی از راه‌های اصلی اش تعامل سازنده با همسایگان و جهان است. چه طور ما توانستیم هفت قطعنامه خطرناک را از سر ملت برداریم کار ساده ای نبود. من می دانم کار وزیر خارجه و دستگاه دیپلماسی ما چه قدر دشوار بود.

 

رئیس جمهور گفت: ما قطعنامه را برداشتیم روی این موضوع که شک ندارید؟ کمتر کسی بود که باور کند این قطعنامه‌ها برداشته می شود. این اراده ملت ایران و تلاش در سایه تدبیر و امید ما را به ثمر رساند. البته رهبر معظم انقلاب ما را هدایت و حمایت کرد. مردم در صحنه بودند.

 

وی یادآورشد: وزیر خارجه امریکا در مذاکراتی به وزیر خارجه ما گفت من استقبال مردم اصفهان را از روحانی دیدم. مردم به صحنه آمدند، کف زدند و امیدوار بودند.

 

روحانی همچنین اظهارکرد: هیچ کس در تعامل با کشورهای جهان به صد نمی‌رسد. دنبال صد هست اما به آن نمی‌رسد. امروز راه حل معضلات ما تعامل سازنده با جهان است. مقام معظم رهبری در ابتدای دولت گفتند  تعامل وسیع و سازنده و گسترده با جهان.

 

وی گفت: سخت ترین کار این است که به  میدان بیاییم و در میدان مذاکره کنیم. در آن شرایط و ماه های اولیه کارهای بزرگی کردیم. اینکه می گویند برجام خوب نیست را واگذار می کنیم به آثار برجام. گفتند هواپیماهایتان کاغذی است. ۱۶ هواپیمای نو وارد ناوگان هوایی ما شد. اینکه می گویم پارس جنوبی ، بنادر ما، تخت های بیمارستانی، راه های جاده ای، پهنای باندها در جامعه ما به حرکت درآمد اگر در شرایط تحریم می ماندیم بسیار سخت تر اجرایی و عملیاتی می شد. در پارس جنوبی دیروز جشن گرفته شد برای بیست و هفتمین سکو در دریا. این در سایه چه بود؟ خیلی از این طرح‌ها نیمه کاره بود. من در این ایام شش بار رفتم عسلویه و آمدم. برجام باعث شد این بنادر فعال شوند.

 

رئیس جمهور همچنین گفت: آمار می گوید دوازده و نیم رشد اقتصادی ما در سال ۹۵ بود. بعد از ۲۶ سال ما به تورم تک رقمی رسیدیم. بعد از ۶۰ سال به صادرات غیر نفتی رسیدیم. مسئله روشن است. همان طور که رهبری گفتند به غرب نمی شود اعتماد کرد. اما گفت و گو حرف دیگری است. داعش از همان زمانی که ما مذاکرات را شروع کردیم فعال تر شد. موصل سال ۹۳ سقوط کرد.

 

ادامه دارد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->