طالبان حمله رژیم صهیونیستی به جلسه رهبران حماس در قطر را محکوم کرد  حریفان تیم ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان در بازی‌های آسیایی مشخص شد قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه، ۱۸ شهریور ۱۴۰۴) افغان بودن یعنی جنگیدن | بازتاب درخشش ندیم امیری در بازی تیم ملی فوتبال آلمان مقابل ایرلند + فیلم روزنامه تلگراف مدعی شد: پاکستان از افغانستان در تولید تریاک پیشی گرفت یونیسف: آب پاک از نیاز‌های فوری زلزله‌زدگان در شرق افغانستان است هند در تلاش برای گرفتن مجوز سفر امیرخان متقی به دهلی قیمت امروز پول افغانی (دوشنبه هفدهم شهریورماه ۱۴۰۴) ثبت‌نام دانش‌آموزان افغانستانی تا پایان شهریور با مدارک معتبر امکان پذیر است جسد مردی پس از ۳۸ سال در بدخشان پیدا شد هشدار برنامه جهانی غذا درباره وضعیت بازماندگان زمین‌لرزه در شرق افغانستان | همه چیز را از دست داده‌اند کاهش دما بلای جان زلزله‌زدگان افغانستان کمک‌های جمعیت هلال احمر خراسان رضوی برای زلزله‌زدگان افغانستان ارسال شد از محله ایثارِ مشهد تا دل مناطق زلزله‌زده افغانستان دیدار سرپرست سفارت ایران در کابل با مقامات ارشد طالبان ایران دومین محموله کمک‌های امدادی را به افغانستان تحویل داد | بیکدلی: در کنار مردم افغانستان هستیم شیعیان کابل به زلزله زدگان هم‌وطن خود در کنر خون اهدا کردند داستان ازدحام اتباع افغان در خیابان ولیعصر تهران چه بود؟ محموله ۱۰۰ تنی کمک‌های ایران، به مناطق زلزله‌زده افغانستان رسید قیمت امروز پول افغانی (شنبه پانزدهم شهریورماه ۱۴۰۴) دادگاه طالبان عکاسی از زنان در عملیات‌های امداد به زلزله‌زدگان را ممنوع کرد
سرخط خبرها

انتشار کتابی از محمدسرور رجایی چند روز پس از درگذشت او

  • کد خبر: ۷۶۲۶۵
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۲
انتشار کتابی از محمدسرور رجایی چند روز پس از درگذشت او
کتاب «گرگ‌های مهربان کوه تخت» نوشته محمدسرور رجایی، نویسنده افغان که به تازگی از دنیا رفت منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این کتاب که سمیه محمدی تصویرگری آن را بر عهده داشته است، در بخش «پرنده آبی»، گروه کودک و نوجوان انتشارات علمی و فرهنگی منتشر شده و برای گروه سنی ج مناسب است. کتاب در قطع رحلی و ۳۲ صفحه با شمارگان ۵۰۰ نسخه و قیمت ۳۵ هزار تومان منتشر شده است.

 

انتشار کتابی از محمدسرور رجایی چند روز پس از درگذشت او

 

در معرفی کتاب «گرگ‌های مهربان کوه تخت» توسط ناشر می‌خوانیم: داستان این کتاب قصه‌ مادربزرگی قصه‌گو است و ما از زبان او و با گویش شیرین افغان داستان کودکی‌اش را می‌شنویم. مادر کلانِ (مادربزرگ) داستان «گرگ‌های مهربان کوه تخت» که برای نواسه‌اش (نوه) قصه‌ای عجیب می‌گوید. این کتاب و داستان در مجموعه‌ای به نام «دنیا خانه من است» منتشر شده که داستان‌هایی از سراسر جهان را گرد آورده است و می‌کوشد کودکان را با فرهنگ‌های دیگر آشنا کند.

 

در این آثار، نویسندگان با قلمی متناسب با مخاطبان کودک و نوجوان و در قالب داستان، آداب و رسوم کشور خود را بیان کرده‌اند.

 

در حین خواندن «گرگ‌های مهربان کوه تخت» نیز هم با فرهنگ و باورهای سرزمین افغانستان آشنا می‌شویم و هم با زبان فارسی زیبا و شیرین این دیار.

 

در نوشته پشت جلد این کتاب آمده است: «بودْ نبود، بودْگار بود. زمین نبود، شُدیار بود. در دامنه‌های سرسبز کوه بابا در بهسود افغانستان، روستاهای بسیاری است. روستاهایی با نام‌های قشنگ و جوی‌های آب روان. با کوه‌های بلند و دره‌های پر از چشمه و علف‌های تازه.»

 

محمدسرور رجایی متولد سال ۱۳۴۸ در کابل بود که در سال ۱۳۷۳ به ایران مهاجرت کرد. مدیریت در خانه ادبیات افغانستان و مدیریت دفتر شعر و داستان افغانستان در حوزه هنری از جمله فعالیت‌های اوست. همچنین «گل‌های باغ کابل» (مجموعه شعر کودکان)، «در آغوش قلب‌‏ها» (مجموعه شعر و خاطره) و «از دشت لیلی تا جزیره مجنون» از جمله آثار منتشرشده او هستند.

 

محمدسرور رجایی سحرگاه پنج‌شنبه (هفتم مردادماه) بر اثر عوارض ناشی از ابتلا به کرونا در بیمارستان میلاد تهران و در ۵۲سالگی از دنیا رفت.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->