تفاهم رؤسای‌ بانک‌های مرکزی ایران و افغانستان برای توسعه و تقویت مناسبات پولی و بانکی وقوع انفجار در فرودگاه کابل (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) اولین همایش نخبگان افغانستانی به میزبانی تهران برگزار خواهد شد حمله انتحاری به وزارت شهرسازی و مسکن حکومت طالبان (۲۵ بهمن ۱۴۰۳) سفیر ایران در کابل: مسئله حقابه ایران و افغانستان حل شد ثبت نام حج برای مهاجران افغان در ایران آغاز شد (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) ایران و افغانستان، طرح‌های مشترک محیط‌زیستی اجرا خواهند کرد ۱۳ لژیونر فوتسال افغانستان در باشگاه‌های ایران، عراق و عربستان نمایشگاه هنری «حس همسایگی ۲» با مشارکت ایران و افغانستان گشایش یافت در دیدار با نماینده ویژه کشور نروژ در امور افغانستان تأکید شد؛ حمایت از میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی ویدئو| دعوت تاجران افغانستانی از عراقچی برای حضور در ولایات افغانستان فرماندار تایباد: حکومت سرپرست طالبان توجه ویژه‌ای به مرز دوغارون دارد | دوغارون هفتمین بندر خشک جمهوری اسلامی ایران طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

انتشار کتابی از محمدسرور رجایی چند روز پس از درگذشت او

  • کد خبر: ۷۶۲۶۵
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۲
انتشار کتابی از محمدسرور رجایی چند روز پس از درگذشت او
کتاب «گرگ‌های مهربان کوه تخت» نوشته محمدسرور رجایی، نویسنده افغان که به تازگی از دنیا رفت منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این کتاب که سمیه محمدی تصویرگری آن را بر عهده داشته است، در بخش «پرنده آبی»، گروه کودک و نوجوان انتشارات علمی و فرهنگی منتشر شده و برای گروه سنی ج مناسب است. کتاب در قطع رحلی و ۳۲ صفحه با شمارگان ۵۰۰ نسخه و قیمت ۳۵ هزار تومان منتشر شده است.

 

انتشار کتابی از محمدسرور رجایی چند روز پس از درگذشت او

 

در معرفی کتاب «گرگ‌های مهربان کوه تخت» توسط ناشر می‌خوانیم: داستان این کتاب قصه‌ مادربزرگی قصه‌گو است و ما از زبان او و با گویش شیرین افغان داستان کودکی‌اش را می‌شنویم. مادر کلانِ (مادربزرگ) داستان «گرگ‌های مهربان کوه تخت» که برای نواسه‌اش (نوه) قصه‌ای عجیب می‌گوید. این کتاب و داستان در مجموعه‌ای به نام «دنیا خانه من است» منتشر شده که داستان‌هایی از سراسر جهان را گرد آورده است و می‌کوشد کودکان را با فرهنگ‌های دیگر آشنا کند.

 

در این آثار، نویسندگان با قلمی متناسب با مخاطبان کودک و نوجوان و در قالب داستان، آداب و رسوم کشور خود را بیان کرده‌اند.

 

در حین خواندن «گرگ‌های مهربان کوه تخت» نیز هم با فرهنگ و باورهای سرزمین افغانستان آشنا می‌شویم و هم با زبان فارسی زیبا و شیرین این دیار.

 

در نوشته پشت جلد این کتاب آمده است: «بودْ نبود، بودْگار بود. زمین نبود، شُدیار بود. در دامنه‌های سرسبز کوه بابا در بهسود افغانستان، روستاهای بسیاری است. روستاهایی با نام‌های قشنگ و جوی‌های آب روان. با کوه‌های بلند و دره‌های پر از چشمه و علف‌های تازه.»

 

محمدسرور رجایی متولد سال ۱۳۴۸ در کابل بود که در سال ۱۳۷۳ به ایران مهاجرت کرد. مدیریت در خانه ادبیات افغانستان و مدیریت دفتر شعر و داستان افغانستان در حوزه هنری از جمله فعالیت‌های اوست. همچنین «گل‌های باغ کابل» (مجموعه شعر کودکان)، «در آغوش قلب‌‏ها» (مجموعه شعر و خاطره) و «از دشت لیلی تا جزیره مجنون» از جمله آثار منتشرشده او هستند.

 

محمدسرور رجایی سحرگاه پنج‌شنبه (هفتم مردادماه) بر اثر عوارض ناشی از ابتلا به کرونا در بیمارستان میلاد تهران و در ۵۲سالگی از دنیا رفت.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->