همه عربستان به دنبال گواردیولا جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس درباره نماینده ووشو استان در لیگ برتر | یک تیم داریم، اما تیم نداریم! بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد
سرخط خبرها

آقای عامل؛ صدای تو ما را عاشق کشتی کرد

  • کد خبر: ۷۶۶۳۷
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۷
آقای عامل؛ صدای تو ما را عاشق کشتی کرد
هادی عامل صدای ماندگار کشتی ایران است، صدایی که در حافظه تاریخی مردم ایران جایگاه مهمی دارد، بارها با خوشحالی او شادمان شدیم و با غمش گریستیم، ایرانی‌ها «چغر و بدبدن»، «خداقوت بهلوان» و «شیر مادر و نان پدر حلالت» را از او یاد گرفته‌اند.

سید محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ اولین بار که فهمیدم اسم و فامیل او «هادی عامل» است، وقتی بود که بازی‌های جهانی کشتی از تلویزیون سیاه و سفیدمان پخش می‌شد و صدای او که حالا با فنون مختلف کشتی گره خورده است، با هیجان زیادی مسابقه فینال را گزارش می‌کرد. عمویم گفت: «عه صدای معلم ورزش ما است، آقای عامل» بعد هم از خاطرات معلم ورزش مهربانشان گفت، از هادی عامل.

 

 

از سال ۱۳۶۳ وقتی که پهلوانان ایرانی روی تشک کشتی می‌روند، صدای او هم به خانه‌های ما می‌آید، صدایی گرم و صمیمی که چنان فنون کشتی را برای مخاطب نشسته پای تلویزیون تشریح می‌کند که حالا بعد از ۲۷ سال طرف داران کشتی در ایران هرکدامشان کارشناسی کار کشته و فن شناس در این رشته پرطرف دار هستند.

 

از روز سه شنبه که کلیپی از پشت صحنه گزارش کشتی «محمدهادی ساروی» منتشر شده و هادی عامل با شور و هیجان مختص به خودش این مسابقه را گزارش می‌کند، کاربران در فضای مجازی در واکنش به این کلیپ اظهارات گوناگونی داشته اند، یکی از آن‌ها نوشته بود: «وقتی عاشق کارت باشی، می‌شوی آقای عامل که عاشق کارش است و ما عاشق او».

 

هادی عامل که دو کلمه «چِغِر و بدبدن» از او با کشتی در ایران گره خورده، سال ۱۳۳۴ در مشهد به دنیا آمد، پدرش به دلیل خشک سالی از زابل به مشهد مهاجرت کرد و مادرش اهل نیشابور است، او یک بار در مصاحبه‌ای گفته بود: «احساس کنم مردم مرا نمی‌خواهند، از گزارشگری خداحافظی می‌کنم.»

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->