پزشکیان: حمله صهیونیست‌ها به قطر، نه تنها تجاوز به دیپلماسی بلکه بیش از یک جنایت است شاه اردن: واکنش ما به حمله به قطر باید کوبنده باشد هشدار السیسی درباره رفتار افسارگسیخته اسرائیل اردوغان: نتانیاهو می‌خواهد منطقه را به هرج و مرج بکشاند دفاع نتانیاهو از حمله متجاوزانه این رژیم به قطر امیر قطر: تجاوز اسرائیل آشکار، خائنانه و بزدلانه است آمریکا دوباره ادعای غنی‌سازی صفر در ایران را تکرار کرد اعلام آمادگی مصر برای حمایت و کمک به حفظ حاکمیت و تمامیت ارضی قطر وزارت بهداشت غزه: شمار شهدای جنگ غزه به مرز ۶۵۰۰۰ نفر رسید لاریجانی: هرگونه همکاری با آژانس، غیر از یک مورد باید متوقف شود نخست‌وزیر عراق با پزشکیان دیدار کرد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان انرژی اتمی: اروپایی‌ها بدهکار ملت ایران هستند | استفاده از مکانیسم ماشه محکوم است ویدئو | لحظه حمله ارتش اسرائیل به برج مسکونیِ الغفری در شهر غزه وزیر انرژی آمریکا: برنامه غنی‌سازی اورانیوم ایران باید کاملاً برچیده شود! گودرزی: تمدید اسنپ‌بک به‌صلاح نیست حمایت وزیر امورخارجه آمریکا از بازگشت تحریم‌های ایران پزشکیان و امیر قطر دیدار و گفت‌و‌گو کردند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) سازمان حفاظت محیط‌ زیست و وزارت میراث‌ فرهنگی تفاهم نامه همکاری امضا کردند تکذیب شایعه خرید خدمت سربازی اسلامی: تسلیم فشار‌ها نمی‌شویم |سکوت آژانس در برابر تجاوز، لکه ننگی در تاریخ آن است + متن کامل سخنرانی پزشکیان وارد دوحه قطر شد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) ارتش پاکستان در تلافی حمله روزهای گذشته ۳۱ تروریست را هدف قرار داد رافائل گروسی: توافق با ایران، مراحل فنی همکاری را مشخص می‌کند نایب‌رئیسی شصت‌ونهمین کنفرانس سالانه آژانس انرژی اتمی به ایران رسید نگاهی به کشمکش نظامی و سیاسی امارات و عربستان در جنوب یمن آغاز یازدهمین اجلاس گروه کاری مقامات عالی‌رتبه در امور دریای خزر در عشق آباد ترکمنستان کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی آغاز شد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شورای امنیت فردا با موضوع افغانستان تشکیل جلسه می‌دهد

  • کد خبر: ۷۶۶۵۳
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۷
شورای امنیت فردا با موضوع افغانستان تشکیل جلسه می‌دهد
شورای امنیت سازمان ملل متحد به ریاست هند فردا (جمعه) درباره وضعیت بد امنیتی در افغانستان نشست برگزار می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اسپوتنیک در این باره گزارش داد؛ تصمیم برای برگزاری جلسه علنی شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد افغانستان تنها یک روز پس از آن گرفته شد که محمد حنیف اتمر ، وزیر امور خارجه افغانستان با وزیر امور خارجه هند اس جیشانکار "در مورد تشکیل جلسه اضطراری شورای امنیت سازمان ملل متحد" در مورد افغانستان صحبت کرد.

 

تی اس تیرومورتی، نماینده دائم هند در سازمان ملل متحد و رئیس شورای امنیت برای ماه اوت در توئیتی نوشت: "شورای امنیت سازمان ملل متحد روز جمعه تحت ریاست جمهوری هند برای بحث و بررسی وضعیت در افغانستان نشست خواهد داشت".

 

اتمر گفته است که سازمان ملل و جامعه بین المللی باید نقش بیشتری برای جلوگیری از فاجعه آشکار در افغانستان به دلیل خشونت ها و جنایات طالبان ایفا کنند.

 

درگیری بین طالبان و نیروهای دولتی افغانستان در چند ماه گذشته همزمان با خروج نیروهای آمریکا و ناتو از این کشور جنگ زده شدت گرفته است.

 

طبق برنامه کاری شورا در ماه جاری که در 2 اوت تصویب شد ، نشستی در مورد افغانستان در طول ماه برنامه ریزی نشده بود.

 

تیرومورتی در پاسخ به سوالی در مورد وضعیت افغانستان و اینکه شورای امنیت چه کاری می‌تواند برای جلوگیری از تشدید بیشتر در جنگ ناشی از جنگ انجام دهد، گفت: این بسیار مهم است که جلسه علنی در مورد افغانستان در هفته اول ریاست جمهوری هند بر این شورا برگزار می شود و فوریت وضعیت کنونی در افغانستان را نشان می دهد. وضعیت افغانستان برای همه اعضای شورای امنیت نگران کننده است و "ما شاهد بودیم که در روزهای اخیر ، خشونت ها فقط در حال افزایش است."

 

در مورد هند ، او گفته بود دهلی نو به وضوح اشاره کرده است که "ما می خواهیم افغانستان مستقل ، صلح آمیز ، دموکراتیک و با ثبات را ببینیم. هند از هر فرصتی که می تواند صلح ، امنیت و ثبات را در افغانستان به ارمغان آورد حمایت کرده است. ما متقاعد شده ایم که باید به مساله خشونت و حملات هدفمند بپردازیم و اینها نگرانی های بسیار جدی هستند و همه خشونت ها باید به پایان برسد. هر گونه ارتباط با تروریسم بین المللی نیز باید قطع شود. ما نمی توانیم بار دیگر شاهد بازگشت اردوگاه‌های تروریستی باشیم که این تأثیر مستقیم بر هند خواهد داشت. برای ما مهم است که از دستاوردهایی که در نزدیک به 20 سال گذشته داشته‌ایم محافظت کنیم.

 

وی افزود که باید به خواسته‌های زنان ، جوانان و اقلیت‌های افغان احترام گذاشته شود.

 

در بیانیه مطبوعاتی شورای امنیت سازمان ملل متحد آمده بود: شورای امنیت حمله "اسفناک" هفته گذشته به مقر سازمان ملل متحد در هرات ، افغانستان را به شدت محکوم کرده و نگرانی عمیق خود را نسبت به سطح بالای خشونت در جنگ ابراز داشت. این شورا همچنین اعلام کرد که "از احیای امارت اسلامی حمایت نمی کند". اعضای شورای امنیت هم از کابل و هم از طالبان خواستند تا در روند صلح فراگیر ، تحت رهبری افغان ها مشارکت داشته باشند تا پیشرفت فوری در جهت حل و فصل سیاسی و آتش بس حاصل شود."

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->