شهردار نیویورک: مسلمان هستم و بابت آن عذرخواهی نمی‌کنم + فیلم یک مسلمان شیعه شهردار نیویورک شد+ بیوگرافی تل‌آویو در حال بررسی خروج اعضای حماس از تونل‌های رفح در ازای تحویل جسد نظامی صهیونیست نامه شدیداللحن ایران به دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت در پی تهدیدات هسته‌ای ترامپ استقبال مکرون از آزادی شهروندان فرانسوی بازداشت شده در ایران تهدید بمب‌گذاری در حوزه‌های انتخاباتی نیوجرسی آمریکا سنای آمریکا برای چهاردهمین بار در تصویب لایحه بودجه ناکام ماند (۱۳ آبان ۱۴۰۴) پزشکیان: مساجد بهترین کانون برای ساماندهی امور اجتماعی در محله‌ها هستند تحریم‌های جدید وزارت خزانه داری آمریکا علیه کره شمالی نتانیاهو دوباره در دادگاه حاضر شد عراقچی: جایزه نوبل اعتبار خود را از دست داده است افزایش کمک‌های مالی آلمان به اوکراین به ۱۱.۵ میلیارد یورو حملات پهپاد‌های اوکراینی به یک مجتمع پتروشیمی روسیه (۱۳ آبان ۱۴۰۴) زلنسکی با نیرو‌های اوکراینی در نزدیکی پوکروفسک دیدار کرد هشدار ترامپ درباره پیروزی دموکرات‌ها عراقچی: ایران آماده کمک‌رسانی فوری به زلزله‌زدگان افغانستان است کشف جسد یک اسیر صهیونیست در شرق الشجاعیه | حماس: در تلاش برای تکمیل روند تبادل هستیم (۱۳ آبان ۱۴۰۴) واکنش ستاد کل نیروهای مسلح به صحبت های اخیر ثابتی: اظهارات افراد ناآگاه در رابطه با همکاری‌های نظامی فاقد اعتبار است متکی: مواضع رئیس‌جمهور درخصوص بازسازی تأسیسات هسته‌ای، کاملاً قانونی و بین‌المللی است + فیلم دیک چنی، معاون جورج بوش درگذشت + علت مرگ و بیوگرافی پزشکیان: تمهیدات لازم برای پایداری منابع طرح پزشک خانواده اتخاذ شود اسناد تصویب CFT تحویل سازمان ملل شد ویدئو | بازتاب گسترده فرمایشات رهبر معظم انقلاب به مناسبت ۱۳ آبان در رسانه‌های غربی قالیباف عازم پاکستان خواهد شد رئیس جمهور: اگر دشمن خطایی انجام دهد، پاسخی سریع، کوبنده و دردناک دریافت خواهد کرد نایب‌رئیس مجلس: وزیر اقتصاد مانع صدور مقررات خلق الساعه شود جانمایی ۱۵۰۰ شعبه اخذ رأی انتخابات شورا‌ها در مشهد | بیش از ۴۱ هزار نفر، دست‌اندرکار برگزاری انتخابات هستند
سرخط خبرها

احتمال ازسرگیری مذاکرات برجامی وین از اوایل سپتامبر

  • کد خبر: ۷۶۸۴۴
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۵
احتمال ازسرگیری مذاکرات برجامی وین از اوایل سپتامبر
خبرنگار روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال امروز در توییتی به نقل از یک مقام اروپایی نوشت: مذاکرات وین احتمالا اوایل سپتامبر (اواسط شهریور) از سرگرفته می‌شود.

 به گزارش شهرآرانیوز، «لارنس نورمن» (Laurence Norman) خبرنگار روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال امروز شنبه در پیامی توییتری نوشت: یک مقام ارشد اروپایی گفت که قاطعانه حدس می زند که گفتگوها با ایران در وین اوایل سپتامبر از سرگرفته شود. البته وی اعلام کرد که این تنها حدس است و امیدوار است این موضوع زمانی که کابینه دولت جدید به طور کامل تشکیل و مورد تایید قرار بگیرد، روی دهد.

 

از سوی دیگر، «انریکه مورا» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که به نمایندگی از این اتحادیه در مراسم تحلیف سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور جدید ایران شرکت کرده بود؛ با مغتنم شمردن فرصت، دیداری با دیگر مقامات خارجی حاضر در این مراسم داشته است.

 

پیشتر، چوی جونگ کان قائم مقام وزیر خارجه کره جنوبی هم که به منظور شرکت در مراسم تحلیف رئیس جمهور جدید ایران به تهران آمده بود؛ در حساب کاربری خود در توئیتر از دیدارها و نشست های سازنده خود با مقامات ایرانی خبر داده بود.

 

وی همزمان با حضور خود در تهران با انتشار تصاویر دیدارهای دیپلماتیک خود نوشت: اینجا در تهران دیدارهای بسیار سازنده و مثمر ثمر با عباس عراقچی، معاون وزارت خارجه ایران و انریکه مورا، معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا داشتم.

 

قائم مقام وزیر خارجه کره جنوبی همچنین در ادامه گفت: حمایت دیپلماتیک کره برای تلاش ها جهت احیای برجام ادامه خواهد داشت. برای جهان و شبه جزیره کره فرایند صلح بسیار مهم است.

 

رسانه ها گزارش داده بودند که سید عباس عراقچی، معاونت وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز در دیدار با این مقام کره جنوبی با ذکر مشکلات موجود در مناسبات دو جانبه و از جمله توقیف منابع ارزی ایران در بانک‌های کره ای، برقراری هر نوع ارتباط بین این منابع با مذاکرات برجام را غیر قابل قبول و نشان‌دهنده سوء استفاده آمریکا از این موضوع در جهت منافع سیاسی غیر مشروع دانسته بود.

 

وی در همین رابطه در توئیتی نوشت: از «چوی جونگ کان» قائم مقام وزیر خارجه کره جنوبی برای گفتگوی جالبی که پیرامون مسئله برجام و شبه جزیره کره داشتیم؛ سپاسگزارم. منتظر بازدید ایشان از بروکسل برای ادامه تقویت روابط با این شریک کلیدی اتحادیه اروپا هستم.

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->