مشهد، مسافرخانه تیم ملی | فوتبال مشهد مفقودالاثر در غبار بازگشت شیراز و آبادان تأیید جریمه سنگین شجاع در یزد | تراکتور باید ۵۰۰ میلیون بدهد کدام بازیکنان استقلال در خطر جدایی قرار دارند؟ پیشنهاد سپاهان به سید حسین حسینی توافق رضاییان با استقلالی‌ها اردوی خارجی پرسپولیس قطعی شد هوادار در تهران تمرین می‌کند، در گرگان بازی! پروژه استقلال - نورافکن شکست خورد ۶ سال از صعود تاریخی نماینده فوتبال مشهد به لیگ قهرمانان آسیا گذشت | همه پدیده شدند، جز پدیده! توافق اندونگ با استقلال قایدی بهترین بازیکن هفته امارات شد + عکس میلان، چشم‌انتظار انقلاب بزرگ دلخوری شدید گندوز از تصمیم کارتال چراغ‌سبز کارتال برای ماندن عالیشاه؟ خواسته نیازمند برای حضور در پرسپولیس مانور تلویزیونی درویش برای بقا در پرسپولیس؟ ستاره ۲۲ ساله رقیب جدید سروش در پرسپولیس روز پرماجرای پرسپولیس در نقل و انتقالات| حضور ستاره سپاهان در اردوگاه سرخپوشان مهرداد محمدی به جباری اوکی داد| آماده بازی بازگشت مغز متفکر جباری کرونا گرفت
سرخط خبرها

آیا می‌شود از عملکرد والیبال در المپیک دفاع منطقی کرد؟

  • کد خبر: ۷۶۹۲۶
  • ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۴
آیا می‌شود از عملکرد والیبال در المپیک دفاع منطقی کرد؟
در ماراتنی سنگین تیم والیبال فرانسه سه بر دو روسیه را شکست داد و برای نخستین بار قهرمان المپیک شد؛

گروه ورزش/شهرآرانیوز، تیم ملی والیبال فرانسه که در آستانه حدف شدن از دور مقدماتی رقابت های المپیک توکیو بود حالا صاحب مقام اول المپیک است تا ارزش‌های یک مربی باکلاس مانند تیله مشخص شود، مردی که به بریزاردو کلونت جوان و کم نام و نشان اعتماد کرد و هر وقت لازم بود از جان پارتی بازی گرفت و در کنار دو ستاره بی نطیر انگاپت وگربینکوف یک مجموعه عالی و کم مانند را به وجود اورد و شگفتی‌های المپیک را کامل کرد چایی که امریکا، برزیل، ایتالیا، کانادا، ژاپن و از همه مهمتر لهستان از دور خارج شدند قهرمانی خروس‌های فرانسوی تاریخ ساز شد کشوری به اندازه یک استان ما که در بسکتبال هم فینالیست شد و در هندبال قهرمان؛ باید دید در برزیل که خوره ورزش هستند و در لهستان و... دنبال مقصر می‌گردند یا راه تازه‌ای را در سایه بر نامه ریزی مدرن پی می‌گیرند.
در جواب یکی از آقایان فدراسیون که به طعنه گفته بود شما (روزنامه نگاران) هزینه تیم ملی را هم بدهید که اینهمه ادعا دارید باید بنویسیم تا انجا که می‌دانیم در این فدراسیون والیبال هیچکس دیناری از جیب خود هزینه نمی‌کند. این والیبال است که به واسطه جاذبه‌های کم نطیرش حمایتگران مالی را جلب می‌کند کما اینکه در زمان یزدانی خرم و مدت کوتاه ریاست کوتاه احمد ضییایی هم بانک‌ها در صحنه بودند.
وظیفه ما هم‌نقد و بیان ایده آل‌های افکار عمومی است سوال این است آیا می‌شود از این عملکرد در المپیک دفاع منطقی کرد؟ مسوولیت نپذیرید و اگر وارد گود شدید انتقاد پذیر باشید، چون جامعه والیبال یکی از فهبم‌ترین اقشار ورزش به شمار می‌آیند؛ و ختم کلام حق ندارید نقش رسانه‌ها را در ارتقا و انتشار والیبال نادیده بگیرید و بهتر است به این یقین برسید؟!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->