روایت قالیباف از تلاش آمریکا برای آتش‌بس در جنگ ۱۲ روزه کنایه عراقچی به یاوه‌گویی‌های نتانیاهو واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه به قبول مسئولیت تجاوز نظامی اسرائیل علیه ایران از سوی ترامپ تأکید قالیباف بر ارتقای تعاملات‌ اقتصادی ایران‌ و پاکستان با تسهیل امور بانکی و تجارت‌ آزاد ادعای گروسی: ایران هنوز می‌تواند سلاح اتمی بسازد معاون وزیر امور خارجه: موشک‌ها برای حفظ حاکمیت ملی و تمامیت ارضی کشور هستند و موضوع مذاکره نیستند وزیر میراث فرهنگی: تصویب «منشور کوروش» نشانه جایگاه تمدنی ایران در عدالت و کرامت انسانی است قائم‌پناه: باید کمک کنیم کشور با هم‌افزایی و دوری از سهم‌خواهی‌های بی‌ثمر، از مشکلات عبور کند آیت‌الله علم‌الهدی: رهبر ایران، قدرتمندترین رهبر جهان است| ترس آمریکا از جوانان با استعداد ایرانی رهبر انصارالله: نقش جبهه‌های پشتیبان غزه طی ۲ سال بارز بود تقدیر زیاد نخاله از ایران به خاطر حمایت از ملت فلسطین گروسی: راه‌حل فوری درباره ایران وجود ندارد بسته مشکوک در پایگاه نظامی آمریکا چندین نظامی را راهی بیمارستان کرد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) درگیری تازه مرزی میان طالبان و پاکستان (۱۶ آبان ۱۴۰۴) ماجرای غش کردن فردی در دفتر کار ترامپ چیست؟ حمله جدید آمریکا به یک قایق در دریای کارائیب ۳ کشته برجای گذاشت قالیباف: باید کشور‌های اسلامی در مقابل رژیم صهیونیستی ایستادگی کنند حملات نظامیان صهیونیست به کرانه باختری ادامه دارد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) ماکرون خواستار پیوستن الجولانی به ائتلاف ضد داعش شد سنای آمریکا قطعنامه جلوگیری از مداخله نظامی علیه ونزوئلا را رد کرد کره شمالی موشک بالستیک آزمایش کرد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) چین سومین ناو هواپیمابر خود را به آب انداخت (۱۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: قزاقستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد ترامپ: من مسئول حمله اسرائیل به ایران بودم اکسیوس: قزاقستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد شورای امنیت سازمان ملل تحریم‌ها علیه رئیس دولت موقت سوریه را لغو کرد ترامپ: هند خرید نفت از روسیه را به‌شدت کاهش داده است
سرخط خبرها

هاشمی رفسنجانی: دولت سیزدهم به‌دنبال تنش‌زدایی در روابط بین‌الملل باشد

  • کد خبر: ۷۷۰۳۱
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۸
هاشمی رفسنجانی: دولت سیزدهم به‌دنبال تنش‌زدایی در روابط بین‌الملل باشد
عضو سابق مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه مهمترین اولویت دولت سیزدهم مشکلات اقتصادی است، اظهار کرد: اگر مدیریت اقتصادی و برنامه درستی وجود داشته باشد باید همانطور که آقای رئیسی وعده داده بود شاهد ایجاد اشتغال، ساخت مسکن و افزایش ارزش پول ملی باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد هاشمی در پاسخ به پرسشی درباره ویژگی‌های کابینه دولت سیزدهم، اظهار کرد: ترکیب کابینه بستگی به این دارد که آن شعارهایی که در دوران انتخابات طرح می‌شد و مدعی تشکیل دولتی مردمی و خدمتگذاری به مردم بود تا چند اندازه محقق شود و آقای رئیسی در تعیین اعضای کابینه خود چقدر به غیرجناحی‌بودن و توجه به تخصص افراد پایبندی داشته باشد.

 

وی یادآور شد: اصل مهمی که همواره در آستانه آغاز کار دولت‌ها مطرح می‌شود این است که مبنای انتخاب افراد باید شایسته‌سالاری باشد و در تعیین وزرا جناحی عمل نشود.

 

هاشمی رفسنجانی با اشاره به سخنان رئیس‌جمهوری سیزدهم در زمان انتخابات و تحلیف، تصریح کرد: اگر به آن حرف‌ها به درستی عمل شود، مبنای انتخاب اعضای کابینه باید شایسته‌ سالاری باشد و این یعنی از همه نیروهای توانمند جناح‌های مختلف سیاسی و نیز متخصصانی که سابقه دانشگاهی دارند و در کار خود کارشناس هستند، استفاده شود.

 

عضو سابق مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به مهمترین چالش‌های پیش‌روی دولت سیزدهم، گفت: یکی از مهمترین چالش‌ها اقتصاد است که بر سایر موارد اولویت دارد. تورم، نقدینگی و بیکاری در جامعه بالا است و اگر مدیریت اقتصادی و برنامه درستی برای آن وجود داشته باشد باید همانطور که آقای رئیسی در شعارهای انتخاباتی خود وعده داده بود، ایجاد اشتغال کند، مسکن بسازد و ارزش پول ملی را بالا برد که امیدواریم دولت سیزدهم به این موارد پایبند باشد.

 

وی تأکید کرد: دومین چالش دولت سیزدهم در روابط بین‌الملل است که از بعد از پیروزی انقلاب، در برخی موارد روابطی نامناسب و خدشه‌دار بوده است، از جمله در مورد آمریکا که همواره تلاش کرده تا از موضع قدرت و زور خواسته‌های خود را تحمیل کنند و ما نیز در پاسخ، مقاومت کرده‌ایم.

 

هاشمی رفسنجانی با یادآوری تحریم‌های دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ علیه ایران، گفت: ترامپ هم زیان‌های زیادی با تحریم‌های بی‌سابقه و خروج از برجام به کشور ما وارد کرد، هرچند که برخی در داخل می‌گفتند که این‌ها کاغذپاره است و تاثیری ندارد، اما می‌دانیم که تأثیر خود را گذاشته است.

 

وی با تاکید بر اینکه یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم باید حل مشکلات بین‌المللی باشد، اظهار کرد: ما تجربه جنگ هشت‌ساله را داریم که اکثر کشورهای دنیا و حتی همسایه در آن طرفدار صدام بودند اما بعد از آن که جنگ تمام شد، سیاست تنش‌زدایی در دولت مرحوم هاشمی رفسنجانی مورد توجه قرار گرفت که موفق بود و حتی برخی کشورهای همسایه که در جنگ، طرفدار صدام بودند با ایران رابطه اقتصادی برقرار کردند.

 

عضو سابق مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه آن تجربه در برابر ماست و باید به آن توجه کنیم، اظهار کرد: امیدوارم با تنش‌زدایی و به سمت روابط بین‌المللی همراه با احترام متقابل و حفظ منافع ملی حرکت کنیم، چرا که در صورت تحقق رونق تولید ملی ما بیشتر از پیش به بازار مصرف بین‌المللی، از جمله کشورهای همسایه نیاز داریم و توان بازار داخل هم به این اندازه نیست که همه تولیدات را خریداری کند.

 

هاشمی رفسنجانی با اشاره به سایر مسائلی که در دولت سیزدهم باید مورد توجه قرار گیرد، اظهار کرد: همچنین مسائل اجتماعی مثل اعتیاد، طلاق و فروپاشی خانواده‌ها را هم شاهدیم که ریشه آنها نیز اقتصادی است و اگر وضعیت اقتصادیشان خانواده‌ها مناسب بود به درون چنین مشکلاتی نمی‌افتادند.

 

وی در پایان با اشاره به برخی تنش‌ها در مرزهای آبی ایران در روزهای اخیر، اظهار کرد: آثار این بی‌ثباتی‌ها و ناامنی‌ها منجر به تغییرات در اوضاع اقتصادی و اجتماعی و سیاسی ما هم می‌شود. مردم ما به آرامش نیاز دارند و از طریق رسیدن به شرایط آرام و بدون تنش است که می‌توان به مشکلات کشور فکر و برای حل آنها چاره‌اندیشی کرد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->