برگزاری نشست «پایبندی به حقوق بین الملل و منشور ملل متحد برای تضمین صلح و امنیت بین المللی» به ابتکار ایران در ژنو اژه‌ای: در امورات قضایی مردم تعلل نشود | ضرورت مشورت گرفتن در پرونده‌های دارای ابعاد پیچیده اجتماعی اژه‌ای: در امورات قضایی مردم تعلل نشود | ضرورت مشورت گرفتن در پرونده‌های دارای ابعاد پیچیده اجتماعی چالش‌های بنیاد بازی‌های رایانه‌ای در حوزه قانون‌گذاری نماینده مجلس: تنها راه نجات تالاب شادگان اتصال رودخانه کارون به رود جراحی است هیچ مشکلی برای ترخیص خودرو‌های وارداتی وجود ندارد رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: برای مقابله قاطع با شرارت احتمالی مجدد آمریکا و صهیونیست‌ها آماده‌ایم تذکر شفاهی نماینده مجلس: ارز ترجیحی به جای تخصیص به سوداگران در اختیار برنجکاران قرار گیرد نگرانی رژیم اسرائیل از بازتاب گسترده قحطی در غزه در رسانه‌های جهان آقای عراقچی، مصوبه مجلس درباره تعلیق همکاری با آژانس را منکر نشوید + ویدئو وزیر نیرو: برای دریافت پول واقعی آب از بدمصرف‌ها، طرح ارائه داده‌ایم اعتصاب غذای سرنشینان کشتی «حنظله» ظهوریان: صرفا معاملات با هدف سوداگری مشمول مالیات بر سفته بازی می‌شود تکلیف مجلس به دولت برای جذب سرمایه‌های ایرانیان خارج از کشور | دفتر تسهیل سرمایه‌گذاری در سفارتخانه‌ها تأسیس می‌شود انتقاد شدید سازمان عفو بین‌الملل به کوتاهی مقامات سوریه در انجام تحقیقات درباره ربوده شدن زنان علوی تأکید نمایندگان مجلس بر عدم قطع برق کارخانه‌ها | ضرورت سامان‌دهی بیش از ۲ هزار سؤال نمایندگان مجلس از وزرا اسامی ناطقان میان‌دستور مجلس شورای اسلامی، امروز (سه‌شنبه، ۷ مرداد ۱۴۰۴) ۵ نفر بر اثر تیراندازی در یک ساختمان در نیویورک کشته شدند + فیلم حاجی بابایی: تاکنون ۲۲۳۸ سوال از وزرا توسط نمایندگان به ثبت رسیده است ترامپ برای سفر به چین شرط گذاشت | فقط با دعوت شی به چین می‌روم محمدباقر قالیباف وارد ژنو شد خودکشی دست‌کم ۵۴ نظامی اسرائیلی از ابتدای جنگ غزه پژمانفر خبر داد: وعده فراجا برای راه‌اندازی سرویس برخط معاملات خودرو تا پایان مرداد قالیباف: در سفر به ژنو انجام وظایف سازمان ملل در برخورد با جنایات رژیم صهیونی علیه ایران و غزه را مطالبه می‌کنیم هشدار عراقچی به آمریکایی‌ها: تجاوز تکرار شود قاطع‌تر پاسخ می‌هیم شبکه ۷ اسرائیل: آذربایجان به پیمان ابراهیم خواهد پیوست نماینده ویژه سازمان ملل حملات رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کرد (۶مرداد۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ازدوغان از احتمال دیدار با رهبر طالبان خبرداد

  • کد خبر: ۷۷۳۷۷
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۵
ازدوغان از احتمال دیدار با رهبر طالبان خبرداد
رئیس جمهوری ترکیه با بیان اینکه احتمال دیدار وی با رهبر طالبان نیز مطرح است، هشدار داد اگر طالبان را در سطح عالی کنترل نکنیم، امکان دستیابی به صلح در افغانستان ممکن نخواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خبرگزاری آناتولی ترکیه در این باره نوشت؛ رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه چهارشنبه در مصاحبه با شبکه‌های سی‌ان‌ان ترک و کانال دی (Kanal D) به سوالات خبرنگاران درباره مهاجران غیرقانونی و تحولات منطقه پاسخ گفت.

 

اردوغان اظهار کرد: نهادهای مربوطه ما در حال تلاش برای برقراری مذاکره با طالبان هستند. حتی احتمال دیدار من با رهبر آنها نیز مطرح است. اگر طالبان را در سطح عالی کنترل نکنیم، امکان دستیابی به صلح در افغانستان ممکن نخواهد بود.

 

وی ضمن تاکید بر تداوم ساخت دیوارها هم در گذرگاه‌های مرزی با ایران و هم عراق، تصریح کرد: این دیوارها برای جلوگیری از ورود مهاجران غیرقانونی به کشورمان در حال ساخت است.

 

اردوغان با اشاره به آنکه طوری که برخی در رسانه‌های اجتماعی اغراق می‌کنند، موج مهاجرت غیرقانونی از مرزهای ترکیه وجود ندارد؛ خاطرنشان کرد: بخش اعظم مهاجران غیرقانونی افغان دستگیر شده، توسط نهادهای ذیربط به افغانستان بازگردانده می‌شوند.

 

وی در رابطه با ادعاهای مربوط به مهاجرت غیرقانونی به ترکیه، متذکر شد: همه باید بدانند ترکیه کاروانسرا نیست. ما همه تحولات را ارزیابی می‌کنیم و گام‌های خود را بر اساس این ارزیابی‌ها بر می‌داریم.

 

رئیس جمهوری ترکیه در پایان اضافه کرد: امشب با قطر گفت‌وگویی درباره اینکه کجا می‌توانیم اقدامات طالبان را متوقف کنیم و کجا می‌توانیم به سوی صلح برویم، انجام دادم.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->