واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

هیچ نیرویی از طالبان وارد نمایندگی‌های ایران در افغانستان نشده است

  • کد خبر: ۷۷۷۰۵
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۴
هیچ نیرویی از طالبان وارد نمایندگی‌های ایران در افغانستان نشده است
خبرنگار ایرنا از منابع خبری خود اطلاع یافت که تا این لحظه هیچ نیرویی از طالبان وارد نمایندگی‌های ایران در افغانستان نشده‌ و دیپلمات‌ها در سفارت کشورمان در کابل وضعیت مناسبی دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در ساعات گذشته فیلمی در فضای مجازی منتشر شد که در آن ادعا شده است نیروهای طالبان وارد سرکنسولگری ایران در مزارشریف شده و با کارکنان نمایندگی ایران در این شهر در حال گفت‌وگو هستند.

 

خبرنگار ایرنا اطلاع یافت که نیروهای طالبان تا این لحظه وارد هیچ کدام از نمایندگی‌های ایران در افغانستان نشده‌اند و فردی هم که با کارکنان خدماتی نمایندگی ایران در حال صحبت کردن است، فرد محلی و مورد اعتماد است که به منظور کسب اطلاع از مساعد بودن کارکنان محلی سرکنسولگری ایران در مزارشریف به نمایندگی ایران مراجعه کرده است.

 

همچنین خبرنگار ایرنا اطلاع پیدا کرد که تمامی دیپلمات‌ها و کارکنان ایرانی نمایندگی‌ ایران در مزار شریف از چندی پیش به کابل منتقل شده‌اند.

 

بنا به این گزارش، با وجود ازدحام بیش از حد مردم مقابل سفارت جمهوری اسلامی در کابل، دیپلمات‌های ایرانی تا این لحظه وضعیت مناسبی دارند.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->