طالبان یک زوج انگلیسی را آزاد کرد تیم ملی فوتسال افغانستان راهی میانمار شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) کمپین «اینترنت را قطع نکنید»، تلاش افغان‌ها برای جلوگیری از اجرایی‌شدن فرمان رهبر طالبان ۳۰۰ هزار تبعه خارجی ساکن ایران به سامانه ثنا متصل شدند توضیحات مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی درباره ثبت نام از دانش آموزان اتباع در مدارس + فیلم وزیر صمت با ملابرادر دیدار کرد | تاکید بر گسترش همکاری‌های اقتصادی میان کابل- تهران نشست اقتصادی و تجارتی افغانستان و ایران به میزبانی کابل برگزار شد | تجارت سالانه ۱۰ میلیارد دلاری هدف‌گذاری شد + عکس دیدار هیئت راه آهن ایران با مقامات محلی بلخ | ایران آماده آغاز اقدامات عملی قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) مجید مرتضایی فهرست نهایی بازیکنان تیم ملی فوتسال افغانستان برای مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ را اعلام کرد قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴) طالبان دسترسی مردم به خدمات اینترنت فیبرنوری را در استان بلخ افغانستان قطع کردند مدیرکل اتباع خراسان رضوی: بازگشت اتباع افغانستانی فقط از طریق اردوگاه‌ها امکان پذیر است معاون امنیتی استانداری خراسان رضوی: میزان ورود دوباره اتباع غیرمجاز به کشور تقریباً صفر است وزیر صمت در رأس یک هیئت عالی‌رتبه اقتصادی به کابل رفت (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) وزارت آموزش پرورش طالبان: ۲۶۸ دانش‌آموز در زلزله شرق افغانستان جان باخته‌اند وزیر خارجه طالبان در گفت‌وگو با مقام قطری: حمله به دوحه نقض آشکار قوانین، عرف‌ها و ارزش‌های بین‌المللی بود قیمت امروز پول افغانی (یکشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۴) دیدار وزیر خارجه طالبان با هیئت آمریکایی در کابل قیمت امروز پول افغانی (شنبه، ۲۲ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری نمایشگاه هنرمندان افغانستانی در کابل، به‌مناسبت سالروز میلاد پیامبر اسلام(ص)
سرخط خبرها

طالبان: جنگ تمام شد | خواستار روابط بین‌المللی مسالمت آمیز هستیم

  • کد خبر: ۷۷۷۴۲
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۷
طالبان: جنگ تمام شد | خواستار روابط بین‌المللی مسالمت آمیز هستیم
با فرار اشرف غنی، رئیس جمهور افغانستان و دیپلمات‌ها از کابل، طالبان اعلام کرد که جنگ تمام شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد نعیم، سخنگوی دفتر سیاسی طالبان به تلویزیون الجزیره گفت: امروز یک روز بزرگ برای مردم افغانستان و مجاهدین است. آن‌ها ۲۰ سال است که شاهد تلاش‌ها و فداکاری‌های خود بوده اند. به لطف خدا، جنگ در کشور به پایان رسیده است

نعیم گفت که نوع و شکل دولت جدید در افغانستان به زودی مشخص می‌شود و افزود که طالبان نمی‌خواهند در انزوا زندگی کنند و خواستار روابط بین المللی مسالمت آمیز است.

وی گفت: ما به آنچه که به دنبال آن بودیم، یعنی آزادی کشور و استقلال مردم، رسیده ایم. ما اجازه نخواهیم داد که از سرزمین‌های ما برای هدف قرار دادن کسی استفاده شود و نمی‌خواهیم به دیگران آسیب برسد. ما فکر نمی‌کنیم نیرو‌های خارجی تجربه شکست خورده خود را در افغانستان بار دیگر تکرار کنند

نعیم  گفت: ما آماده گفتگو با همه شخصیت‌های افغان هستیم و حفاظت لازم را برای آن‌ها تضمین می‌کنیم.

نعیم افزود، این گروه به حقوق زنان و اقلیت‌ها و آزادی بیان در قوانین شرعی احترام گذاشت.

این سخنگو تاکید کرد که طالبان می‌خواهد روابط مسالمت آمیزی داشته باشند و مشتاق توسعه چندین کانال ارتباطی است که قبلاً با کشور‌های خارجی باز کرده بود.

وی در مصاحبه با شبکه تلویزیونی الجزیره گفت: ما از همه کشور‌ها و نهاد‌ها می‌خواهیم برای حل هرگونه مشکل با ما وارد گفتگو شوند.

نعیم گفت که هیچ نهاد یا مقر دیپلماتیک توسط طالبان مورد هدف قرار نگرفته است و این گروه امنیت شهروندان و نمایندگی‌های دیپلماتیک را تامین خواهد کرد.

او فرار غنی را غیرمنتظره خواند و گفت: حتی نزدیکانش نیز چنین انتظاری نداشتند.

 

ویدئو | افغانستان ؛ فرار غم انگيز مردم از دست طالبان به روايت تصوير

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->