ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

دعوت پاکستان از نیروی دریای ارتش ایران برای رزمایش در دریای عمان

  • کد خبر: ۷۸۱۱۷
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۹
دعوت پاکستان از نیروی دریای ارتش ایران برای رزمایش در دریای عمان
فرمانده نیروی دریایی ارتش پاکستان در دیدار با امیر دریادار شهرام ایرانی از نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در رزمایش دریایی عمان دعوت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ادمیرال محمد امجد خان نیازی فرمانده نیروی دریایی ارتش پاکستان که در رأس هیئت نظامی به ایران آمده‌اند با حضور در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش دیدار و گفت وگو کرد.

 

وی در  این دیدار خطاب به امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: بنده افتخار می کنم که اولین فردی هستم که در دوره فرماندهی شما به دیدارتان آمده است؛ مطمئناً این انتخاب به جهت شایستگی ها و تلاش های شما در طول دوران خدمتی تان بوده است.

 

وی افزود: ریشه ها و اشتراکات فراوانی بین دو کشور ایران و پاکستان وجود دارد و همانطور که در ضرب المثل ها شنیده ایم همسایه از فامیل نزدیک تر است؛ چرا که همسایه ها زودتر به کمک ما می رسند.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش پاکستان ادامه داد: ما در حوزه دین، فرهنگ و جغرافیا دارای اشتراکات ریشه‌ای عمیقی هستیم و از همه مهمتر اینکه در حوزه روابط بین دو ملت دارای ارتباطات دیرینه هستیم.

 

وی تصریح کرد: قلب بنده و مردم ما برای ایران می‌تپد و طبیعتا هر خبر خوبی را که راجع به ایران می شنویم ما را خوشحال و هر خبر بدی که از ایران می شنویم ما را غمگین خواهد کرد.

 

ادمیرال محمد امجد خان نیازی افزود: از دولت جمهوری اسلامی ایران به خاطر پشتیبانی های همیشگی از مردم کشمیر تشکر می‌کنم و این حمایت شما معنای زیادی برای مردم کشمیر دارد.

 

وی خاطرنشان کرد: دو نیروی دریایی ایران و پاکستان در حوزه تحولات دریایی دارای روابط دیرینه و طولانی هستند؛ ما در گذشته تمرینات مشترکی در حوزه دریایی داشتیم و پس از آن نیز روابط مان ادامه داشته و مدام با یکدیگر در رفت و آمد بوده‌ایم؛ کشتی‌های ما به کرات از بنادر یکدیگر بازدید کردند، من در سال ۲۰۰۱ از بندرعباس بازدید کردم و در آن زمان فرمانده دوم ناو بودم و بندرعباس یکی از مقاصد ما در حوزه ماموریت ها محسوب می شود.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش پاکستان گفت: کشتی های ما هربار که از کنار هم می گذرند، برخورد عالی با هم دارند. در تمامی روزهای گذشته، ما در حال همکاری و تقویت روابط بوده‌ایم و من مطمئنم که این مسیر ادامه خواهد یافت و سطح تمرینات ما ارتقا پیدا می‌کند.

 

وی با اشاره به اینکه رزمایش دریایی عمان هر ۲ سال یکبار به عنوان یک واقعه مهم در منطقه اتفاق می افتد افزود: از نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران دعوت می‌کنم که در این رزمایش شرکت کند.

 

ادمیرال محمد امجد خان نیازی با بیان اینکه رزمایش عمان با شعار «با همدیگر برای صلح» برگزار می‌شود افزود: امیدوارم در این رزمایش افسران نیروی دریایی ارتش ایران را ببینیم.

 

وی خاطر نشان کرد: همه ما باید در راستای مقابله با تروریسم، قاچاق و شرارت‌ها در کنار یکدیگر باشیم و اجازه ناامنی را در منطقه ندهیم.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->