ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دعوت پاکستان از نیروی دریای ارتش ایران برای رزمایش در دریای عمان

  • کد خبر: ۷۸۱۱۷
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۹
دعوت پاکستان از نیروی دریای ارتش ایران برای رزمایش در دریای عمان
فرمانده نیروی دریایی ارتش پاکستان در دیدار با امیر دریادار شهرام ایرانی از نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در رزمایش دریایی عمان دعوت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ادمیرال محمد امجد خان نیازی فرمانده نیروی دریایی ارتش پاکستان که در رأس هیئت نظامی به ایران آمده‌اند با حضور در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش دیدار و گفت وگو کرد.

 

وی در  این دیدار خطاب به امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: بنده افتخار می کنم که اولین فردی هستم که در دوره فرماندهی شما به دیدارتان آمده است؛ مطمئناً این انتخاب به جهت شایستگی ها و تلاش های شما در طول دوران خدمتی تان بوده است.

 

وی افزود: ریشه ها و اشتراکات فراوانی بین دو کشور ایران و پاکستان وجود دارد و همانطور که در ضرب المثل ها شنیده ایم همسایه از فامیل نزدیک تر است؛ چرا که همسایه ها زودتر به کمک ما می رسند.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش پاکستان ادامه داد: ما در حوزه دین، فرهنگ و جغرافیا دارای اشتراکات ریشه‌ای عمیقی هستیم و از همه مهمتر اینکه در حوزه روابط بین دو ملت دارای ارتباطات دیرینه هستیم.

 

وی تصریح کرد: قلب بنده و مردم ما برای ایران می‌تپد و طبیعتا هر خبر خوبی را که راجع به ایران می شنویم ما را خوشحال و هر خبر بدی که از ایران می شنویم ما را غمگین خواهد کرد.

 

ادمیرال محمد امجد خان نیازی افزود: از دولت جمهوری اسلامی ایران به خاطر پشتیبانی های همیشگی از مردم کشمیر تشکر می‌کنم و این حمایت شما معنای زیادی برای مردم کشمیر دارد.

 

وی خاطرنشان کرد: دو نیروی دریایی ایران و پاکستان در حوزه تحولات دریایی دارای روابط دیرینه و طولانی هستند؛ ما در گذشته تمرینات مشترکی در حوزه دریایی داشتیم و پس از آن نیز روابط مان ادامه داشته و مدام با یکدیگر در رفت و آمد بوده‌ایم؛ کشتی‌های ما به کرات از بنادر یکدیگر بازدید کردند، من در سال ۲۰۰۱ از بندرعباس بازدید کردم و در آن زمان فرمانده دوم ناو بودم و بندرعباس یکی از مقاصد ما در حوزه ماموریت ها محسوب می شود.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش پاکستان گفت: کشتی های ما هربار که از کنار هم می گذرند، برخورد عالی با هم دارند. در تمامی روزهای گذشته، ما در حال همکاری و تقویت روابط بوده‌ایم و من مطمئنم که این مسیر ادامه خواهد یافت و سطح تمرینات ما ارتقا پیدا می‌کند.

 

وی با اشاره به اینکه رزمایش دریایی عمان هر ۲ سال یکبار به عنوان یک واقعه مهم در منطقه اتفاق می افتد افزود: از نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران دعوت می‌کنم که در این رزمایش شرکت کند.

 

ادمیرال محمد امجد خان نیازی با بیان اینکه رزمایش عمان با شعار «با همدیگر برای صلح» برگزار می‌شود افزود: امیدوارم در این رزمایش افسران نیروی دریایی ارتش ایران را ببینیم.

 

وی خاطر نشان کرد: همه ما باید در راستای مقابله با تروریسم، قاچاق و شرارت‌ها در کنار یکدیگر باشیم و اجازه ناامنی را در منطقه ندهیم.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->