درگیری خداداد عزیزی و یحیی گل‌محمدی در بازی فولاد و تراکتور+ ویدیو آیین افتتاحیه جام بین‌المللی دوومیدانی امام رضا (ع) برگزار شد؛ هیجان در خط استارت دیدار دو تیم فوتبال پیشکسوتان و تیم کارگری با حضور پزشکیان تلاش‌های نافرجام منصوریان برای رسیدن به نیمکت استقلال نقش چراغپور و شکوری در کادرفنی استقلال مشخص شد حضور خسرو حیدری در استقلال منتفی شد مجتبی جباری: چیزی جز قهرمانی در جام حذفی نمی‌خواهیم بوژوویچ: باشگاه استقلال باید همه دستمزدم را پرداخت کند رکوردشکنی بی‌سابقه باشگاه استقلال در تغییر سرمربی | آینده مبهم جباری وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم
سرخط خبرها

سلیمی و یک بند دردسرساز در قرارداد| پارگی بدموقع رباط صلیبی!

  • کد خبر: ۷۸۲۹۱
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۸
سلیمی و یک بند دردسرساز در قرارداد| پارگی بدموقع رباط صلیبی!
گل‌گهر بدون هیچ جریمه‌ای، خانزاده را جانشین سلیمی کرد، زیرا مدافع تازه وارد سیرجانی‌ها با یک حرکت غیرحرفه ای مصدومیت طولانی مدت خود را رقم زد.

به گزارش شهرآرانیوز، درحالی‌که هنوز فصل جدید لیگ برتر آغاز نشده است، آینده ایمان سلیمی، مدافع جدید گل‌گهر سیرجان، با یک مصدومیت عجیب در هاله‌ای از ابهام قرار گرفت. با‌این‌حال سلیمی که چند‌روزی بیشتر نیست مهر امضایش پای قرارداد با گل‌گهر ثبت شده است، در اتفاقی بسیار نادر در سطح اول فوتبال دنیا، در یک بازی فوتبال دورهمی دچار پارگی رباط صلیبی شد و به‌نوعی فصل را از دست داد؛ اتفاقی که قطعا برای قلعه‌نویی که روی سلیمی حساب باز کرده بود، موجب دردسر خواهد شد.

 

در این شرایط با توجه به بند‌های موجود در قرارداد سلیمی، باشگاه گل‌گهر به‌راحتی می‌تواند قرارداد وی را فسخ کند و مدافعی جدید به خدمت بگیرد. گویا در این قرارداد ذکر شده که اگر به‌هر‌دلیلی سلیمی نتواند در اولین تمرین فصل گل‌گهر حاضر شود، بدون هیچ ضرر‌و‌زیانی قرارداد فسخ خواهد شد و او دیگر بازیکن این تیم نخواهد بود. بعد از این اتفاق بود که سیرجانی‌ها به فکر جذب یک مدافع آخر دیگر افتادند و این‌بار به سراغ محمدرضا خانزاده، دیگر‌مدافع تراکتور رفتند. خانزاده پس از نشستی که با مدیران گل‌گهر داشت، با آن‌ها به توافق رسید تا فصل بعد را در سیرجان بازی کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->