بر فراز تور؛ بلوغ نسل تازه والیبال در جنگ نیمار در لیگ ترکیه؟ منصوریان: از تهران نمی‌روم و مقابل متجاوزان صهیونیستی می‌ایستم پاسخ رد تراشتگن به گالاتاسرای کارتال در انتظار بازگشت به تمرینات پرسپولیس رده‌بندی تیم‌ها در پایان هفته اول لیگ ملت‌های والیبال | جایگاه چهاردهم برای ایران تاریخ و ساعت بازی چلسی و لس‌آنجلس اف‌سی | خیز آبی‌ها برای بازگشت حمایت سیدورف از مردم ایران موضع‌گیری مهدی قایدی در قبال حامیان رژیم صهیونیستی+ عکس نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و اوکراین (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | اولین برد پیاتزا در لیگ ملت‌ها ساپینتو، یک قدم تا امضای قرارداد با استقلال روانخواه: از اعتماد فدراسیون فوتبال تشکر می‌کنم غم‌بار‌ترین عکس از جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی برای استقلالی‌ها مقصد‌های احتمالی گریلیش پس از ترک منچسترسیتی سرمربی خارجی، شاید وقتی دیگر | نگاه استقلالی‌ها به سمت جباری چرخید جباری در آستانه معرفی رسمی به عنوان سرمربی استقلال احتمال تداوم حضور حسین‌نژاد در تیم دینامو مخاچ‌قلعه شهادت سوارکار ایرانی و خانواده‌اش درپی حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی بیانیه باشگاه استقلال درپی شهادت فرماندهان سپاه در حملات رژیم صهیونیستی نوجوان تکواندوکار کشورمان به شهادت رسید (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کارخانه:به بردیا مشاوره اشتباه دادند| پرونده سعادت بسته شد!

  • کد خبر: ۷۸۹۲۲
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۳
کارخانه:به بردیا مشاوره اشتباه دادند| پرونده سعادت بسته شد!
پرونده بردیا سعادت برای حضور در تیم ملی والیبال بسته شد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، بردیا سعادت، لژیونر جوان و آینده دار والیبال که برای حضور در تیم باشگاهی خود راهی کره جنوبی شده، قرار بود برای پیوستن به تیم ملی بزرگسالان و سپس تیم جوانان به ایران بازگردد.
در روز‌های اخیر، اما بردیا سعادت پاسخی به تماس‌های مسئولان فدراسیون و سرمربی تیم ملی نداده و در نهایت در موعد تعیین شده به ایران بازنگشت.
مصطفی کارخانه، سرپرست تیم ملی والیبال در این باره می گوید: پرونده حضور سعادت در تیم ملی بزرگسالان برای حضور در مسابقات آسیایی بسته شد. ما در پست او دو بازیکن یعنی صابر کاظمی و امین اسماعیل نژاد را داریم و نگرانی از این بابت نیست.
او در پاسخ به این سوال که سعادت خودش خواسته به تهران بازنگردد یا باشگاهش اجازه نداده، افزود: خودش نخواسته بیاید. مشکلی از طرف باشگاه نیست. اطرافیانش به او مشاوره اشتباه دادند. واقعا متاسفم که در این سن و سال یک بازیکن چنین رفتاری می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->