گفت‌وگوی تلفنی نتانیاهو و ترامپ درباره غزه | تشکر نتانیاهو از ترامپ واکنش احزاب مخالف نتانیاهو به کنفرانس مطبوعاتی بی‌بی | نمایشی فاجعه‌بار از یک نخست‌وزیر شکست‌خورده حماس: اظهارات نتانیاهو چیزی جز تلاشی مذبوحانه برای تبرئه رژیم اسرائیل نیست روسیه: گرسنگی دادن مردم در غزه توسط اسرائیل جنایت جنگی است وزیر ارتباطات در دیدار با اصحاب رسانه: از کیفیت اینترنت راضی نیستم بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند حماس به دروغ‌های نتانیاهو واکنش نشان داد وقوع انفجار در اطراف فرودگاه نظامی حماه (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: خواسته‌های ایران در رابطه با کریدور زنگزور رعایت شده است وزیر کشور: یک میلیون و ۱۰۰ هزار تبعه غیرمجاز از کشور خارج شده‌اند | کاهش ۶ درصدی در تراکنش‌های خرید نان واکنش چین به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه حذف چهار صفر از پول ملی در دولت تصویب شد عراقچی: دور بعدی مذاکرات فعلاً تنظیم نشده است واکنش انگلیس به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه | یک میلیون نفر آواره خواهند شد کشور‌های اروپایی در مخالفت با اشغال غزه بیانیه صادر کردند نتانیاهو برای پایان‌دادن به جنگ علیه غزه شرط گذاشت بدهی آمریکا چقدر است؟ نشست سه جانبه اردن، سوریه و آمریکا در امان برگزار شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) حمله تازه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد صحبت‌های مهم رئیس جمهور درباره سهمیه بندی بنزین | نباید به دهک‌های ۸ تا ۱۰ یارانه بنزین بدهیم (۱۹ مردادماه ۱۴۰۴) فرمانده ارتش پاکستان برای دومین بار در دو ماه گذشته به آمریکا رفت ادامه هشدار برنامه جهانی غذا درباره قحطی در غزه شهادت ۶۱ فلسطینی دیگر در غزه | شمار شهدا به ۶۱ هزار و ۴۳۰ نفر رسید (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: ظلم به کارگران و سوء استفاده از منابع معدنی قابل قبول نیست | تقویت آموزش‌های مهارتی برای رفع کمبود نیروی کار ماهر در مشهد زنگزور، کنسرسیوم جدید آمریکا برای مهار ایران، روسیه و چین راهپیمایی حمایت از مردم مظلوم غزه در استانبول
سرخط خبرها

رییس‌جمهور بر توزیع عادلانه واکسن در استان‌ها تاکید کرد

  • کد خبر: ۷۹۳۵۵
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۰
رییس‌جمهور بر توزیع عادلانه واکسن در استان‌ها تاکید کرد
رییس جمهوری بر لزوم تسریع در تامین واکسن از طریق واردات و تولیدات داخلی تاکید کرد و گفت: یکی از مسائل ضروری در روند واکسیناسیون، توزیع عادلانه واکسن بر اساس اولویت‌ها است و باید پیش‌بینی‌های لازم برای توزیع عادلانه آن در استان‌ها انجام شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آیت‌الله «سید ابراهیم رییسی» روز پنجشنبه درجلسه روسای کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا با تاکید بر لزوم تسریع در تامین واکسن از طریق واردات و تولیدات داخلی، با اشاره به گزارش‌های دریافتی از کمبود واکسن در برخی استان‌ها، افزود: یکی از مسائل ضروری در روند واکسیناسیون، توزیع عادلانه واکسن بر اساس اولویت‌های تعیین شده است که باید پیش‌بینی‌های لازم درباره آن صورت گیرد تا در روند و سرعت تزریق واکسن خللی پیش نیاید.

 

رییس جمهوری نکته مهم دیگر برای موفقیت روند مقابله با شیوع ویروس کرونا را اطلاع‌رسانی موثر و اقناع افکار عمومی به منظور همراه کردن حداکثری مردم در روند مقابله با گسترش ویروس و شیوع بیماری با رعایت دستورالعمل های بهداشتی عنوان کرد و اظهار داشت: کمیته اطلاع‌رسانی ستاد ملی مقابله با کرونا با همکاری رسانه ملی و دیگر رسانه‌ها، از همه روش‌ها، شیوه‌ها و ابزار مفید در اقناع مردم بهره بگیرند تا رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در میان آحاد مختلف جامعه به بالاترین سطح ممکن ارتقا یابد.

 

رییس جمهوری انضباط در اطلاع‌رسانی را نکته بسیار مهم دیگر در اثربخشی این فرآیند برشمرد و تصریح کرد: اطلاع‌رسانی درباره وجوه مختلف بیماری و مسائل مرتبط با آن باید با هدف ایجاد امیدواری حداکثری و پرهیز از ایجاد نگرانی و ترس در مردم سامان یابد. به هیچ وجه نباید مانع سخن گفتن متخصصان شویم که درباره کرونا اظهارنظر می‌کنند، اما باید توجه داشته باشیم که جای طرح مباحث کارشناسی، نه در فضای عمومی جامعه، بلکه مجامع و محافل تخصصی است.

 

آیت‌الله رئیسی ادامه داد: همه تلاش‌ها برای مدیریت بیماری کرونا از ستاد ملی مقابله گرفته تا کادر درمان و دیگر بخش‌ها برای رفع نگرانی و ایجاد امیدواری و روحیه نشاط در مردم است، لذا نباید مباحثی را که به طور طبیعی در عرصه تخصصی علوم مختلف از جمله علم پزشکی جریان دارد، در ساحت افکار عمومی طرح کرده و باعث ایجاد نگرانی و ترس نزد مردم شد.

 

رییس جمهوری با تاکید بر اینکه در دولت سیزدهم گفت و گو، اقناع و استفاده از نظرات مردم در فرآیند تصمیم‌گیری یک اصل مسلم بوده و خواهد بود، ادامه داد: بخش‌های اطلاع‌رسانی و رسانه‌ای ستادملی مقابله با کرونا باید در فرصت باقی مانده تا زمان بازگشایی مراکز علمی و آموزشی با مردم و خانواده‌ها به طور مستمر گفت و گو کرده و آنان را در مسیر فراهم کردن مطلوب بستر لازم برای بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها اقناع کنند. مردم باید با رعایت بیشتر و دقیق‌تر دستورالعمل‌های بهداشتی، تلاش‌های دولت برای تسریع روند واکسیناسیون را تکمیل کنند تا هر چه سریع‌تر رونق و نشاط به عرصه کسب و کارها و عرصه عمومی جامعه بازگردد و شاهد بازگشایی مراکز علمی و آموزشی نیز باشیم.

 

آیت الله ریسی در ادامه با استقبال از ایجاد "سامانه کنترل هوشمند بیماری" و تاکید بر تسریع در تکمیل آن گفت: راه‌اندازی این سامانه به منظور اعمال مهندسی معکوس در فرآیند نظارت و کنترل‌ها و فراهم کردن زمینه پیشگیری در فرآیند مدیریت بیماری براساس جمع‌آوری و تحلیل داده‌های گسترده برای تصمیم‌گیری و اعمال اقدامات هوشمندانه در مدیریت کرونا، می‌تواند گامی موثر و مهم در روند مقابله با شیوع ویروس و انتقال بیماری باشد.

 

رییس جمهوری همچنین از دست‌اندرکاران "طرح شهید سلیمانی" به ویژه نیروی مقاومت بسیج برای اجرای موفق این طرح غربالگری تشکر کرده و با اشاره به دستاوردهای مفید به دست آمده، خواستار تداوم اجرای آن شد.

 

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه در تامین منابع مالی لازم برای واردات واکسن تاکنون هیچ مشکلی وجود نداشته و پس از این نیز تامین بودجه لازم برای این منظور همواره جزو اولویت‌های بودجه‌ای دولت خواهد بود، اضافه کرد: علاوه بر منابع لازم برای تامین واکسن، تامین منابع برای پرداخت مطالبات معوق کادر درمان که در خط مقدم مقابله با کرونا مشغول مجاهدت هستند، با اولویت بالا در دستور کار دولت قرار دارد.

 

در جلسه امروز کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا موضوع تسریع پرداخت مطالبات معوق کادر درمان، هدف‌گذاری تامین و تزریق ۱۰۰ میلیون دز واکسن تا پایان آبان، ایجاد انضباط و ساماندهی فرآیند اطلاع‌رسانی درباره ویروس و بیماری کرونا، راه‌اندازی سامانه کنترل هوشمند بیماری و تداوم اجرای طرح غربالگری شهید سلیمانی مورد بحث و بررسی قرار گرفت که برای تصمیم‌گیری نهایی به جلسه روز شنبه ستاد ملی ارائه خواهد شد.

 

همچنین در این جلسه مقرر شد در جلسه روز شنبه ستاد ملی مقابله با کرونا درباره برگزاری آیین پیاده‌روی اربعین بر اساس پروتکل‌های بهداشتی مصوب و نیز سهمیه تعیین شده، تصمیم‌گیری شود.


منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->