استقلال با اندونگ به توافق رسید؟ عضو کادرفنی تیم ملی فوتبال: برای تمام فیفادی‌ها برنامه‌ریزی کرده‌ایم انتخاب رونالدو به عنوان برترین بازیکن تاریخ فوتبال از نگاه نشریه معتبر انگلیسی پیاتزا: بازی با فرانسه دومین فینال ماست | قدرت فرانسه نیاز به معرفی ندارد پیاتزا ۱۴ بازیکن خود برای دیدار با فرانسه را اعلام کرد تاریخ و ساعت بازی ایران و فرانسه در لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | مسیر سخت ایران برای صعود سامان فلاح در لیست ساپینتو نبود مصدومیت آشورماتوف جدی نیست مذاکرات استقلال و وریا غفوری در بن بست احسان حاج صفی خرید جدید استقلال خواب منچستریونایتد در روز‌های جولان مدعیان انگلیسی مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

نگاهی به تیم ملی والیبال نشسته در پارالمپیک|جوان‌ها را هم باور کنیم

  • کد خبر: ۷۹۷۶۳
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۴
نگاهی به تیم ملی والیبال نشسته در پارالمپیک|جوان‌ها را هم باور کنیم
تیم ملی والیبال نشسته به عنوان قهرمانی پارالمپیک توکیو دست یافت.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، تیم ملی والیبال نشسته ایران برای پنجمین بار قهرمان پارالمپیک شدند. بازیکنان این تیم از اینکه یک ست از دست داده اند، ابراز ناراحتی کردند. اما واقعیت این است که کشور‌های دیگر هم می‌کوشند تا به سطح اول المپیک برسند.
تیم ایران تا زمانی که مرتضی مهرزاد، بلندقامت‌ترین ورزشکار جهان را دارد، مشکلی نخواهد داشت. حضور مهرزاد از نظر روحی و روانی تیم ایران را به بالاترین سطح ارتقا می‌دهد و دیدیم هر جا که کار گره خورد او با ضربات مهلکش گره گشا شد. البته تیم ایران همدل و منسجم بوده و در استراتژی تعیین شده، سرعت زیاد باعث غافلگیری حریفان می‌شد. اما بازی فینال نشان داد که روسیه هم در سرویس و هم اسپک پیشرفت خوبی کرده است و برگزاری اردو‌های تدارکاتی با تیم ایران و مشارکت دو بازیکن روسی در لیگ ایران که در گذشته انجام شد، روس‌ها را نزدیک‌ترین تیم به قهرمان المپیک نشان داده است.
در تیم ایران کنار بازیکنان باتجربه مهدی بابادی از سبزوار اگر پدیده نبود، عالی ظاهر شد. با این همه اعتقاد داریم که با پا به سن گذاشتن مجید لشگری، رمضان صالحی و داوودی علیپوریان تیم کشورمان به بازسازی احتیاج دارد. محمد رحیمی بازیکن سابق تیم ملی و بهترین‌های والیبال نشسته دهه گذشته جهان در این باره می‌گوید: خوشبختانه پشتوانه‌های خوبی داریم. جمال نظری از گنبد، محمدرضا سبحانی از اصفهان، مسعود امانی از کرمانشاه و یک پاسور خوب تهرانی به نام حمیدرضا عباسی دست سرمربی تیم ملی را پر نگه داشته است. با این همه اعتقاد داریم که والیبال نشسته ما باید با جوانانش آوردگاه‌های جهانی از جمله لیگ جهانی و قهرمانی آسیا را به بازیکنان جوان اختصاص دهد تا نوار پیروزی‌ها و یکه تازی‌های مردان ایرانی ادامه یابد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->