قتل نمازگزاری در فرانسه با ده‌ها ضربه چاقو واکنش ترامپ به حملات اخیر روسیه به کی‌یف یمن به ۲ هدف راهبردی در یافا و عسقلان و ناو‌های آمریکایی حمله پهپادی کرد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) با تحلیل شرایط، احساسی عمل نکنیم توضیحات عراقچی در پایان دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا+ فیلم زمان و مکان دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مشخص شد دور سوم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا به پایان رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه امدادرسانی برای حادثه انفجار بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور رئیس جمهور پزشکیان برای بررسی وضعیت و علل حادثه بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی درباره دیدار با ترامپ: «بسیار نمادین» بود و می‌تواند «تاریخی» شود بقائی از ادامه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در فضای جدی خبرداد توضیحات بقائی درباره جزئیات دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا کورسک روسیه آزاد شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله پهپادی ارتش ترکیه به شمال عراق (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) توافق رؤسای جمهور آمریکا و اوکراین درباره ادامه مذاکرات (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهادت ۵۶ فلسطینی در غزه | شمار شهدا به ۵۱ هزار و ۴۹۵ نفر رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به پایگاه هوایی صهیونیست‌ها (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: موضوع توان دفاعی در مذاکرات مطرح نبوده و نیست دستور ویژه وزیر کشور به استاندار هرمزگان در پی انفجار در اسکله شهید رجایی بندرعباس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین پیشنهاد حماس برای تحقق آتش‌بس ۵ ساله در غزه تظاهرات مردم آلمان در محکومیت کشته‌شدن جوان سیاه‌پوست به دست پلیس جان کری: ترامپ به دنبال صلح بین اوکراین و روسیه است دیدار وزرای میراث فرهنگی ایران و ترکیه | صالحی امیری: توسعه گردشگری، نیاز دو کشور است ۱۹ حمله هوایی آمریکا به یمن | اعتراف به کشتار غیرنظامیان یمنی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تیراندازی مجدد پاکستان در مرز کشمیر (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: باید از بحث‌های حاشیه‌ای و غیرمهم در عمل، نه در حرف، پرهیز کنیم آتش‌سوزی مهیب در فرودگاه بین‌المللی لاهور پاکستان+ فیلم (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سفیر ایران در بغداد: دور چهارم مذاکرات ایران و عربستان برگزار خواهد شد

  • کد خبر: ۷۹۸۸۲
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۳
سفیر ایران در بغداد: دور چهارم مذاکرات ایران و عربستان برگزار خواهد شد
سفیر کشورمان در بغداد با اشاره به نقش مهم نخست وزیر عراق در برگزاری سه دور قبلی مذاکرات ایران و عربستان گفت که دور چهارم این مذاکرات نیز برگزار خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ایرج مسجدی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد در برنامه «لعبة الکراسی» که از شبکه الشرقیه پخش می شود گفت: بعد از مستقر شدن دولت جدید ایران به ریاست ابراهیم رئیسی ، دور چهارم گفت‌وگوهای تهران و ریاض برگزار خواهد شد.

 

وی اشاره ای به زمان و مکان دقیق این گفت‌وگو نکرد.

 

مسجدی تاکید کرد: مصطفی الکاظمی ، نخست وزیر عراق نقش مهمی در برگزاری سه دور قبلی مذاکرات میان ایران و عربستان داشت و تهران احساس خوبی نسبت به دور بعدی برای رسیدن به نتایج خوب دارد.

 

سفیر ایران در بغداد در بخش دیگری خاطرنشان کرد: امنیت عراق با وجود نیروهای آمریکایی محقق نخواهد شد و اخراج آن ها مطالبه اساسی برای تحقق ثبات در عراق ‌و منطقه است.

 

مسجدی تاکید کرد که متهم کردن ایران به هدف قراردادن کاروان های نظامی و هیات های دیپلماتیک خارجی در عراق تنها حرف های بی ارزش آمریکایی است .

 

وی استفاده از تکنولوژی و فناوری ایرانی در این عملیات را امکان پذیر توصیف کرد.

 

مسجدی در مورد تحولات افغانستان گفت: همه باید به دنبال ایجاد امنیت در افغانستان باشند و همه باید به مردم افغانستان کمک کنند.

 

وی افزود: همکاری ما با طالبان به موضع و عملکرد آن ها نسبت به ایران بستگی دارد و طبیعتا از آن ها می خواهیم که روابط شان با تهران بر اساس احترام باشد، این مساله باعث می شود که ایران با طالبان همکاری کند.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->