شهردار مشهد: مردم پای آرمان‌های نظام ایستاده‌اند مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شهردار مشهد: بسیج همه امکانات مدیریت شهری برای مقابله با کرونا

  • کد خبر: ۸۰۲۱۴
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۶
شهردار مشهد: بسیج همه امکانات مدیریت شهری برای مقابله با کرونا
شهردار مشهد با تأکید بر اهمیت سلامت شهروندان و اولویت بسیار زیاد آن، گفت: برهمین اساس همه امکانات مدیریت شهری، حتی اتاق شهردار در خدمت حفظ سلامت مردم و مقابله با ویروس کرونا خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهردار مشهد با تأکید بر اهمیت سلامت شهروندان و اولویت بسیار زیاد آن، گفت: برهمین اساس همه امکانات مدیریت شهری، حتی اتاق شهردار در خدمت حفظ سلامت مردم و مقابله با ویروس کرونا خواهد بود.


سیدعبدا... ارجائی بامداد دیروز در حاشیه بازدید از مرکز واکسیناسیون شهید سردار حاج قاسم سلیمانی در نمایشگاه بین المللی که با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر انجام شد، افزود: سلامت مردم برای ما در درجه اول اهمیت قرار دارد؛ لذا همه امکانات شهرداری را برای مقابله با ویروس کرونا در اختیار دانشگاه علوم پزشکی و ستاد کرونا قرار داده ایم و خواهیم داد.

پشتیبانی کامل مدیریت شهری برای واکسیناسیون کرونا

وی اضافه کرد: درهمین راستا از دانشگاه علوم پزشکی خواسته ایم بدون هیچ محدودیتی سرعت و ظرفیت انجام واکسیناسیون را افزایش بدهند. شهرداری هم این آمادگی را دارد تا در این مسیر از آن‌ها حمایت و پشتیبانی کند.


شهردار مشهد تصریح کرد: به هر میزان که دانشگاه علوم پزشکی بتواند واکسن تأمین کند، آمادگی ایجاد زیرساخت و در اختیار گذاشتن محل انجام واکسیناسیون را در نقاط مختلف شهر خواهیم داشت.
ارجائی اظهار کرد: درهمین راستا مرکز انجام واکسیناسیون شهید سردار حاج‌قاسم سلیمانی شهرداری مشهد در نمایشگاه بین المللی با ظرفیت روزانه ۱۵ هزار واکسیناسیون در اختیار دانشگاه قرار گرفته است.

قدردانی از حمایت مدیریت شهری

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در حاشیه این بازدید گفت: شهرداری بیشترین حمایت از حوزه سلامت و درمان را برای مقابله با ویروس کرونا به صورت کمی و کیفی داشته است.


سیدمحمد حسین بحرینی اضافه کرد: با آغازبه کار ترکیب جدید شورای شهر به ویژه شهردار جهادی مشهد انتظار ما از مدیریت شهری و در مقابل انتظار مدیریت شهری از دانشگاه علوم پزشکی در حوزه سلامت مردم بیشتر خواهد بود.


وی ادامه داد: درحوزه انجام واکسیناسیون مردم برای مقابله با ویروس کرونا در اختیار گذاشتن اماکن بخشی از نیاز ما را حل می‌کند، اما درکنار مکان به تجهیز کردن آن‌ها و تأمین نیروی انسانی هم نیاز داریم که شهردار جهادی مشهد قول داده اند برای رفع این نیاز‌ها نیز به دانشگاه علوم پزشکی مشهد کمک کنند و ما نیز در مقابل قول تأمین واکسن را داده ایم.


وی گفت: ظرفیتی که برای انجام واکسیناسیون در مرکز شهید سردار حاج قاسم سلیمانی در نظر گرفته شده ۱۵ تا ۲۰ هزار نفر است که این ظرفیت قابل افزایش است، اما این موضوع بستگی به میزان واکسنی دارد که در اختیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرارخواهد گرفت.


بحرینی افزود: اینکه شهردار مشهد حاضر است حتی اتاق خود را برای حفظ سلامت مردم در اختیار دانشگاه بگذارد نشان دهنده نهایت لطف و اهمیت دادن ایشان به حفظ سلامت مردم است.

شورای شهر، حامی دانشگاه برای مقابله با کرونا

رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر مشهد نیز در جریان این بازدید بیان کرد: شورای شهر آماده حمایت و پشتیبانی از دانشگاه علوم پزشکی برای مقابله با کروناست. هاشم دائمی افزود: حدود یک ماه پیش پیشنهاد راه اندازی مرکز واکسیناسیون خودرویی از سوی شورای شهر در نمایشگاه بین المللی ارائه شد.


وی اضافه کرد: با هم افزایی خوبی که میان اعضای شورای شهر، شهرداری و سایر ارگان‌ها وجود داشت اقدامات اولیه انجام و لایحه‌ای دراین باره در شورای شهر به تصویب رسید.


وی با بیان اینکه طبق این مصوبه بودجه‌ای برای راه اندازی و تجهیز نمایشگاه بین المللی برای انجام واکسیناسیون و سایر موارد مورد نیاز در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: اگر دانشگاه علوم پزشکی در آینده برای مقابله با کرونا باز هم نیاز به کمک داشته باشد، شورای شهر با قدرت از آن حمایت و پشتیبانی خواهد کرد.


دائمی ادامه داد: همان طور که شهردار مشهد تأکید کرد، سلامت جامعه و سلامت مردم برای شهرداری و شورای شهر در اولویت قرار دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->