دلخوری شدید گندوز از تصمیم کارتال چراغ‌سبز کارتال برای ماندن عالیشاه؟ خواسته نیازمند برای حضور در پرسپولیس مانور تلویزیونی درویش برای بقا در پرسپولیس؟ ستاره ۲۲ ساله رقیب جدید سروش در پرسپولیس روز پرماجرای پرسپولیس در نقل و انتقالات| حضور ستاره سپاهان در اردوگاه سرخپوشان مهرداد محمدی به جباری اوکی داد| آماده بازی بازگشت مغز متفکر جباری کرونا گرفت پاتک سپاهان به آلومینیوم ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایت‌نامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک‌میلیون‌دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی
سرخط خبرها

ساعت و تاریخ بازی تیم ملی فوتسال ایران و صربستان در جام جهانی لیتوانی

  • کد خبر: ۸۰۵۳۵
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۴
ساعت و تاریخ بازی تیم ملی فوتسال ایران و صربستان در جام جهانی لیتوانی
تیم ملی فوتسال کشورمان که در دوره قبلی جام جهانی موفق به کسب عنوان سوم شد، با رقابت در برابر صربستان کار خود را در جام جهانی لیتوانی از فردا، سه‌شنبه بیست و سوم شهریورماه آغاز می‌کند.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، سرانجام پس از مدت‌ها وقفه و انتظار، جام جهانی فوتسال در لیتوانی آغاز خواهدشد. تیم ملی فوتسال کشورمان با هدایت محمد ناظم الشریعه، همچون دوره قبلی این رقابت‌ها حضور خواهدیافت و با صربستان، آرژانتین و آمریکا هم‌گروه است.

در نخستین بازی تیم ملی ایران باید روز سه‌شنبه، ۲۳ شهریورماه از ساعت ۱۹:۳۰ به وقت تهران به مصاف صربستانی برود که در فوتسال اروپا به ارائه بازی فیزیکی و درگیرانه معروف است.

دیگر دیدار این گروه را ارژانتین و آمریکا از ساعت ۲۱:۳۰ آغاز خواهندکرد. فرهاد توکلی، احمد اسماعیل‌پور و حسین طیبی مصدومان تیم ملی فوتسال کشورمان هستند. توکلی و اسماعیل پور البته مشکل خاصی ندارند و در صورت صلاحدید کادرفنی می‌توانند از همین بازی نخست تیم ملی را همراهی کنند.

در خصوص طیبی خبر امیدوارکننده اینکه شاید بتواند از بازی آخر مرحله گروهی به تیم ملی اضافه شود. طیبی، فوتسالیست مشهدی تیم بنفیکای پرتغال به خاطر آسیب دیدگی در بازی دوستانه با بلاروس، شانس بازی در ۲ دیدار نخست گروهی را از دست داد، اما او به تازگی تمریناتش را به صورت انفرادی آغاز کرده است.

همچنین گفتنی است تست کرونای تمامی اعضای تیم ملی منفی بوده و آن‌ها مشکلی برای حضور در بازی با صربستان ندارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->