پیش‌بینی بازار طلا و سکه پس از تاسوعا و عاشورا (۱۵ تیر ۱۴۰۴) بازار برنج در آستانه تعدیل قیمت | اثر عرضه داخلی و واردات آغاز فروش بلیت قطار‌های اربعین ۱۴۰۴ از هفته جاری فرماندار مشهد خبر داد: تکمیل ظرفیت ۶۰ درصدی هتل‌های مشهد هشدارها درباره ناترازی تولید و مصرف برق دوباره جدی شد | خاموشی‌ها ادامه می‌یابد آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان| تتر، بیت‌کوین سبز استخراج می‌کند قیمت جدید برنج اعلام شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا امروز در مشهد چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) صنایع انرژی‌بر چقدر به تکلیف قانونی ساخت نیروگاه برق عمل کرده‌اند؟ پیش‌بینی بازار سهام در روز‌های آینده | جهش نرخ ارز نخواهیم داشت (۱۲ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت خودرو در بازار آزاد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار عراق در آستانه تاسوعا و عاشورای حسینی چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های سامسونگ در مشهد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شکر در ایام محرم چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) پیش‌ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو از امروز (پنجشنبه، ۱۲ تیر ۱۴۰۴) آغاز شد + جدول و مشخصات خودرو‌ها آغاز عرضه ارز اربعین ۱۴۰۴، به‌زودی | ۲۰۰ هزار دینار به هر متقاضی خرید تعلق می‌گیرد دفترچه آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی اصلاح شد | آخرین مهلت ثبت نام چه روزی است؟ کاهش ناترازی برق به ۱۴ هزار مگاوات رسید (۱۲ تیر ۱۴۰۴) در دومین هفته تیرماه، چه بر سر بورس آمد؟ مبلغ و جزئیات خرید با کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های مختلف چقدر است؟ + فیلم صادرات خراسان رضوی در آستانه بحران است | کاهش ۱۲ درصدی صادرات کشور در سه‌ماهه نخست ۱۴۰۴ قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۲ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد سقف افزایش نهایی قیمت خودرو حدود ۱۵ درصد است نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۲ تیر ۱۴۰۴) | صعود دوباره طلا به کانال ۹۲ هزار تومان ضرورت نگرش جدید در حوزه سیاست‌های شهرسازی پس از جنگ ۱۲روزه پرواز‌ها از فرودگاه مشهد به ۲۱ مسیر خارجی برقرار شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) جزئیات حمایت شبکه بانکی از بازار سرمایه و سهامداران اعلام شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) کاهش قیمت نفت به ۶۰دلار با تداوم ثبات در منطقه تشکیل مرکز رسیدگی آنی به فرصت‌های سرمایه‌گذاری در خراسان رضوی | به‌زودی شهرک‌های صنعتی جدید در استان تأسیس می‌شوند
سرخط خبرها

اخذ ویزا برای سفر اربعین توسط تمامی زائران الزامی است

  • کد خبر: ۸۰۵۹۲
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۰
اخذ ویزا برای سفر اربعین توسط تمامی زائران الزامی است
سخنگوی سازمان هواپیمایی گفت: طبق پیگیری‌ها از وزارت امور خارجه اخذ ویزا برای سفر اربعین توسط تمامی زائران الزامی است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد حسن ذیبخش سخنگوی سازمان هواپیمایی، با بیان اینکه به جهت ایجاد انسجام و هماهنگی بین ارگان‌ها برای سفر اربعین مقرر شده تمامی زائران در سامانه سماح ثبت نام کنند و همواره بر این موضوع در تمامی جلسات تاکید شد، ادامه داد: سازمان هواپیمایی به تمامی شرکت‌های هواپیمایی داخلی و شرکت‌های هواپیمایی عراقی اعلام کرده است که هیچ مسافری خارج از لیست سامانه سماح نمی‌تواند در بازه زمانی ۲۸ شهریور تا ۱۰ مهر بلیت تهیه کند.

سخنگوی سازمان هواپیمایی با بیان اینکه علاوه بر الزام ثبت نام در سامانه سماح تمامی زائران باید حتما بحث تست پی سی آر منفی ۷۲ ساعت قبل از پرواز و مدرک تزریق دو دوز واکسن را داشته باشند، افزود: البته افرادی که کمتر از ۷۲ ساعت در عراق اقامت دارند نیازی به تست پی سی آر منفی مجدد ندارند و با همین تست می‌توانند در صورتی که کمتر از ۷۲ ساعت اقامت داشته باشند به ایران بازگردند.

ذیبخش همچنین درباره تامین ناوگان برای جا به جایی مسافران اربعین هم گفت: سازمان هواپیمایی هیچ مشکلی در خصوص جا به جایی زائران ندارد و برای این ۶۰ هزار زائر تمهیدات لازم در سازمان هواپیمایی صورت گرفته است.

او یاد آور شد: امیدواریم با هماهنگی صورت گرفته زائران را با کمترین مشکل بتوانیم جا به جا کنیم و بابت تامین بلیت هم مشکلی در این خصوص وجود ندارد. همچنین هماهنگی لازم برای این بازه صورت گرفته و پیگیری سازمان هواپیمایی برای اجرای تمامی اقدامات به نحو احسن وجود دارد.

ذیبخش با بیان اینکه تمام تلاشمان را به کار گرفته ایم که مسافران اربعین با قیمت مناسب بتوانند جابه جا شوند، افزود: مبنای ما برای قیمت بلیت ۵ میلیون تومانی برای ۳۰ هزار زائر بود، همکاران در حال رایزنی با شرکت‌های هواپیمایی در مورد قیمت بلیت هستند تا زائران عتبات عالیات بتوانند با قیمت مناسب به این سفر معنوی بروند.

سخنگوی سازمان هواپیمایی در مورد ویزا هم گفت: در مورد لغو رواید سازمان هواپیمایی طبق پیگیری‌هایی که وزارت امور خارجه انجام داده است مشخص شد که این لغو روادید برای سفر اربعین نیست و مسافرانی که در سامانه سماح ثبت نام می‌کنند باید حتما روادید داشته باشند.

ذیبخش در پایان گفت: سازمان هواپیمایی هیچ مشکلی از نظر کمبود ناوگان برای پرواز‌های اربعین ندارد و برای انجام سفر ۶۰ هزار زائر و مسافر هوایی، تمهیدات لازم اندیشیده شده است و زائران به راحتی می‌توانند با هماهنگی‌های انجام شده سفر خود را انجام دهند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->