سفر ارزا‌ن‌قیمت به مشهد و کیش، ویژه بازنشستگان کشوری| بسته جدید معیشتی برای بازنشستگان، به‌زودی (۳ خرداد ۱۴۰۴) رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: توسعه ریلی نه یک انتخاب بلکه ضرورتی انکارناپذیر است حراج شمش طلا فردا (۴ خرداد ۱۴۰۴) برگزار می‌شود بازار لوازم خانگی چگونه نجات می‌یابد؟ بسته حمایتی دولت برای واحد‌های تولیدی زیان‌دیده از قطع برق و گاز قیمت انواع گوشت تنظیم بازار و آزاد اعلام شد (۳ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی تولید بیش از ۲۹۵ هزار تن جو در خراسان رضوی شناسایی ملخ کوهاندار در ۹ شهرستان دارای تاغزار خراسان رضوی افزایش ظرفیت ۲ برابری نیروگاه‌های خورشیدی کشور طی ۷ ماه گذشته ترانزیت کالا در خراسان رضوی ۷۰ درصد افزایش یافت محدودیت جدید در واردات اسباب بازی واکنش مثبت بورس به دور پنجم مذاکرات | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ خرداد ۱۴۰۴) جهش صادرات صنایع دستی خراسان رضوی، از ۱۹ میلیون دلار به ۲۲ میلیون دلار در یک سال مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران خبر داد: دوخطه‌سازی مسیر سنگان-بافت، گام بعدی توسعه ریلی شرق کشور وزیر راه و شهرسازی: ۴ هزار و ۲۱۹ پروژه حوزه حمل‌ونقل آماده بهره‌برداری است واریز یارانه نان به حساب مردم و آزادکردن قیمت نان، درخواست نانوایان مشهدی از مسئولان استاندار خراسان رضوی: افتتاح خط راه‌آهن محور سالار–شادمهر، جهش ترانزیتی شرق کشور را کلید زد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ خرداد ۱۴۰۴) | دلار ۸۳ هزار و ۲۰۰ تومان احتمال افزایش قیمت گوشت قرمز با حذف ارز ترجیحی کامیون‌داران مشغول کارند | تأکید دولت بر حل مشکل بیمه رانندگان ۱۴ هزار میلیارد ضرر بانک شهر روی دست مردم فروش متری مسکن در بورس، شیوه جدید کلاهبرداری قیمت طلای جهانی امروز (شنبه، ۳ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | اونس طلا ۳ هزار و ۳۵۷ دلار شد کاهش ۴۶ درصدی بارندگی در مشهد | شرایط خشکسالی شدیدی در پیش داریم قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۳ خرداد ۱۴۰۴) | نوبرانه شلیل با قیمت نجومی به بازار آمد ایراد مجلس به افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان خروج حقیقی‌ها از سهم‌های بانکی به سمت سیمانی‌ها (۳ خرداد ۱۴۰۴) اثر افزایش ۴۵ درصدی دستمزد کارگران، تقریباً هیچ
سرخط خبرها

اخذ ویزا برای سفر اربعین توسط تمامی زائران الزامی است

  • کد خبر: ۸۰۵۹۲
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۰
اخذ ویزا برای سفر اربعین توسط تمامی زائران الزامی است
سخنگوی سازمان هواپیمایی گفت: طبق پیگیری‌ها از وزارت امور خارجه اخذ ویزا برای سفر اربعین توسط تمامی زائران الزامی است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد حسن ذیبخش سخنگوی سازمان هواپیمایی، با بیان اینکه به جهت ایجاد انسجام و هماهنگی بین ارگان‌ها برای سفر اربعین مقرر شده تمامی زائران در سامانه سماح ثبت نام کنند و همواره بر این موضوع در تمامی جلسات تاکید شد، ادامه داد: سازمان هواپیمایی به تمامی شرکت‌های هواپیمایی داخلی و شرکت‌های هواپیمایی عراقی اعلام کرده است که هیچ مسافری خارج از لیست سامانه سماح نمی‌تواند در بازه زمانی ۲۸ شهریور تا ۱۰ مهر بلیت تهیه کند.

سخنگوی سازمان هواپیمایی با بیان اینکه علاوه بر الزام ثبت نام در سامانه سماح تمامی زائران باید حتما بحث تست پی سی آر منفی ۷۲ ساعت قبل از پرواز و مدرک تزریق دو دوز واکسن را داشته باشند، افزود: البته افرادی که کمتر از ۷۲ ساعت در عراق اقامت دارند نیازی به تست پی سی آر منفی مجدد ندارند و با همین تست می‌توانند در صورتی که کمتر از ۷۲ ساعت اقامت داشته باشند به ایران بازگردند.

ذیبخش همچنین درباره تامین ناوگان برای جا به جایی مسافران اربعین هم گفت: سازمان هواپیمایی هیچ مشکلی در خصوص جا به جایی زائران ندارد و برای این ۶۰ هزار زائر تمهیدات لازم در سازمان هواپیمایی صورت گرفته است.

او یاد آور شد: امیدواریم با هماهنگی صورت گرفته زائران را با کمترین مشکل بتوانیم جا به جا کنیم و بابت تامین بلیت هم مشکلی در این خصوص وجود ندارد. همچنین هماهنگی لازم برای این بازه صورت گرفته و پیگیری سازمان هواپیمایی برای اجرای تمامی اقدامات به نحو احسن وجود دارد.

ذیبخش با بیان اینکه تمام تلاشمان را به کار گرفته ایم که مسافران اربعین با قیمت مناسب بتوانند جابه جا شوند، افزود: مبنای ما برای قیمت بلیت ۵ میلیون تومانی برای ۳۰ هزار زائر بود، همکاران در حال رایزنی با شرکت‌های هواپیمایی در مورد قیمت بلیت هستند تا زائران عتبات عالیات بتوانند با قیمت مناسب به این سفر معنوی بروند.

سخنگوی سازمان هواپیمایی در مورد ویزا هم گفت: در مورد لغو رواید سازمان هواپیمایی طبق پیگیری‌هایی که وزارت امور خارجه انجام داده است مشخص شد که این لغو روادید برای سفر اربعین نیست و مسافرانی که در سامانه سماح ثبت نام می‌کنند باید حتما روادید داشته باشند.

ذیبخش در پایان گفت: سازمان هواپیمایی هیچ مشکلی از نظر کمبود ناوگان برای پرواز‌های اربعین ندارد و برای انجام سفر ۶۰ هزار زائر و مسافر هوایی، تمهیدات لازم اندیشیده شده است و زائران به راحتی می‌توانند با هماهنگی‌های انجام شده سفر خود را انجام دهند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->