اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت رهبران شهید مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم تشییع تاریخی شهیدان مقاومت در لبنان | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

معاون اول قوه قضاییه: سند ترسیم کیفیت ارتباطات مردمی دستگاه قضا در حال تدوین است

  • کد خبر: ۸۰۶۸۷
  • ۲۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۵
معاون اول قوه قضاییه: سند ترسیم کیفیت ارتباطات مردمی دستگاه قضا در حال تدوین است
معاون اول قوه قضاییه با اشاره به در دست تدوین بودن سند ناظر بر ترسیم کیفیت ارتباطات مردمی دستگاه قضا گفت: بنای ما آن است که در دوره تحول و تعالی همه امور و اقدامات خود را با پشتوانه علمی و منطقی انجام دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام و المسلمین مصدق معاون اول قوه قضاییه، صبح امروز در مراسم تکریم و معارفه رؤسای کل پیشین و جدید دادگستری قزوین با تاکید بر ضرورت خدمت مخلصانه به مردم، اظهار داشت: هر روز باید خداوند را شاکر باشیم که توفیق خدمت به مردم و گره‌گشایی از امور و مشکلات افراد جامعه را به ما عنایت فرموده است.

 

معاون اول دستگاه قضا با اشاره به انتظارات بالای مردم و جامعه از قوه قضاییه و مسئولان قضایی، گفت: در حال حاضر سندی در قوه قضاییه در دست تدوین است که این سند ناظر بر ترسیم کیفیت ارتباطات مردمی دستگاه قضا می‌باشد و بنای ما آن است که در دوره تحول و تعالی همه امور و اقدامات خود را با پشتوانه علمی و منطقی انجام دهیم و این اقدامات و برنامه‌ها را به جامعه حقوقی و علمی کشور برای نقد شدن عرضه کنیم.

 

وی بیان داشت: دستگاه قضایی از هرگونه نقد و پیشنهاد در حوزه‌های گوناگون به منظور اصلاح رویه‌ها و رفع ایرادات استقبال می‌کند.

 

مصدق گفت: طی حدود سه سال اخیر که مسئولیت ریاست قوه قضاییه به اشخاصی از درون این قوه سپرده شده است و در دوره اخیر که حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای پرچم عدالت را به دست گرفته، مردم از اقدامات جهادی قوه قضائیه استقبال کرده‌اند و آن‌ها نسبت به دستگاه قضایی خوش‌بین شده‌اند؛ لذا این حرکت جهادی و امیدآفرین باید استمرار یابد.

 

معاون اول قوه قضاییه تصریح کرد: امروز مسئولیت ریاست قوه قضاییه بر عهده فردی است که چهل سال از عمر خود را در نظام قضایی کشور صرف کرده است و من شاهدم که ریاست قوه قضاییه مجدانه برای پیشبرد امور و ارتقای سطح نظام قضایی کشور درحال تلاش است و ایشان اصطلاحاً روز تعطیل و غیرتعطیل ندارد و از صبح زود تا پاسی از شب مشغول کار و خدمت است.

 

مصدق در ادامه با تکریم حجت‌الاسلام والمسلمین قدرتی رئیس کل پیشین دادگستری قزوین، گفت: حجت‌الاسلام والمسلمین قدرتی شخصیتی پرتلاش و جهادگر هستند و ما از تلاش‌های وی در دوره تصدی ریاست کل دادگستری قزوین تقدیر می‌کنیم و برای وی در سمت جدید معاونت حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه که جایگاه مهمی است آرزوی توفیق داریم.

 

معاون اول دستگاه قضا همچنین با اشاره به سوابق شعبانی رئیس کل جدید دادگستری قزوین، گفت: آقای شعبانی با سابقه حدود ۲۵ سال کار قضایی، تجربیات فراوانی در امور قضایی و حقوقی دارد و وی سال‌های متمادی خدمت خود را در قم سپری کرده و در دوره‌ای نیز معاون قضایی دادگستری قم بوده و در حدود سه سالی هم که ریاست محاکم دادگستری قزوین را بر عهده داشته، اقدامات مفیدی را انجام داده است.

 

مصدق در ادامه عنوان کرد: یکی از شاخصه‌های بسیار مهمی که ریاست قوه قضاییه نسبت به آن توجه داشتند، این است که نه تنها در خصوص قزوین بلکه به‌طور کلی تا جایی که ممکن است در جابه‌جایی روسای کل، رئیس کل دادگستری را از داخل همان استان انتخاب کنیم.

 

معاون اول قوه قضاییه خاطرنشان کرد: الحمدالله آقای شعبانی شاخص‌های مربوط به ریاست کل دادگستری را داشتند؛ امیدواریم که همچنان در کار خود موفق باشند. با توجه به هماهنگی و همدلی که در استان حاکم است، بتوانند این مسئولیت را به‌خوبی انجام دهند و انجام وظیفه کنند.

 

وی با اشاره به انتظارات قوه قضاییه از رئیس کل دادگستری استان قزوین گفت: انتظاری که ریاست قوه قضاییه از روسای کل و مدیران کل دادگستری‌ها دارند در ابتدا ضرورت حاکم شدن نگاه تحولی در مدیریت استان مورد توجه است. برنامه‌ریزی با خود رئیس کل دادگستری است و نباید منتظر باشند تا از مرکز برنامه تدوین و ارائه شود که در جای خود این اقدام انجام خواهد شد؛ اما انتظار آن است که زمانی‌که آقای شعبانی مسئولیت را پذیرفتند، اتاق فکری تشکیل دهند و از فکر نخبگان استانی، مدیران استانی، امام جمعه محترم و نماینده محترم، ولی فقیه در استان حسب مورد برای مدیریت بهینه استان استفاده کنند.

 

مصدق در ادامه با تاکید بر تمرکز بر پیشگیری از وقوع جرایم و تخلفات و کاهش ورودی پرونده عنوان کرد: منتظر نباشیم که دائما پرونده تشکیل و رسیدگی شود؛ زمانی که جرمی رخ می‌دهد، حتما باید پرونده تشکیل و رسیدگی شود، اما باید مقداری تمرکز خود را روی چرایی انجام جرم بگذاریم و آن گلوگاه را ببندیم و نگذاریم که اساسا جرمی اتفاق افتد.

 

معاون اول قوه قضاییه تصریح کرد: اگر امروز آقای شعبانی مسئولیت دادگستری را عهده می‌گیرند، زمانی موفق هستند که یک‌سال دیگر بگویند با اقدامات انجام شده و همکاری دستگاه‌های مربوطه به‌طور مثال جرم سرقت کاهش داشته‌است؛ البته تمامی این موارد مربوط به دادگستری نیست.

 

وی با تاکید بر توجه ویژه به موضوع حمایت از تولید و اشتغال و تلاش در جهت رفع موانع تولید اظهار کرد: اساسا افتخار نمی‌کنیم که مدیرعامل یک شرکت یا کارخانه در پی تخلف یا جرمی جلب شود؛ البته زمانی که مرتکب جرم شد این اتفاق باید رخ دهد؛ اما هنر آن است که به‌گونه‌ای موضوع مدیریت شود که این مدیر هم موفق باشد و هم زمینه لغزش برای او فراهم نشود و اگر احیانا لغزشی اتفاق افتاد، گاهی اوقات بد عمل می‌کنیم.

 

مصدق در ادامه اذعان کرد: به‌طور مثال زمانی که مدیر یک کارخانه مرتکب تخلف یا جرمی شد، اولین کاری که انجام می‌دهیم این است که درب کارخانه را می‌بندیم و برای کارگران مشکل ایجاد می‌شود؛ در حالی که آن کارگر اصلا خبر ندارد که چه اتفاقی رخ داده است. باید در این زمینه الگو گرفت و دید که در سایر کشورها چگونه رفتار می‌کنند. تخلف و جرم یک مدیر نباید منجر به بیکار شدن کارگران شود.

 

معاون اول قوه قضاییه در پایان گفت: از آقای شعبانی انتظار دارم ظرف هفته‌های آتی یک برنامه عملیاتی برای کاهش پرونده‌ها به‌صورت زمان‌بندی شده تدوین کنند و به بنده بگویند که دادگستری را با چه وضعیتی تحویل گرفتند و برنامه وی در سه ماهه آینده برای بهبود وضعیت چیست.

 

پس از انتصاب حجت‌الاسلام والمسلمین قدرتی، رئیس کل پیشین دادگستری استان قزوین به عنوان معاون حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه، علی شعبانی که پیش از این مسئولیت ریاست دادگاه‌های عمومی و انقلاب شهرستان قزوین را بر عهده داشت، به عنوان رئیس کل داگستری استان قزوین معارفه شد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->