شکایت عراق از اسرائیل به سازمان ملل احتمال دیدار پوتین و ترامپ در چین ادارات بوشهر در روز چهارشنبه (یکم مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد تغییر ساعات کاری سه‌شنبه و تعطیلی ادارات قم روز چهارشنبه اول مرداد ۱۴۰۴ خراسان رضوی در مسیر تقویت نقش زنان در بخشداری‌ها تداوم همکاری تهران و بغداد در دیدار اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با نخست وزیر عراق وزیر اطلاعات: کسب اسناد و مدارک از اهداف رژیم صهیونیستی از دستاورد‌های وزارت اطلاعات بود واکنش امیرخان متقی به اظهارات ترامپ: هیچ نیروی خارجی در بگرام نیست تاکید رئیس جمهور بر ضرورت هماهنگی با قوای مقننه و قضائیه برای وحدت رویه در موضوع تفویض اختیار به استانداری‌ها چین بر راهکار دیپلماتیک در قبال ایران تاکید کرد واژگونی اتوبوس نظامیان اسرائیلی در شرق قدس اشغالی علی آبادی: تا پایان امسال ۳۸۰۰ مگاوات ظرفیت جدید تولید برق وارد مدار می‌شود رزمایش مرکب امداد نجات دریای خزر در دو فاز ساحلی و دریایی برگزار می‌شود رنجبرزاده: نباید اختلاف‌سلیقه‌ها به انسجام داخلی و وحدت ملی آسیب بزند هشدار پکن به تحریم‌های جدید اروپا علیه بانک‌ها و شرکت‌های چینی پزشکیان هفته آینده به پاکستان سفر خواهد کرد رسانه ایرلندی: تعطیلی بندر ایلات پیروزی آشکار صنعا و شکست بی‌سابقه صهیونیست‌ها است آیت الله علم الهدی: سیره امام سجاد (ع)؛ حفظ هویت انقلابی، آگاهی اجتماعی و مسئولیت‌پذیری تاریخی است قالیباف: کشور‌های اسلامی محاصره غزه را بشکنید ادارات ایلام روز چهارشنبه (یکم مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد انتقاد شدید آنروا از بی‌تفاوتی‌ها در برابر گرسنگی در غزه لاریجانی به عنوان نماینده رئیس جمهور به روسیه سفر کرده بود ابلاغ پیام و سلام خاص رهبری انقلاب به خانواده شهید فریدون عباسی پادشاه بلژیک: اوضاع غزه «مایه ننگ بشریت» است رئیس قوه قضائیه: هدف، مبارزه ریشه‌ای با فساد و مفسد است حمله رژیم صهیونیستی به بندر الحدیده یمن (۳۰ تیر ۱۴۰۴) شناور نیروی دریایی روسیه وارد منطقه عمومی رزمایش خزر شد (۳۰ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
نماینده مردم خراسان‌رضوی در مجلس خبرگان رهبری:

دشمن زخمی است و می‌خواهد به دین ضربه بزند

  • کد خبر: ۸۰۶۹
  • ۱۱ آبان ۱۳۹۸ - ۰۷:۴۷
دشمن زخمی است و می‌خواهد به دین ضربه بزند
حمید محمدیان| عضو مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: پیام رهبر انقلاب به جوانان لبنان و عراق این است که حواستان باشد؛ دشمن زخمی است و از قدرت اسلام ضربه خورده است.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیداحمد حسینی خراسانی در مراسم بزرگداشت علامه سیدجعفر مرتضی عاملی، از عالمان لبنانی، در حرم مطهر رضوی با اشاره به جریان‌هایی که در عراق و لبنان شروع شده است.
تصریح کرد: پیام رهبر انقلاب به جوانان لبنان و عراق در روز‌های اخیر این است که حواستان باشد؛ دشمن زخمی است و از قدرت اسلام ضربه خورده است و می‌خواهد به دین حمله کند. عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در ادامه به هشدار‌های رهبری به مسئولان و مردم در حفظ انقلاب اسلامی اشاره و بیان کرد: دشمنان همیشه در کمین هستند تا به اسلام ناب محمدی و نظام اسلامی ضربه وارد کنند. وی در بخشی دیگر از سخنانش علامه عاملی را عالمی مجاهد، پرکار و مخلص خاندان رسالت ائمه اطهار (ع) دانست که آثار و نوشته‌های او شیعیان منطقه را نجات داده است.
این مراسم از سوی نماینده، ولی فقیه در استان، استاندار خراسان‌رضوی، تولیت آستان قدس رضوی و شورای عالی و مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان در رواق کوثر حرم مطهر امام رضا (ع) برگزار شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->