یورش اشغالگران اسرائیلی به مناطق مختلف کرانه باختری ایران اتهامات بی‌اساس مدیرکل سازمان امنیت انگلیس را رد کرد شورای امنیت سازمان ملل متحد از حاکمیت لبنان حمایت کرد عراقچی: ادامه همکاری با آژانس در چارچوب توافق جامع پادمان و قانون مجلس است دستگاه قضایی بنگلادش خواستار اعدام نخست وزیر مخلوع شد جمعیت اعتلا: شرم‌الشیخ تحقیر ملت‌های منطقه با نام صلح بود برجام فردا (شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد دبه جدید اسرائیل برای کارشکنی در توافق غزه تا زمانی که نیرو‌های مسلح آمادگی داشته باشد، دشمن توان تعرض نخواهد داشت نام الجولانی از فهرست تروریسم‌های سازمان ملل حذف شد آیا عربستان به «پیمان ابراهیم» می‌پیوندد؟ آژانس انرژی اتمی با پایان اعتبار برجام، چطور برنامه هسته‌ای ایران را بررسی می‌کند؟ آیت‌الله علم‌الهدی: سیاست‌های ما در مقابله با آمریکا هیچ خطایی نداشته است | «روحیه مقاومت و ایستادگی» کلید موفقیت در ۴۵ سال پیروزی انقلاب طالبان: ایران آمادگی میانجی‌گری بین افغانستان و پاکستان را دارد لاریجانی به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت+ عکس (۲۵ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ فلسطینی در تیراندازی اشغالگران در غزه زخمی شدند (۲۵ مهر ۱۴۰۴) کشته شدن ۷ نظامی پاکستان در نزدیکی مرز با افغانستان (۲۵ مهر ۱۴۰۴) حالت فوق‌العاده در پایتخت پرو اعلام شد (۲۵ مهر ۱۴۰۴) ترامپ به صدور کیفرخواست برای بولتون واکنش نشان داد ویتکاف: توافق‌نامه‌های ابراهیم گسترش خواهد یافت وقوع انفجار در پالایشگاهی در کره جنوبی (۲۵ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو و ترامپ درباره اجرای توافق تبادل اسرا گفت‌و‌گو کردند حمله آمریکا به یک کشتی دیگر در کارائیب (۲۵ مهر ۱۴۰۴) حماس: بازگرداندن اجساد اسرای اسرائیلی زمان‌بر است ۱۸۰ سال زندان در انتظار جان بولتون ترامپ: با پوتین در مجارستان دیدار می‌کنم شهادت و مجروح شدن ۸ تن در سلسله حملات رژیم صهیونیستی به لبنان (۲۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حقوق‌های نجومی زیر ذره‌بین خانه ملت

  • کد خبر: ۸۰۷۷۴
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۷
  • ۱
حقوق‌های نجومی زیر ذره‌بین خانه ملت
نگاهی به چرایی تشکیل هیئت بررسی تحقیق و تفحص از حقوق‌های نامتعارف در مجلس.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ۱۹ مرداد سال جاری بود که مجلس شورای اسلامی در جلسه صحن علنی، با ۲۱۱رأی موافق، ۷رأی مخالف و ۵رأی ممتنع از مجموع ۲۳۴نماینده حاضر در جلسه، با گزارش کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس درخصوص تقاضای تعدادی از نمایندگان برای تحقیق و تفحص از «پرداخت و دریافت حقوق‌های نامتعارف و نجومی» موافقت کرد. در آن زمان، سیدمحمدرضا میرتاج الدینی در تشریح گزارش کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس درباره تقاضای تعدادی از نمایندگان برای تحقیق و تفحص از «پرداخت و دریافت حقوق‌های نامتعارف و نجومی»، گفته بود: «در اجرای ماده ۲۱۲ آیین نامه داخلی مجلس، در ابتدا اطلاعات واصله از دستگاه‌های اجرایی در مورخ ۲۲ دی ماه ۱۳۹۹ در اختیار متقاضیان تحقیق و تفحص قرار گرفت.

نظر به اظهار مورخ ۲۲ دی ماه ۱۳۹۹متقاضیان مبنی بر عدم کفایت اطلاعات ارائه شده کمیسیون، موضوع در جلسه رسمی مورخ ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ کمیسیون که با حضور ۱۷نفر حاضران از نمایندگان عضو کمیسیون، متقاضیان تحقیق و تفحص مطرح و پس از استماع نظرات طرفین، ضرورت انجام تحقیق و تفحص در موضوعاتی نظیر چرایی وجود پرداخت‌ها و دریافت‌های نامتعارف و نجومی در دولت و شرکت‌های وابسته و ناکافی دانستن اقدامات دولت در این زمینه، بی توجهی و غفلت دولت به ضرورت قانونی ایجاد سامانه حقوق و مزایا و علت بروز پدیده تجمل گرایی و اشرافیگری و عدم برخورد قاطع با این پدیده زشت، استنکاف دولت از اجرای قانون و عدم معرفی دریافت کنندگان و پرداخت کنندگان حقوق‌های نامتعارف به مراجع قضایی، عدم تعیین و مشخص نمودن سقف حقوق برای مدیران دولت و شرکت‌های وابسته و نهاد‌های عمومی و همچنین تعیین آخرین وضعیت دریافت کنندگان در مناصب دولتی و وابسته به دولت، شرکت‌ها و نهاد‌های عمومی را مورد توجه قرار دادند.» میرتاج الدینی همچنین میزان وجوه اعاده شده به خزانه و مبالغی که باید برگردد و خلأ‌های قانونی موجود در حقوق این موضوع را از دیگر دلایل تحقیق و تفحص برشمرده بود.

به دنبال این مصوبه پیشین مجلس، اعضای هیئت تحقیق و تفحص از حقوق‌های نجومی مشخص شدند. میرتاج الدینی در گفتگو با «ایسنا» درباره ترکیب هیئت تحقیق و تفحص از حقوق‌های نجومی گفت: طبق ماده ۲۱۲ آیین نامه داخلی مجلس اعضای هیئت رئیسه کمیته تحقیق و تفحص از دریافت و پرداخت حقوق‌های نجومی تعیین و بر اساس آن مالک شریعتی به عنوان رئیس انتخاب شد. همچنین غلامحسین رضوانی و بنده به عنوان نواب رئیس و احسان ارکانی به عنوان دبیر کمیته هیئت تحقیق و تفحص از دریافت و پرداخت حقوق‌های نجومی انتخاب شدیم.

بدین ترتیب، بهروز محبی نجم آبادی، مالک شریعتی، احسان ارکانی، غلامحسین رضوانی، سیدمحمدرضا میرتاج الدینی، روح ا... نجابت، جبار کوچکی نژاد، الیاس نادران، محسن زنگنه، مهرداد گودرزوند چگینی، حسینعلی حاجی دلیگانی و فتح ا... توسلی اعضای هیئت تحقیق و تفحص از حقوق‌های نجومی هستند. در همین رابطه، مالک شریعتی نیاسر، در صفحه شخصی خود در توئیتر، نوشت: ان شاءا... با بهره مندی از گزارش‌های مردمی، گزارش جامع و دقیقی در مهلت قانونی تقدیم خواهد شد. ‏طبق قانون، کار رسمی هیئت با ابلاغ احکام اعضا توسط رئیس محترم مجلس آغاز می‌شود؛ اما مطمئنم رئیس جمهور محترم، موضوع ‎حقوق نجومی استاندار ویژه منتخب سیستان وبلوچستان را شخصا بررسی و به وعده پاسخ گویی عمل خواهند کرد.

همچنین روح ا... نجابت، سخنگوی کمیسیون امورداخلی و شورا‌های مجلس در توئیتی نوشت: «رهبر معظم انقلاب: «ناتمام ماندن کارها، سؤال و اشکال ایجاد می‌کند و متأسفانه در موضوع ‎حقوق‌های نجومی نتیجه رسیدگی برای مردم روشن نشد و سؤالات در ذهن مردم باقی ماند.» در کنار دیگر اعضای هیئت تحقیق و تفحص درصددیم با روشن شدن ابعاد موضوع، کار ناتمام را تمام کرده و مانع تکرار تخلفات شویم.»

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۴
0
0
خودنمایندگان که نمونه بارزوعلنی نجومی که هیج جزوکهکشانی بگیران هستندکی می خوادبه اونهارسیدگی کنه حتمامدرس خیابانی زاهد۱۰۰میلیون حقوق بگیرکه به پاس نجومی چاپیدن بیت المال شداستاندارآنهم ازنوع ویژه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->