۴ دستیار اسکوچیچ مربیان آینده پرسپولیس ستاره سپاهان خارج از لیست دیوگو ژوتا، بازیکن لیورپول درگذشت + علت فوت و فیلم محل حادثه وریا غفوری در آستانه بازگشت به استقلال| ساپینتو هم راضی است؟ تلاش درویش برای جلب رضایت علی دایی تردید اسکوچیچ درخصوص ستاره استقلال کارتال به بازگشت به پرسپولیس فکر می‌کند باقری شاکی از درویش ساپینتو به مدیران استقلال: علی کریمی را می‌خواهم رضا عنایتی سرمربی سایپا شد وحید هاشمیان؛ تیغ دولبه برای پرسپولیسِ تشنه قهرمانی چشمی و حسینی بعد از رضاییان تمدید می‌کنند تاجرنیا بخشش ساپینتو را تکذیب کرد فدراسیون دوومیدانی: برای ورزشکاران بازداشتی وکلای قوی استخدام کردیم | هنوز هیچ اتهامی ثابت نشده است مذاکره مدیران پرسپولیس با علی دایی رضاییان با استقلال تمدید کرد بررسی مسیرهای صعود تیم ملی به مرحله نهایی لیگ ملت‌های والیبال ادعای درویش: کارتال از پرسپولیس غرامت نمی‌گیرد علی کریمی - استقلال، دوباره جدی شد وحید هاشمیان در یک‌قدمی نیمکت پرسپولیس
سرخط خبرها

نکونام گزینه جانشینی مجیدی| برکناری مجیدی در دستور کار هیات مدیره استقلال!

  • کد خبر: ۸۰۹۱۲
  • ۲۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۲
نکونام گزینه جانشینی مجیدی| برکناری مجیدی در دستور کار هیات مدیره استقلال!
هیات مدیره باشگاه استقلال قصد دارد با بررسی عملکرد فرهاد مجیدی در ماه‌های اخیر درباره ادامه همکاری او به جمع بندی نهایی برسد. از جواد نکونام به عنوان جدی‌ترین گزینه جانشینی مجیدی یاد می‌شود.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، به دنبال اظهارات احمد مددی، مدیرعامل باشگاه استقلال درباره فرهاد مجیدی و ماجرای بررسی عملکرد سرمربی استقلال در ماه‌های اخیر احتمال جدایی این مربی از استقلال به نقطه اوج رسیده است. با توجه به اینکه مجیدی بعد از صحبت‌های احمد مددی وعده افشاء گری و مصاحبه تصویری داده به نظر می‌رسد اختلاف‌ها میان او مدیران باشگاه استقلال ابعاد تازه‌ای به خود بگیرد و این مربی به سمت در‌های خروجی باشگاه استقلال سوق داده شود.

مجیدی در ۳ دوره به عنوان جانشین شفر، استراماچونی و فکری به استقلال آمده که در این ایام نتوانسته جامی برای استقلال تصاحب کند. آخرین بازی او نیز مقابل الهلال عربستان با شکست استقلال همراه بود تا به نوعی نارضایتی مدیران باشگاه استقلال درباره عملکرد او نمایان شود.

از جواد نکونام به عنوان جدی‌ترین گزینه برای جانشینی مجیدی دراستقلال لیگ بیست و یکم یاد می‌شود، هرچند که از گوشه و کنار شنیده می‌شود مدیران استقلال منتظر اظهارات مجیدی مانده‌اند تا بعد از آن تصمیم مقتضی را اتخاذ کنند. باید دید که درنهایت وضعیت مجیدی با استقلال به کجا خواهد رسید و آیا این مربی بار دیگر ار هیات مدیره استقلال رای اعتماد خواهد گرفت یا اینکه به سمت خروج از استقلال سوق داده خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->