زمان دور ششم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا مشخص شد + جزئیات هشدار حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یمن فرانسه خواستار آتش‌بس و رفع محاصره غزه شد ترامپ: روز پنجشنبه با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد عراقچی تاکید کرد: تداوم حمایت همه‌جانبه ایران از مردم و مقاومت فلسطین فرماندار و دادستان ایالت کالیفرنیا از ترامپ شکایت کردند فرودگاه بن‌گوریون رژیم صهیونیستی، هدف شلیک موشک بالستیک یمن (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ فرماندار کالیفرنیا را به بازداشت تهدید کرد جزئیاتی از پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی تروئیکای اروپایی در شورای حکام آژانس حمله یمن با موشک بالستیک به سرزمین‌های اشغالی (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه مهم دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درپی عملیات پیچیده اطلاعاتی سربازان گمنام امام‌زمان(عج) سردار سلامی: نقطه اصابت موشک‌های ایران در اسرائیل دقیق‌تر شد تلاش برای آزادی غزه با الگو از پیاده‌روی اربعین | راه قدس از کربلا می‌گذرد رئیس سازمان اطلاعات سپاه: نفوذ وزارت اطلاعات در ساختار اسرائیل شاهکار است معاون دبیرکل جبهه مردمی برای آزادی فلسطین با سردار سلامی دیدار کرد تخت روانچی: پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا منطقی است حجت الاسلام صدیقی: دو تن از بستگانم با دستور قضایی بازداشت شده‌اند آخرین خبر‌ها از دستگیری ۱۳ داعشی در تهران (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) بقایی: انعطاف کافی را برای مذاکره درباره برنامه هسته‌ای‌مان نشان داده‌ایم گفت و گوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران نشست خبری رئیس مجلس شورای اسلامی هفته آینده (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزار می‌شود شهادت ۱۳۰ فلسطینی در اطراف مراکز «توزیع کمک‌ها» در دو هفته گذشته شمار شهدای جنگ غزه به ۵۴هزارو ۹۲۷ نفر رسید (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | آتش‌سوزی در اطراف قدس اشغالی هرج‌ومرج در آمریکا چه تأثیری بر مذاکرات با ایران دارد؟ عضو هیئت‌رئیسه مجلس: عملکرد بانک‌ها در پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه قابل‌قبول نیست آمادگی مشهد برای میزبانی بیش از ۲۰ هیئت دیپلماتیک در مجمع مجالس آسیایی + ویدئو نخستین واکنش حجت الاسلام صدیقی به دستگیری فرزندش (۱۹ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کمک تهران به بیروت برای تقویت جبهه مقاومت

  • کد خبر: ۸۱۱۵۳
  • ۲۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۴
کمک تهران به بیروت برای تقویت جبهه مقاومت
بازخوانی واکنش ها به ورود دومین کاروان حامل سوخت ایران به لبنان.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به دنبال بحران سوخت در لبنان، روز گذشته، دومین کاروان کامیون‌های حامل مازوت ایرانی از مرز‌های سوریه عبور کردند و به سوی لبنان در حال حرکت هســـتند. نخـــســتین کـــاروان کامیون‌های سوخت ایرانی نیز روز پنجشنبه ۲۵ شهریور وارد لبنان شد که با جشن و استقبال مردم این کشور همراه بود. این محموله ابتدا با کشتی به بندری در سوریه رفت و سپس ازآنجا با کامیون به لبنان حمل شد.

اما این نقل و انتقال کاروان‌های سوخت از ایران به سوی لبنان با واکنش‌های مختلفی همراه شده است. ازجمله هادی بیگی نژاد، نماینده ملایر و عضو کمیسیون انرژی مجلس، در این باره در صفحه شخصی خود در توئیتر، نوشت: «‏ارسال سوخت به لبنان علاوه بر آشکار کردن ابعاد نوینی از قدرت منطقه‌ای ایران، ثابت کرد به جای پیوستن به FATF و دقیق‌تر کردن تحریم‌ها می‌توان با افزایش مبادلات تجاری با کشور‌های تحت تحریم آمریکا، به ظرفیت‌های جدیدی برای تقویت اقتصاد دست یافت.»

کمک‌های ایران با هدف سلطه سیاسی بر لبنان نیست

اما واردات سوخت از ایران، با مخالفت‌ها و انتقاداتی نیز در لبنان همراه شده است. از جمله، نجیب میقاتی، نخست وزیر لبنان، در گفتگو با شبکه «سی ان ان» واردات سوخت ایران به لبنان را نقض حاکمیت این کشور خواند؛ زیرا این عملیات بدون اجازه دولت انجام شده است. اما در مقابل، صلاح فحص،  نماینده جنبش امل در تهران، در گفتگو با «ایلنا» در پاسخ به انتقادات با محوریت کمک‌های ایران به لبنان از جمله درمورد اخیر انتقال سوخت به این کشور، گفت: برای برخی گروه‌ها در لبنان و همچنین برخی کشور‌های غربی، ایران همیشه متهم است. می‌خواهند مواردی را به تهران تحمیل کنند، اما زیر بار هیچ کدام از فشار‌ها نمی‌رود در نتیجه متهمش می‌کنند؛ زیرا ایران دشمن رژیم صهیونیستی است.

ایران به لبنان کمک می‌کند و بار‌ها هم اعلام آمادگی کرده است که در موارد متعدد به لبنان کمک کند، اما متاسفانه گروه‌هایی در لبنان و حتی خارج از لبنان از این موضوع واهمه دارند و فکر می‌کنند ایران درصدد تسلط سیاسی بر لبنان است و این د رحالی است که من معتقدم ایران تنها کشوری است که در پس کمک‌های خود دید استعماری ندارد. هدف ایران در مرحله اول تقویت مقاومت ضدصهیونیستی و در مرحله دوم کمک به مردم لبنان است و من فکر نمی‌کنم که ایران خواسته دیگری را دنبال کند، زیرا تاکنون و بیش از ۴۰سال پس از انقلاب این چنین بوده است.

همچنین نماینده فراکسیون وابسته به حزب‌ا... در پارلمان لبنان گفت که ارسال سوخت ایران در راستای حفظ کرامت لبنان و شکست تحریم‌های آمریکاست. به گزارش پایگاه خبری «العهد»، ایهاب حماده تأکید کرد: اقدام حزب‌ا... در واردات سوخت در راستای خدمت به مردم و حفظ کرامت آن‌هاست. همه می‌دانند که آمریکا ممانعت می‌کند، اما ایران دست یاری به‌سوی مقاومت دراز می‌کند تا تحریم‌ها علیه ملت لبنان را بشکند؛ بنابراین سوخت را از ایران به سمت سوریه و لبنان می‌فرستد تا علی‌رغم نارضایتی واشینگتن، مرحله جدیدی در سطح سوخت و دارو ایجاد کند و به محدودیت‌های آمریکا هیچ توجهی نکند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->