نتانیاهو برای بررسی اوضاع غزه جلسه امنیتی برگزار می‌کند افزایش ۳۴ درصدی بودجه دفاعی ترکیه | آنکارا به دنبال چیست؟ ثبت جنایتی جدید از رژیم صهیونیستی| سرقت اعضای بدن شهدای فلسطینی به دست جنایتکاران اسرائیلی حماس توسط وزیر جنگ اسرائیل تهدید شد اظهارات توهین آمیز ترامپ علیه رئیس جمهور کلمبیا شهادت و زخمی شدن بیش از ۱۸۰ فلسطینی پس از آتش‌بس غزه (۲۷ مهر ۱۴۰۴) اظهارات گروسی درباره محل اورانیوم غنی‌‎شده ایران پس از حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی (۲۷ مهر ۱۴۰۴) گردان‌های قسام درباره پیدا کردن جسد یک اسیر اسرائیلی دیگر بیانیه داد حماس: به آتش‌بس پایبند هستیم جاسوس موساد در قم اعدام شد سفیر ایران در هند: تهران و دهلی شرکای طبیعی یکدیگر هستند قرارگاه نیروی قدس سپاه پاسداران: شهادت جمعی از سران طوایف اهل‌سنت بی‌پاسخ نمی‌ماند تأکید استاندار خراسان رضوی بر استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها برای مدیریت مسائل پیچیده استان خشم اسلام‌آباد از نزدیکی دهلی نو- کابل | هدف هند از دعوت امیرخان متقی افزایش تنش افغانستان و هند بود «ملاکمال صلاحی‌زهی» از معتمدین بلوچ ترور شد‌ نمایش یک پهپاد در پارلمان بریتانیا صحنه‌ای تأسف‌بار است که توسط لابی اسرائیل اجرا شده است برگزاری افتتاحیه دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی با حضور یکی از سران قوا در مشهد پیام دبیرکل حزب‌الله لبنان به رهبر انصارالله در پی شهادت رئیس ستاد ارتش یمن اسلامی در اردبیل: فناوری هسته‌ای می‌تواند برکات فراوانی را برای ملت ایران به ارمغان آورد واکنش مجمع تشخیص مصلحت به ادعای نماینده مردم مشهد در مجلس درباره CFT یک خودروی مهندسی ارتش اسرائیل در غزه منفجر شد تأکید وزیر میراث فرهنگی بر حفظ انسجام ملی و تقویت تعلق ایرانیان خارج از کشور عارف: جنگ آینده، نبرد «علم با علم» و «فناوری با فناوری» است درگیری شدید در رفح | اسرائیل آتش‌بس غزه را نقض کرد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) آغاز فراخوان اعزام مشمولان خدمت در آبان سال جاری (۲۷ مهر ۱۴۰۴) واکنش حماس به بیانیه وزارت خارجه آمریکا | ادعای نقض آتش بس از سوی ما نادرست است عارف: انسجام، همدلی و هم‌افزایی میان دستگاه‌ها می‌تواند ما را به جایگاه نخست فناوری منطقه برساند
سرخط خبرها

حسن نصرالله: بایدن به دنبال جنگ داخلی در افغانستان بود

  • کد خبر: ۷۷۸۷۰
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۷
حسن نصرالله: بایدن به دنبال جنگ داخلی در افغانستان بود
دبیرکل حزب الله لبنان ضمن انتقاد از احتکار سوخت در این کشور گفت که رخدادهای لبنان بخشی از جنگ اقتصادی است که هدف آن، تحقیر ملت و مقاومت لبنان است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شبکه العالم در این باره گزارش داد که سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان از دست داشتن برخی از سران سیاسی این کشور در بحران سوخت موجود در لبنان خبر داد و گفت که این افراد، شریک سرپوش گذاشتن بر اقدامات محتکران سوخت هستند.

 

شبکه خبری المیادین به نقل از نصرالله گزارش داد، برخی از این افراد، احتکار را نادیده می‌گیرند و بر قاچاق متمرکز می‌شوند تا سوریه و هم‌پیمانان این کشور را هدف قرار دهند.

 

وی با بیان اینکه حزب الله در راستای تأمین سوخت بیمارستان‌ها و شهرداری‌ها تلاش می‌کند، از تماس این جنبش با مسؤولان سوری برای دریافت گازوئیل خبر داد.

 

دبیرکل حزب الله با اشاره به اینکه کنترل مرزها، مسؤولیت دولت است، نه حزب الله، خاطر نشان کرد: «هر کس فکر می‌کند ما حامی قاچاق به سوریه هستیم، در اشتباه به سر می‌برد».

 

نصرالله تصریح کرد: رخدادهای لبنان بخشی از جنگ اقتصادی است که هدف آن، تحقیر ملت و مقاومت لبنان است.

 

وی با بیان اینکه آمریکا خواستار لبنانِ ضعیف و خوار است، تصریح کرد: «لبنان بخشی از جبهه یا محوری است که بیش از چند بار، طرح آمریکا را شکست داد... آمریکایی‌ها نخست وزیر لبنان را در سال ۲۰۱۹، با اعمال فشار، مجبور کردند که کناره‌گیری کند».

 

دبیرکل حزب الله با اشاره به اینکه هدف از جنگ اقتصادی، تحت فشار گذاشتن ملت لبنان برای فروپاشی است، خاطرنشان کرد: مقاومت، قوی و مستحکم است و رخدادهای چند روز پیش این مسئله را ثابت کرد.»

 

نصرالله در بخش دیگر سخنرانی خود به مساله افغانستان پرداخت و گفت: «اتفاقات افغانستان بسیار مهم است و ملل منطقه باید ابعاد راهبردی آن را درک کنند.»

 

وی با اشاره به خروج نظامیان آمریکا از افغانستان گفت که رئیس جمهوری آمریکا «مجبور شد نیروهای خود را خارج کند؛ چرا که بیش از این تحمل نداشت و شکست خود را گردن اشرف غنی‌، رئیس‌جمهوری افغانستان انداخت. بایدن گفت که بیش از یک تریلیون دلار هزینه کرده است، ولی شکست خورده و خوار خارج شدند.»

 

نصرالله با بیان اینکه آمریکا همچنان درکی از منطقه ندارد و خطاهای خود را تکرار می‌کند، خاطر نشان کرد: «بایدن خواستار جنگ داخلی در افغانستان از طریق جنگ بین طالبان و نیروهای افغان بود.»

 

وی در پایان تأکید کرد: «بایدن گفت که وظیفه آمریکایی نیست که به نیابت از کسی بجنگند. این پیام خطاب به کسانی است که منتظرند تا به جای آنان بجنگند.»

 

دبیرکل حزب‌الله لبنان همچنین گفت: آمریکایی‌ها تجهیزات و سگ‌های پلیس را از افغانستان خارج کردند اما کسانی که با آنها کار کردند را نبردند.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->