جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حسن نصرالله: بایدن به دنبال جنگ داخلی در افغانستان بود

  • کد خبر: ۷۷۸۷۰
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۷
حسن نصرالله: بایدن به دنبال جنگ داخلی در افغانستان بود
دبیرکل حزب الله لبنان ضمن انتقاد از احتکار سوخت در این کشور گفت که رخدادهای لبنان بخشی از جنگ اقتصادی است که هدف آن، تحقیر ملت و مقاومت لبنان است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شبکه العالم در این باره گزارش داد که سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان از دست داشتن برخی از سران سیاسی این کشور در بحران سوخت موجود در لبنان خبر داد و گفت که این افراد، شریک سرپوش گذاشتن بر اقدامات محتکران سوخت هستند.

 

شبکه خبری المیادین به نقل از نصرالله گزارش داد، برخی از این افراد، احتکار را نادیده می‌گیرند و بر قاچاق متمرکز می‌شوند تا سوریه و هم‌پیمانان این کشور را هدف قرار دهند.

 

وی با بیان اینکه حزب الله در راستای تأمین سوخت بیمارستان‌ها و شهرداری‌ها تلاش می‌کند، از تماس این جنبش با مسؤولان سوری برای دریافت گازوئیل خبر داد.

 

دبیرکل حزب الله با اشاره به اینکه کنترل مرزها، مسؤولیت دولت است، نه حزب الله، خاطر نشان کرد: «هر کس فکر می‌کند ما حامی قاچاق به سوریه هستیم، در اشتباه به سر می‌برد».

 

نصرالله تصریح کرد: رخدادهای لبنان بخشی از جنگ اقتصادی است که هدف آن، تحقیر ملت و مقاومت لبنان است.

 

وی با بیان اینکه آمریکا خواستار لبنانِ ضعیف و خوار است، تصریح کرد: «لبنان بخشی از جبهه یا محوری است که بیش از چند بار، طرح آمریکا را شکست داد... آمریکایی‌ها نخست وزیر لبنان را در سال ۲۰۱۹، با اعمال فشار، مجبور کردند که کناره‌گیری کند».

 

دبیرکل حزب الله با اشاره به اینکه هدف از جنگ اقتصادی، تحت فشار گذاشتن ملت لبنان برای فروپاشی است، خاطرنشان کرد: مقاومت، قوی و مستحکم است و رخدادهای چند روز پیش این مسئله را ثابت کرد.»

 

نصرالله در بخش دیگر سخنرانی خود به مساله افغانستان پرداخت و گفت: «اتفاقات افغانستان بسیار مهم است و ملل منطقه باید ابعاد راهبردی آن را درک کنند.»

 

وی با اشاره به خروج نظامیان آمریکا از افغانستان گفت که رئیس جمهوری آمریکا «مجبور شد نیروهای خود را خارج کند؛ چرا که بیش از این تحمل نداشت و شکست خود را گردن اشرف غنی‌، رئیس‌جمهوری افغانستان انداخت. بایدن گفت که بیش از یک تریلیون دلار هزینه کرده است، ولی شکست خورده و خوار خارج شدند.»

 

نصرالله با بیان اینکه آمریکا همچنان درکی از منطقه ندارد و خطاهای خود را تکرار می‌کند، خاطر نشان کرد: «بایدن خواستار جنگ داخلی در افغانستان از طریق جنگ بین طالبان و نیروهای افغان بود.»

 

وی در پایان تأکید کرد: «بایدن گفت که وظیفه آمریکایی نیست که به نیابت از کسی بجنگند. این پیام خطاب به کسانی است که منتظرند تا به جای آنان بجنگند.»

 

دبیرکل حزب‌الله لبنان همچنین گفت: آمریکایی‌ها تجهیزات و سگ‌های پلیس را از افغانستان خارج کردند اما کسانی که با آنها کار کردند را نبردند.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->