تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتابخوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی در کشور کاهش یافت آخرین جزئیات برگزاری امتحانات نهایی از فردا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین آمار از ورود زائران ایرانی به عربستان (۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴) درباره سهم ما از پویش‌هایی که به غذای مراسم ترحیم نه‌ می‌گویند | نه به  ضیافت سوگ
سرخط خبرها

رتبه‌بندی معلمان در مرحله تأمین بودجه | حقوق‌ها از دریافتی کارمندان بیشتر می‌شود (۳۱ شهریور ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۸۱۵۴۷
  • ۳۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۹
  • ۱
رتبه‌بندی معلمان در مرحله تأمین بودجه | حقوق‌ها از دریافتی کارمندان بیشتر می‌شود (۳۱ شهریور ۱۴۰۰)
دبیر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی: فرهنگیان نگران نباشند امسال به هر صورت رتبه‌بندی اجرا می‌شود، اکنون در این مرحله گیر کرده‌ایم که منابع مالی را برای رتبه‌بندی تعریف کنیم البته قطعاً ۲۰۰ هزار میلیارد تومان نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین حق‌وردی دبیر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره بازگشایی حضوری مدارس اظهار کرد: اصل نخست حفظ سلامت دانش‌آموزان و معلمان است، جلسات متعددی درباره بهترین شیوه بازگشایی مدارس برگزار شد، با توجه به اینکه واکسیناسیون تکمیل نشده و برای دانش‌آموزان به تازگی آغاز شده است، قرار شد بازگشایی حضوری نداشته باشیم و پس از تکمیل واکسیناسیون به تدریج در طول سال به سمت آموزش حضوری برویم.

وی افزود: با وجود اینکه آموزش مجازی یک انتخاب نیست و فرآیند تعلیم و تربیت به درستی اتفاق نمی‌افتد، اما حضوری شدن آموزش باید با تضمین سلامت باشد.

حق‌وردی درباره کیفیت آموزشی گفت: تا زندگی معلمان را براساس شرایط اقتصادی جامعه تامین نکنیم، نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم کیفیت آموزش خود را نشان دهد.

دبیر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره رتبه بندی معلمان عنوان کرد: رتبه‌بندی معلمان باید اوایل دهه ۹۰ اجرا می‌شد، اما اواخر دولت قبل لایحه رتبه بندی به مجلس فرستاده شد، این لایحه در کمیسیون آموزش بررسی و نقایص رفع شد.

وی ادامه داد: مشکلی که پیش آمده این است که دولت، اجرای رتبه‌بندی معلمان را در سه سال برنامه‌ریزی کرده بود، در بودجه امسال ۱۵ هزار میلیارد تومان برای رتبه‌بندی گذاشته بودیم، فرهنگیان نگران نباشند امسال به هر صورت رتبه‌بندی اجرا می‌شود.

حق‌وردی بیان کرد: لایحه دولت بار مالی مشخص داشت و با مصوبه مجلس بار مالی افزایش یافت و، چون زیاد شد قطعا شورای نگهبان آن را رد می‌کند. اگر لایحه رتبه‌بندی دولت اجرا شود، حقوق معلمان حدود ۲۵ درصد از متوسط دریافتی کارمندان دولت بیشتر می‌شود.

دبیر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس متذکر شد: بودجه آموزش و پرورش، ۱۱۵ هزار میلیارد تومان است، اگر بخواهیم رتبه‌بندی را متناظر با ۸۰ درصد حقوق هیئت علمی دانشگاه‌ها اجرا کنیم، ۲۰۰ هزار میلیارد تومان بار مالی دارد، اکنون بحث مجلس این است که رتبه بندی اجرا و اصل ۷۵ نشود.

وی ادامه داد: اکنون در این مرحله گیر کرده‌ایم که منابع مالی را برای رتبه‌بندی تعریف کنیم البته قطعا ۲۰۰ هزار میلیارد تومان نیست، وزارت آموزش و پرورش، سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی در حال بررسی رتبه‌بندی هستند تا مشکل حل شود، اگر حل شد در ماه‌های آینده شاهد اجرا رتبه‌بندی خواهیم بود.

حق‌وردی در برنامه تلویزیونی به وقت ایران با بیان اینکه یکی از بحث‌هایی که در آموزش مجازی داریم، رفع محرومیت از دانش‌آموزانی است که به هر عنوان دسترسی به این امکانات ندارند، گفت: حدود ۳ میلیون تا ۳.۵ میلیون نفر هستند البته همه این‌ها به دلایل مختلف دسترسی ندارند مثلا در مناطق مرزی تحت پوشش شبکه نیستند. یکی از برنامه‌هایی که هم دولت و هم مجلس باید بیشتر توجه کند، رفع محرومیت این ۳.۵ میلیون دانش‌آموز است که امکان استفاده از آموزش مجازی را ندارند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
United States of America
۱۱:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
0
1
ما رفع فرق را می خواهیم چرا کارمند بانک با سابقه کم بهترین خانه و ماشین داشته باشه ولی معلم که اونو با سواد کرده بره کارگری
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->