ارائه روزانه ۷۰ هزار خدمت در درمانگاه‌های خصوصی مشهد| ۷ هزار پزشک و پرستار در مراکز درمانی خصوصی مشغول کار هستند علت آتش‌سوزی امشب و مشاهده دود در شرق تهران(خیابان دماوند) چه بود؟ (۱۸ مهر ۱۴۰۴) تعطیلی ۲۴ درمانگاه خصوصی مشهد در ۵ سال اخیر | بدقولی بیمه‌ها، بلای جان مراکز درمان سرپایی + فیلم دستگیری عامل اسیدپاشی به رئیس شورای شهر «درود» خراسان رضوی زندگی سالم با سلامت روان | گذری کوتاه بر مفهوم سلامت روان از منظر روان‌شناختی، جامعه‌شناسی، پزشکی و دینی آیا میزان مهریه کاهش می‌یابد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر
سرخط خبرها

ماجرای واردات کروکودیل از مالزی به مشهد چه بود؟

  • کد خبر: ۸۱۵۶۶
  • ۳۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۷
ماجرای واردات کروکودیل از مالزی به مشهد چه بود؟
خبری مبنی بر واردات تعدادی کروکودیل از کشور مالزی به مزرعه‌ای در مشهد منتشر شد که واکنش‌های مختلفی را به همراه داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، تورج همتی، مدیر کل محیط زیست خراسان رضوی، در گفتگو با ایسنا در این خصوص اظهار کرد: سال ۹۳ از یک متقاضی درخواستی مبنی واردات ۴۰۰ سر کروکودیل به منظور پرورش آن در استان به دست ما رسید. همان سال پیگیری‌های لازم توسط متقاضی انجام شد و او به صورت مکرر به سازمان مرکزی و اداره کل مراجعه می‌کرد.

وی افزود: در سه سال اخیر پیگیری‌های وی بیشتر شد. نهایتا در سال ۹۸ ایراداتی به درخواست وی وارد و سپس رفع شد و پروانه بهره‌برداری برای واردات ۸۰ سر کروکودیل با هماهنگی سازمان مرکزی برای مزرعه پرورش کروکودیل در مشهد در همین سال صادر شد که قرار است به زودی وارد استان شود.  

همتی با بیان اینکه در مجوزی که صادر شده تمام شرایط و ضوابطمان را در ۲ صفحه به متقاضی اعلام کردیم، گفت: متقاضی ملزم بود تمام این شرایط را رعایت کرده و اگر مشکلی بود، آن را رفع کند. طبیعتا اگر وی این ضوابط را رعایت نمی‌کرد، هم مجوز ما باطل می‌شد و هم با فرد متقاضی برخورد قانونی می‌کردیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی تصریح کرد: ۵ سال طول کشید تا متقاضی پروانه را اخذ کند، چون اشکال کار بیشتر به بروکراسی‌های اداری و رعایت نشدن الزامات حین ساخت و اجرا توسط او بازمی‌گشت. هر دفعه که همکاران درخواست ایشان را بررسی کردند، می‌دیدند که نقصی وجود دارد که باید رفع شود، اما متقاضی مزبور برای مدت زیادی این مشکلات را رفع نکرد و به همین دلیل روند صدور مجوز چندین سال طول کشید.

وی در خصوص شرایط و ضوابط مشخص شده در مجوز پرورش کروکودیل گفت: به طور مثال یکی از ضوابط این بود که با مجوز صادر شده هیچ گونه دیگری جز کروکودیل وارد نشود. همچنین ذکر شده که پرورش این گونه باید در آب شور باشد و در کنار آن هیچ گونه دیگری پرورش پیدا نکند. علاوه بر این به کارگیری دامپزشک، جزئیات تغذیه گونه‌ها و... از دیگر شرایطی است که بر آن تاکید شده است.

همتی ادامه داد: آمار ورود و خروج، میزان تولد و مرگ‌ومیر گونه‌ها، بیماری‌ها، میزان دوز موادی که به عنوان مکمل مصرف می‌شود و... باید توسط پرورشگاه به صورت ادواری به اداره کل حفاظت محیط زیست استان گزارش شود. همچنین باید از انتقال بیماری‌ها و هر گونه مرگ غیرطبیعی در این حیوانات جلوگیری شود.  

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی در پاسخ به این سوال که چه دلایلی برای تکثیر و پرورش این گونه در استان وجود دارد، گفت: تجارت پوست کروکودیل احتمالا یک صنعت پربازده است که درآمد خوبی دارد. پوست کروکودیل در جهان بسیار ارزشمند است. از این رو فرد متقاضی در حال پیشبرد یک فعالیت اقتصادی و تجاری است.

وی افزود: همچنین ممکن است این تجارت یک فعالیت در زمینه گردشگری هم باشد و علاقه‌مندان بتوانند از این گونه بازدید کنند. البته این موضوع نیازمند پروتکل‌های بیشتر و سخت‌تر است. فعلا آنچه متقاضی درخواست کرده، صرفا تکثیر و پرورش کروکودیل است.

همتی در پاسخ به این سوال که آیا پیش از مجوزی مشابه این در سایر نقاط کشور صادر شده، گفت: در چابهار تعدادی کروکودیل نگهداری می‌شود که فکر می‌کنم بومی باشد، اما نگهداری کروکودیل در آن خطه عمدتا به عنوان جاذبه گردشگری است نه تکثیر و پرورش.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->