پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی
سرخط خبرها

جزئیات آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۱ ـ ۱۴۰۰؛ فردا ۳ گروه از دانش‌آموزان به مدرسه می‌روند

  • کد خبر: ۸۱۷۴۱
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۷
جزئیات آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۱ ـ ۱۴۰۰؛ فردا ۳ گروه از دانش‌آموزان به مدرسه می‌روند
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در امر بازگشایی مدارس به تشریح جزئیات آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۱ ـ ۱۴۰۰ پرداخت و گفت: از فردا دانش‌آموزان کم‌جمعیت روستایی و عشایری، دانش‌آموزان هنرستانی و کلاس اولی‌ها به مدرسه می‌روند.

به گزارش شهرآرانیوز، سال تحصیلی ۱۴۰۱ ـ ۱۴۰۰ از فردا سوم مهر ۱۴۰۰ آغاز می‌شود؛ زنگ بازگشایی مدارس هم قرار است با حضور رئیس‌جمهور در یکی از مدارس کشور نواخته شود.

همچنین مراسم نمادین در تعدادی از مدارس برگزار می‌شود که این برنامه‌ها لزوما به معنای بازگشایی حضوری مدارس نیست.

در خصوص بازگشایی مدارس با علیرضا کمرئی سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در امر بازگشایی مدارس و معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفتگو کردیم.

کمرئی به خبرنگار فارس گفت: بر اساس اولویت‌هایی که مشخص کردیم، فردا دانش‌آموزان مدارس کم جمعیت روستایی و عشایری، دانش‌آموزان هنرستانی برای دروس مهارتی و دانش‌آموزان پایه اول ابتدایی به مدرسه می‌روند.

وی ادامه داد: سایر دانش‌آموزان، آموزش را فعلا از طریق شبکه آموزشی دانش‌آموزان (شاد) و مدرسه تلویزیونی دنبال می‌کنند.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در امر بازگشایی مدارس در واکنش به این جمله که «برخی دبستان‌ها هنوز هیچ برنامه‌ای به خانواده‌ها برای حضور دانش‌آموزان کلاس اولی در مدرسه نداده است»، گفت: خانواده‌ها عجله نکنند. مدارس متناسب با شرایط و با در نظر وضعیت و رعایت پروتکل‌ها و دستورالعمل‌ها اقدام می‌کنند و به خانواده‌ها اطلاع می‌دهند.

وی با بیان اینکه حضور دانش‌آموز کلاس اولی در مدرسه حداقل یکبار در هفته بوده و در ساعات طولانی نیست، اضافه کرد: حضور دانش‌آموزان کلاس اولی در مدرسه صرفا جهت آشنایی دانش‌آموز با مدرسه و معلم است و قرار نیست که روند آموزش صرفا از این طریق باشد.

کمرئی درباره حضور پایه دومی‌ها در مدارس گفت: بر اساس الگوی بازگشایی مدارس، دانش‌آموزان پایه دومی‌ها مجاز به حضور در مدرسه نیستند؛ البته ممکن است مدرسه‌ای، یک روز با رعایت پروتکل‌ها برای آشنایی دانش‌آموزان با معلم، جلسه‌ای را برگزار کند، اما فعلا آموزش مستمر حضوری برای این گروه مجوز داده نشده است.

وی تصریح کرد: در نیمه اول مهر، مدارس کم جمعیت عشایری و روستایی و در نیمه دوم مهر، مدارس پرجمعیت عشایری و روستایی با پیش‌بینی پروتکل‌ها و مجوز‌ها شروع به فعالیت می‌کنند؛ همچنین در مهر ماه هنرستانی‌ها برای آموزش دروس مهارتی و «کلاس اولی‌ها به صورت محدود» در مدارس حضور می‌یابند.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در امر بازگشایی مدارس درباره سرانه بهداشتی مدارس اظهار کرد: سرانه بهداشتی مدارس تأمین اعتبار شده است و در حال توزیع است.

کمرئی درباره مراسم نمادین بازگشایی مدارس نیز تصریح کرد: ممکن است مدارسی با حضور تعدادی از دانش‌آموزان، مراسم نمادینی در ساعت محدود برای آغاز سال تحصیلی داشته باشند، اما کلاس‌های درس فقط برای همان استثنا‌هایی که اعلام کردیم تشکیل می‌شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->