واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

رهبر کره شمالی در نامه‌ای به رئیس جمهور چین خواستار روابط قوی دو کشور شد

  • کد خبر: ۸۱۸۳۵
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۹
رهبر کره شمالی در نامه‌ای به رئیس جمهور چین خواستار روابط قوی دو کشور شد
رسانه دولتی پیونگ‌یانگ گزارش کرد که کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی در نامه‌ای به شی جینپینگ، رئیس جمهوری چین گفته است که روابط قوی کشورش را با چین در برابر "چالش‌های خبیثانه و جلوگیری از نیروهای متخاصم" افزایش خواهد داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یونهاپ در این باره نوشت، کیم جونگ اون این صحبت را در پاسخ به نامه قبلی رئیس جمهوری چین که در آن شی جینپینگ هفتاد و سومین سالگرد تاسیس کره شمالی را تبریک گفته بود، انجام داد؛ مراسمی که در آن رهبر چین گفت قصد دارد این روابط دوستی و همکاری را به صورت طولانی مدت و به شیوه‌ای پایدار توسعه دهد.

کیم جونگ اون در این نامه نوشت: من خیلی خوشحالم از اینکه شاهد افزایش همکاری و دوستی صمیمانه بین "جمهوری دموکراتیک خلق کره" و چین هستم. در حالی که باید چالش‌های خبیثانه و نیروهای متخاصم را از میان برداریم.

وی خاطرنشان کرد که روابط دو کشور رشد و توسعه روز افزونی نیز خواهد داشت.

کره شمالی در میان بن‌بست طولانی درخصوص مذاکرات خلع سلاح هسته‌ای با آمریکا، روابطش را با سایر کشورهای سوسیالیستی از جمله چین و روسیه تقویت کرده است.

خواهر کیم جونگ اون، کیم یو-جونگ پیشنهاد اخیر "مون جه این"، رئیس جمهور کره جنوبی را برای اعلام رسمی پایان جنگ کره در سال‌های 1950 تا 1953 یک "ایده تحسین برانگیز" تلقی کرد و همچنین خاطرنشان کرد که اگر سئول آنچه را که وی "سیاست خصمانه شدید" در قبال کره شمالی خوانده بود حذف کند، پیونگ‌یانگ مایل است تا پیرامون توسعه روابط بین دو کره‌ بحث کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->