سخنگوی سازمان انرژی اتمی: ماجرای تورقوزآباد و ورامین خرابکاری بود حمله پهپادی اوکراین و تعطیلی فرودگاه‌های مسکو کشتی بشردوستانه مادلین، در نزدیکی غزه | اسرائیل آماده بازگرداندن سرنشینان دستور پزشکیان برای تجهیز سازمان محیط زیست به پهپاد و دوربین‌های جدید ایران به‌زودی به پیشنهاد آمریکا جواب مناسب خواهد داد دستگیری دو پسر حجت‌الاسلام صدیقی تأکید ایتالیا بر علاقه‌مندی برای تعمیق روابط با ایران وقوع حادثه امنیتی برای نظامیان صهیونیست در شرق غزه ادارات یزد فردا (دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) با ۲ ساعت تأخیر آغاز به کار می‌کنند افراد مسلح به پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه حمله کردند دروغ رژیم صهیونیستی درباره کشف تونل زیر بیمارستان خان‌یونس افشا شد ۸۶۶ نظامی صهیونیست از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به هلاکت رسیدند قانون کاهش ساعت کار بانوان باوجود تغییر ساعت کاری ادارات، باید اجرا شود عراقچی بر حمایت از کاروان‌های ورزشی اعزامی به خارج از کشور تأکید کرد یک مقام ایتالیایی با عراقچی دیدار کرد آیت الله علم الهدی: توسعه شعائر غدیر زمینه‌ساز ظهور است| آموزش‌و‌پرورش و شهرداری نقش کلیدی در اجرای برنامه‌ها دارند ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یک عضو حماس در حومه دمشق پزشکیان به ایلام سفر می‌کند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) جلسه رأی اعتماد به وزیر اقتصاد ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ برگزار می‌شود فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت
سرخط خبرها

رییس جمهور: امروز باید بجای اعمال محدودیت برای رفع آنها برنامه‌ریزی کنیم

  • کد خبر: ۸۱۸۵۶
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۳
رییس جمهور: امروز باید بجای اعمال محدودیت برای رفع آنها برنامه‌ریزی کنیم
رییس جمهوری با تاکید بر برنامه‌ریزی مطابق شرایط جدید برای کسب و کارها گفت: امروز به نقطه‌ای رسیده‌ایم که به جای اعمال محدودیت‌های جدید باید درباره رفع محدودیت‌ها برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت الاسلام سید ابراهیم رییسی روز شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به هفته دفاع مقدس و همچنین تسلیت اربعین حسینی، گفت: رمز عبور از مشکلات کشور برخورداری از روحیه بسیجی و جهادی و همان روحیه ای است که دفاع مقدس را اداره و آن روزهای سخت را به روزهای روشن پیروزی تبدیل کرد.

رییس جمهوری با بیان اینکه اگر روحیه جهادی به میدان بیاید نه تنها کرونا که همه سختی‌ها و مشکلات پشت سرگذاشته خواهد شد، گفت: با تلاش‌های ارزشمند انجام شده برای واکسینه کردن سراسری به ۵۰ میلیون رسیده ایم و لازم است برای کسب و کارها مطابق شرایط جدید برنامه ریزی شود.

رییسی همچنین با قدردانی از دست اندرکاران طرح شهید سلیمانی اظهار کرد: این طرح باید با سرعت ادامه یابد چرا که نظام بهداشتی کشور را از جایگاه واکنشی و انفعالی به موضع فعال در مقابل گسترش بیماری ارتقا داده است.

وی تصریح کرد: نکته مهم در کنار گسترش واکسیناسیون این است که رعایت شیوه نامه های بهداشتی کاهش پیدا نکند. اعمال قانون و نظارت بر اجرای شیوه نامه‌ها همزمان با گسترش واکسیناسیون باید تشدید شود تا واکسیناسیون سراسری به نحو احسن اثربخش باشد.

رییس جمهوری با تاکید بر ضرورت کنترل دقیق ورود و خروج افراد از کشور، گفت: افرادی که در این کنترل‌ها مشکوک به ابتلا باشند حتما باید قرنطینه شوند.

حجت الاسلام رییسی با بیان اینکه محدودیت‌های هوشمند باید جای محدودیت‌ها و تعطیلی کسب و کارها را بگیرد و این موضوع نیازمند برنامه‌ریزی دقیق است، گفت: سامانه هوشمند طراحی شده برای کنترل کرونا باید به شکل آزمایشی اجرا شود و همه دستگاه‌ها با هماهنگی کامل اطلاعات لازم برای تکمیل این سامانه‌ را در اختیار وزارت بهداشت قرار دهند.

رییس جمهوری با استقبال از پیشنهاد استفاده از کارشناسان هوش مصنوعی در تکمیل این سامانه اظهار داشت: نکته مهم دیگر، تهیه پیوست اطلاع‌رسانی درباره کارآمدی این سامانه است تا همزمان با اجرای آزمایشی سامانه از عملکرد آن اطمینان حاصل شود و به نگرانی‌ها درباره عملکرد آن نیز پاسخ داده شود.

وی گفت: مسئولان کمیته اطلاع‌رسانی ستاد ملی مقابله با کرونا و همه کسانی که تریبون در اختیار دارند باید با اطلاع‌رسانی دقیق جامعه را از شرایط جدید و اقتضائات آن و لزوم رعایت شیوه نامه های بهداشتی با وجود بهبود وضعیت و کاهش محدودیت‌ها اقناع کنند.

حجت الاسلام رییسی افزود: برای موفقیت این کار باید از رویکرد دستوری پرهیز شود و تبیین و اقناع سازی برای جلب همکاری بیش از پیش مردم در دستور کار قرار گیرد.

رییس جمهوری همچنین با اشاره به تدابیر اجرا شده برای اعزام زائران اربعین با همکاری دولت عراق، گفت: با وجود تاکید فراوان، عده‌ای یا به دلیل اطلاع نداشتن از محدودیت‌ها و یا به هر دلیل دیگری به سوی مرزها عزیمت کرده‌اند. موکداً تاکید می‌کنم که با این افراد که به عشق زیارت اباعبدالله‌الحسین(ع) به طرف مرزها رفتند در نهایت احترام و با حفظ کرامت برخورد شود و درباره محدودیت‌های موجود در تعداد سهمیه اختصاص داده شده از سوی دولت عراق مطلع و اقناع شوند.

وی با بیان اینکه باید خداوند را به خاطر کاهش آمار ابتلا و فوتی های کرونا شکر کنیم، گفت: لازمه شکرگزاری به درگاه خداوند تلاش مضاعف برای کاهش آمار ابتلا و جان باختگان و تسکین آلام مردم ناشی از این بیماری است.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->